Dario Hajrić @romulian · 25m 25 minutes ago
Ako ste pomislili da je najveća hulja u Ministarstvu prosvete Verbić…@msuvakov: Ovako je to resavao Regan! http://en.wikipedia.org/wiki/Professional_Air_Traffic_Controllers_Organization_%281968%29#August_1981_strike …
Knjiga srama
- Post n°26
Re: Knjiga srama
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°29
koji ti je taj?burkholderia mallei wrote:moram i ovaj video staviti, sram ih jebeno bilo. ziljava govna, na celu sa ovom jezivom nakazom
- Post n°30
Lucky908 wrote:Libekovci se kreću u grupama.
Svi smo mi pomalo socijalisti
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°31
@hat
mislio sam na celo skupstine, maju gojkovic.
taj covek je inace lekar dsovac iz nisa, koji jedini u skupstini vec mesecima ukazuje na nadrilekarstvo i trazi usvajanje onog zojinog zakona.
mislio sam na celo skupstine, maju gojkovic.
taj covek je inace lekar dsovac iz nisa, koji jedini u skupstini vec mesecima ukazuje na nadrilekarstvo i trazi usvajanje onog zojinog zakona.
- Post n°32
pa jest malo neprecizno bilo
sve je ok
a taj lekar je, cini se, skroz ok lik
sve je ok
a taj lekar je, cini se, skroz ok lik
- Post n°33
Stari DS kadar, dakle nije budala, mada je imao i ovakvih bisera:
Milisavljević (DS): Predlog da se uvede hemijska kastracija
Beta | 07. 10. 2014. - 12:54h | Foto: R. Ristić | Komentara: 9
Poslanik Demokratske stranke Dušan Milisavljević izjavio je danas da je u skupštinsku proceduru uputio Predlog izmena Krivičnog zakonika koje predviđaju hemijsku kastraciju pedofila i silovatelja povratnika.
Dušan Milisavljević
Milisavljević je novinarima u Skupštini Srbije rekao da hemijska kastracija nije povratak u srednji vek, već podrazumava primanje inekcija androgene blokade na šest meseci.
- Taj problem moze da se reši medicinskim putem, da se leče, trenutno onesposobljavaju da izvrše seksualni čin, nasilje nad detetom i da sudija ima pravo da odredi dužinu davanja tih androgenih blokada i psihijatrijskog tretmana - precizirao je Milisavljević.
Pročitajte još
- Hemijski kastrirati pedofile
- Olgica Batić: Ponovo ću tražiti uvođenje kastracije
- Makedonska vlada predlaže hemijsku kastraciju za pedofile
On je istakao da je izmene predložio kao lekar i otac ženskog deteta, jer je, kako je istakao, zgranut svirepim zločinima nad decom.
- Ovakvi zakoni postoje u nekim evropskim državama, kao i zemljama u okruženju kao što je Makedonija. Nadam se da će ovaj predlog dobiti podršku u parlamentu i poslati poruku pedofilima da država ima spreman odgovor - rekao Milisavljević.
Poslanica Demohrišćanske partije Srbije Olgica Batić najavila je da će sledeće nedelje predati predlog izmena Krivičnog zakonika kojima se predviđa uvodjenje obavezne hemijske kastracije za višestruke silovatelje i pedofile.
_____
- Post n°34
Libekovci se ubiše u propagiranju ukidanja države, poreza isl, dočim je glavni finansijer Libeka - International Republican Institute (IRI), koji je paradržavni institut na čijem sajtu piše: IRI receives its funding through grants from the U.S. State Department and U.S. Agency for International Development.William Murderface wrote:Lucky908 wrote:Libekovci se kreću u grupama.
Svi smo mi pomalo socijalisti
- Post n°35
Genijalno!
_____
- Post n°36
Jel ovaj dr Milosavljević imao udela u onom sramnom sprečavanju da se u Mladenovcu otvori smeštaj za azilante? Izvinjavam se ako sam nešto pobrkao.
- Post n°37
Ne da ja znam. Neki drugi DS-ovac lokalni se u to petljao.
_____
- Post n°39
Verbićev pomoćnik Šuvakov briljira: https://twitter.com/msuvakov/status/542795693975670784
_____
I osveta naša crvena će biti!
- Post n°40
Kasniš
_____
- Guest
- Post n°41
on bez blama poredi srbiju sa usofa i drz. administraciju sa reganovom.
- Post n°42
Mene taj doktor iz Niša razočarao što propagira hemijsku kastraciju onih koji su osudjeni zbog seksualnih odnosa sa decom.
- Post n°43
Da, ceo dan googlam po memoriji gde mi se zamerio i sad si me podsetila
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°44
sa jedne strane zauzmes normalan stav, sa druge strane ako se desi nesto tvom klincu
mislim da sam ga prvi put primetio u nekoj akciji zena obolelih od raka dojke, pa posle u nekoliko slicnih
retko ja primecujem politicare, a jos redje po dobrom
mislim da sam ga prvi put primetio u nekoj akciji zena obolelih od raka dojke, pa posle u nekoliko slicnih
- Guest
- Post n°45
...i zato se kažnjavanje ne prepušta žrtvama i njihovim najbližima, još negde od Hamurabija.hatama wrote:sa jedne strane zauzmes normalan stav, sa druge strane ako se desi nesto tvom klincu
- Post n°46
hatama wrote:sa jedne strane zauzmes normalan stav, sa druge strane ako se desi nesto tvom klincu
Tako sam ja primetio predsednika opštine Vračar, demokratu Kuzmanovića, kada se istakao u sprečavanju izgradnje prihvatilišta za azilanate u Mladenovcu (greškom sam pomislio da je u to bio umešan i ovaj doktor Dušan).
- Post n°47
ima logikeGreshni Vasilije wrote:...i zato se kažnjavanje ne prepušta žrtvama i njihovim najbližima, još negde od Hamurabija.hatama wrote:sa jedne strane zauzmes normalan stav, sa druge strane ako se desi nesto tvom klincu
- Guest
- Post n°48
Mau wrote:Mene taj doktor iz Niša razočarao što propagira hemijsku kastraciju onih koji su osudjeni zbog seksualnih odnosa sa decom.
tu ima razlicitih opcija, negde je ostavljeno kao mogucnost osudjenima da im se zameni za kaznu zatvora, ili da se ona tako skrati. ne znam tacno sta je on predlagao.
ova studija pojasnjava malo problem kaznjavanja na ovakav nacin npr
the word "cruel" implies a certain relationship between the punisher and the person punished: an attitude that the suffering of the offender is either unimportant, or is something to be positively enjoyed.
http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=918271##
- Post n°49
Predlagao je najgoru, tj, nedobrovoljnu.
_____
- Post n°50
ne mora biti trajna ali ima zeznute sporedne efekte
nisam tu pametan
nisam tu pametan