ficfiric wrote:Tito nije koristio moc? Hebrang, Djilas, Rankovic,... kazi koliko ti imena treba, nabrojacu ih.
A koji problem u stranci je resio ovaj sarlatan za sve ove godine? Nijedan. Zato sto ne moze.
Јебо вас Тито.
Друго, питао си зашто Вучић не користи моћ и ја сам ти одговорио. Тито је ту био пошалица/ провокација. Једним делом исувише успешна, очито.
Дакле, може ли се сазнати шта конкретније о Вучићевим проблемима у странци? Ја их за сада нисам уочио, овако поиздаље, изузев пар минорних дворских интригица, које су ваљда неодвојиви део тог таблоидног стила. Али је генерални утисак да он прича и ради шта год хоће, без да консултује и сопствени мозак, акамоли било кога у странци.
Треће, гледе Тите, могао си и 48-у да поменеш. But of course да је он био играч светске класе, а да је овај тужни wannabe шарлатан. Но то ни најмање не укида могућност да се вуку неке релативно забавне паралеле, поготово са оматорелим Титом из 70-тих, оним кога се ја сећам.
ед: у међувремену видех да се и Бота слаже са мном, куку мени, гледе апсолутне моћи:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=17&nav_category=11&nav_id=1086223