Knjiga srama
- Post n°401
Re: Knjiga srama
Inače, meni je vrlo sumnjivo ovo Šutanovčevo oslobađanje za pašnjak. e kažem da je kriv, ali da su hteli mogli su da ga jebu još mesecima ako ne i godinama. A i skupštini su začuđujuće koncilijatorni poslednjih dana.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°402
[list="stream-items js-navigable-stream"]
[*]Saša Janković
[ltr]@Kihot_ex_of[/ltr]
21h21 hours ago
Ko me nije odmah razumeo: povod je za opšti interes potpuno nebitan, bitno je otkud jednim novinama istog momenta info o obraćanju policiji.
[size=16][size=1]More[/size][/size]
[*]
UžičkaRepublika
[ltr]@gjesic[/ltr]
15h15 hours ago
@Kihot_ex_of @LolaTasic pa to tako dragi zaštitniče već pune četiri godine! A nije da Vas nismo obaveštavali!
[*]
Saša Janković
[ltr]@Kihot_ex_of[/ltr]
14h14 hours ago
@gjesic Nešto se ne sećam vaših pritužbi, mogu sutra da proverim ako treba? @LolaTasic
[size=16][size=1]Re
More[/size][/size]
[*]
UžičkaRepublika
[ltr]@gjesic[/ltr]
14h14 hours ago
@Kihot_ex_of @LolaTasic bile i javne ...
[/list]
Saša JankovićVerified account
[ltr]@Kihot_ex_of[/ltr]
@gjesic Ne postoji nešto što se zove javna pritužba. A pročitajte moje godišnje izveštaje Skupštini pre nego što nastavite. @LolaTasic
[size=16][size=1]Re
[/size][/size]
[*][list=stream-items]
[*]
UžičkaRepublika
[ltr]@gjesic[/ltr]
14h14 hours ago
@Kihot_ex_of @LolaTasic ne postoji "javna pritužba" ?! Nije, nego bilo moderno ćutati! A i "žuti lopovi " u pitanju bili...
[/list]
[/list]
[*]Saša Janković
[ltr]@Kihot_ex_of[/ltr]
21h21 hours ago
Ko me nije odmah razumeo: povod je za opšti interes potpuno nebitan, bitno je otkud jednim novinama istog momenta info o obraćanju policiji.
[*]
UžičkaRepublika
[ltr]@gjesic[/ltr]
15h15 hours ago
@Kihot_ex_of @LolaTasic pa to tako dragi zaštitniče već pune četiri godine! A nije da Vas nismo obaveštavali!
[*]
Saša Janković
[ltr]@Kihot_ex_of[/ltr]
14h14 hours ago
@gjesic Nešto se ne sećam vaših pritužbi, mogu sutra da proverim ako treba? @LolaTasic
[size=16][size=1]Re
More[/size][/size]
[*]
UžičkaRepublika
[ltr]@gjesic[/ltr]
14h14 hours ago
@Kihot_ex_of @LolaTasic bile i javne ...
[/list]
Saša JankovićVerified account
[ltr]@Kihot_ex_of[/ltr]
@gjesic Ne postoji nešto što se zove javna pritužba. A pročitajte moje godišnje izveštaje Skupštini pre nego što nastavite. @LolaTasic
[size=16][size=1]Re
[/size][/size]
[*][list=stream-items]
[*]
UžičkaRepublika
[ltr]@gjesic[/ltr]
14h14 hours ago
@Kihot_ex_of @LolaTasic ne postoji "javna pritužba" ?! Nije, nego bilo moderno ćutati! A i "žuti lopovi " u pitanju bili...
[/list]
[/list]
- Post n°403
Ne mora ovo ništa da znači, ovo je ono tipično DSovsko durenje + Ješić prznica.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°404
William Murderface wrote:Inače, meni je vrlo sumnjivo ovo Šutanovčevo oslobađanje za pašnjak. e kažem da je kriv, ali da su hteli mogli su da ga jebu još mesecima ako ne i godinama. A i skupštini su začuđujuće koncilijatorni poslednjih dana.
hehe, pa i gmaz ligaski je oslobodjen prvostepeno al sad prc, ipak novo sudjenje
- Post n°405
diktotar wrote:William Murderface wrote:Inače, meni je vrlo sumnjivo ovo Šutanovčevo oslobađanje za pašnjak. e kažem da je kriv, ali da su hteli mogli su da ga jebu još mesecima ako ne i godinama. A i skupštini su začuđujuće koncilijatorni poslednjih dana.
hehe, pa i gmaz ligaski je oslobodjen prvostepeno al sad prc, ipak novo sudjenje
Ослобођен је и на новом суђењу.
- Guest
- Post n°406
aaaa, to nijesam znao, no uvek mogu da izmisle neki kasacioni ili ustavni jel, ako zatreba.
- Post n°407
Апелациони, ваљда.
Али док то дође на ред наступиће застарелост.
Али док то дође на ред наступиће застарелост.
- Guest
- Post n°408
pa apelacioni je drugostepeni, ako ga je i taj oslobodio, onda idu ovi sledeci
- Post n°409
William Murderface wrote:Ne mora ovo ništa da znači, ovo je ono tipično DSovsko durenje + Ješić prznica.
Ovo je poruka: nisi radio svoj posao!
A znamo itorijat odnosa ds-a (posebno Šutanovca i Kolundžije) i Ombudsmana.
No, ostaje nada da Ješić nije glasnogovornik DS-a.
- Post n°410
Ne znam baš šta se čudite. DS, kao autentična stranka desnice, želi da ima svog predsedničkog kandidata, jer je stranka u opasnosti od nestajanja i želi da istupi sa svojim moćnikom - pretpostavljam Čoban-Šukrijom kao kandidatom. Slično kao što DSS ne želi zajedničkog kandidata. Njima je sada, baš kao i voštunjavoj braći po Pekiću, najglavnije da se konsoliduju i spreče svoj nestanak i procenjuju da im je to bolji način.
Jasno je i njima da ne mogu do vlasti i da nema šanse za pobedu, zato i gleda svako svoju guzicu. I što je najcrnje, uspeće im. Eno ga Vlada Pavićević na američkom mediju N1 pre neki dan, nahvalio Čoban-Šukriju, kaže da je sjajne poteze povukao, drago mu je što ga je podržao, odlično rade na konsolidaciji, politički spektar bla bla bla i druga proseravanja nesimpatičnog Kotoranina na privremenom radu na Fakultetu Političkih Nauka.
To je demokratija.
Jasno je i njima da ne mogu do vlasti i da nema šanse za pobedu, zato i gleda svako svoju guzicu. I što je najcrnje, uspeće im. Eno ga Vlada Pavićević na američkom mediju N1 pre neki dan, nahvalio Čoban-Šukriju, kaže da je sjajne poteze povukao, drago mu je što ga je podržao, odlično rade na konsolidaciji, politički spektar bla bla bla i druga proseravanja nesimpatičnog Kotoranina na privremenom radu na Fakultetu Političkih Nauka.
To je demokratija.
- Post n°411
diktotar wrote:pa apelacioni je drugostepeni, ako ga je i taj oslobodio, onda idu ovi sledeci
Основни суд га је ослободио, Виши суд је ту пресуду укинуо уз образложење да су утврђене битне повреде кривичног поступка, као и да у образложењу пресуде постоје противречности.
На поновљеном суђењу 21. октобра 2016. Чанак је поново ослобођен.
- Post n°412
et plachkica
Mislim da nije. Ne mislim ni da je bitan predistorijat Šutanovčevih i Jankovićevih odnosa,ih, šta se sve u politici proguta kad mora, to njihovo je potpuno minorno.
Više me brine Šutanovčeva presuda, DS-ovo glmljenje konstruktivne opozicije (uporedite ih sa DJB ili Živkovićem, pa čad i Đurišićem). Takođe, Šutanovac je vidno nestao sa naslovnih strana tabloida, što takođe nešto govori. Ne znam, možda umišljam, ali se bojim da se i kod njih nije desilo isto što i u DSS, samo manje očigledno. Saznaćemo uskoro.
Mislim da nije. Ne mislim ni da je bitan predistorijat Šutanovčevih i Jankovićevih odnosa,ih, šta se sve u politici proguta kad mora, to njihovo je potpuno minorno.
Više me brine Šutanovčeva presuda, DS-ovo glmljenje konstruktivne opozicije (uporedite ih sa DJB ili Živkovićem, pa čad i Đurišićem). Takođe, Šutanovac je vidno nestao sa naslovnih strana tabloida, što takođe nešto govori. Ne znam, možda umišljam, ali se bojim da se i kod njih nije desilo isto što i u DSS, samo manje očigledno. Saznaćemo uskoro.
_____
- Post n°414
diktotar wrote:pa apelacioni je drugostepeni, ako ga je i taj oslobodio, onda idu ovi sledeci
У овом случају Виши суд је другостепени.
Viši sud u drugom stepenu odlučuje o žalbama na odluke osnovnih sudova:
1. o merama za obezbeđenje prisustva okrivljenog;
2. za krivična dela za koje je propisana novčana kazna i kazna zatvora do pet godina;
- Post n°415
William Murderface wrote:et plachkica
Sad je izašao tekst u Informeru:
[size=40]ŠULE BI DA BUDE KRUPNA RIBA: Prirodno je što moji žele da budem predsednik Srbije, i ja sam to nekad želeo Tadiću![/size]
- Post n°416
Filipenko wrote:Ne znam baš šta se čudite. DS, kao autentična stranka desnice, želi da ima svog predsedničkog kandidata, jer je stranka u opasnosti od nestajanja i želi da istupi sa svojim moćnikom - pretpostavljam Čoban-Šukrijom kao kandidatom. Slično kao što DSS ne želi zajedničkog kandidata. Njima je sada, baš kao i voštunjavoj braći po Pekiću, najglavnije da se konsoliduju i spreče svoj nestanak i procenjuju da im je to bolji način.
To je demokratija.
+1
500.000 евра из буџета за кампању као аргумент приде.
- Guest
- Post n°417
Veletin wrote:diktotar wrote:pa apelacioni je drugostepeni, ako ga je i taj oslobodio, onda idu ovi sledeci
У овом случају Виши суд је другостепени.
Viši sud u drugom stepenu odlučuje o žalbama na odluke osnovnih sudova:
1. o merama za obezbeđenje prisustva okrivljenog;
2. za krivična dela za koje je propisana novčana kazna i kazna zatvora do pet godina;
aham, hvala.
- Guest
- Post n°418
deo šuletove platforme tokom izbora u ds-u, implicitno ili eksplicitno, je bio da će dozvoliti lokalnim odborima koaliranje sa sns tamo gde postoji interes (cenim da nema mnogo ali eto).
priče o njegovom dogovoru sa vučićem traju par meseci. pitanje je sledeće - šta on može da ponudi vučiću?
jedini smislen odgovor je da ds neće biti deo jeremićeve izborne kampanje (ako ove bude) a možda/verovatno ni neke zajedničke opozicione priče (ne računam novu stranku i tako te grupe), dakle trolovanje predsedničkih izbora.
ne znam da li ova presuda pada u koš dogovora, ali odsustvo jasnog peglanja po pinkformerima svakako upućuje na to da postoji trenutni dogovor.
priče o njegovom dogovoru sa vučićem traju par meseci. pitanje je sledeće - šta on može da ponudi vučiću?
jedini smislen odgovor je da ds neće biti deo jeremićeve izborne kampanje (ako ove bude) a možda/verovatno ni neke zajedničke opozicione priče (ne računam novu stranku i tako te grupe), dakle trolovanje predsedničkih izbora.
ne znam da li ova presuda pada u koš dogovora, ali odsustvo jasnog peglanja po pinkformerima svakako upućuje na to da postoji trenutni dogovor.
- Post n°419
To se i meni čini.
Slažem se i za predsedničke izbore, zato i kažem da ćemo saznatu uskoro. Ako kandiduju Šuleta, onda to sasvim sigurno nije glupost, nego dil.
Slažem se i za predsedničke izbore, zato i kažem da ćemo saznatu uskoro. Ako kandiduju Šuleta, onda to sasvim sigurno nije glupost, nego dil.
_____
- Post n°421
Tačno tako, samo još da daju krv na testiranje bacačem plamena.
_____
- Post n°422
Što ga zovete Šule, umesto Čoban-Šukrija? Nekako nije u redu da ga zovete nadimkom umesto punim imenom. Ako hoćete i titulu, dodate na početku Z.M.I.* Čoban-Šukrija i to je to.
* - Zet Miroslava Ilića
* - Zet Miroslava Ilića
- Post n°424
diktotar wrote:hahha nisam znao da je zet oblizivacu
Јел сад прелазимо на ону тему са 15 година? Имамо лика који се одазива на о....ивач, дакле.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°425
Filipenko wrote:Što ga zovete Šule, umesto Čoban-Šukrija? Nekako nije u redu da ga zovete nadimkom umesto punim imenom. Ako hoćete i titulu, dodate na početku Z.M.I.* Čoban-Šukrija i to je to.
* - Zet Miroslava Ilića
Оклен ово "Шукрија"?