otto katz wrote:
Bernie mi se ne dopada kako izgleda na stejdžu, pogrbljen, mlatara rukama, dernja se, izgleda najstarije od svih.
razumem shitposting i sve, ali ono mogo bi malo da smanjis antisemitizam.
otto katz wrote:
Bernie mi se ne dopada kako izgleda na stejdžu, pogrbljen, mlatara rukama, dernja se, izgleda najstarije od svih.
шумидер-модер wrote:@Утвара: онако, успут, не чини ли ти се да није баш све како треба са омладином, сиротињом и осталим багажом чије интересе најбоље заступа лик који је стар цирка 80 година?
шумидер-модер wrote:@Утвара: онако, успут, не чини ли ти се да није баш све како треба са омладином, сиротињом и осталим багажом чије интересе најбоље заступа лик који је стар цирка 80 година?
шумидер-модер wrote:А сам систем, па и изборни, је иначе ОК, у складу са друштвом већ поодмаклог 21. века?
Биће да ипак нешто не ваља...
ontheotherhand. wrote:pa ko je rekao da jeste?
Не знам одакле ти ово: Америка има дугу традицију грађанских протеста, протеста који су на неки начин били уграђени у систем и који су - између осталог - добрано припомогли одржавању виталности система и његовој снази да се супротстави изазовима сваке врсте, од сегрегације, до антикомунизма и антиратних активности...ontheotherhand wrote:sistem nije bio dobar ni u vreme njihovih roditelja i praroditelja, pa ga oni nisu puno drmali. nego su bili zadоvoljni sa ponuđenim američkim snom, još производње i потрошње i раста и white picket ogradica и вудсток хипстераја
Bernie's refusal to let Bloomberg help him if nominated is a sign he's not just pretending to be crazy https://t.co/agp57oLTPQ
— Jonathan Chait (@jonathanchait) February 26, 2020
Genuinely amazed at the Bloomberg campaign's ability to outdo itself almost every single day with witless craven bullshit like this https://t.co/tDajJ6JjxF
— joe virgillito (@joevirgillito) February 26, 2020
Some caution about SC polling: It often under-rates the candidate with support from older black voters.
— Dave Weigel (@daveweigel) February 26, 2020
Final SC poll margin in 2008: Obama +12
Actual margin: Obama +29
Final poll margin in 2016: Clinton +28
Actual margin: Clinton +48
Just to be clear im sooo down for the “nostalgia for the revolution politics of the '60s” bye @PeteButtigieg and your #buttigiegbullshit and moderate politics which have gotten us absolutely nowhere in my lifetime #bernie2020 #presidentsanders
— Emily Ratajkowski (@emrata) February 26, 2020
One of those :eyes: moments when Chris Christie has better insight on Bernie and the #DemDebate than most MSM pundits.#DemDebate2020 #Bernie2020 pic.twitter.com/nKLcUXCmUj
— The Bern Identity (@bern_identity) February 26, 2020
Utvara wrote:Мени ентузијазам за Сандерса не јењава, мислим да ће покидати у Супер Уторку.
Узимајући у обзир специфичности Јужне Каролине, добро је што је Сандерс други са свега -8.
Од раније се зна да ће искусни оперативац и организатор Бајден да стави неприступачно поље Јужне Каролине у џеп. Црначке вође су почеле да певају песме и хвалоспеве Бајдену одмах после дебате, већ се тада видело да су задовољни оним што су чули и видели.
Не знам како то да објасним, вероватно неко зна боље, али бизарно ми је да у овом конкретном случају не помажу ни новци Блумбергови, ни рекламе, ни обећања, ништа. Делује ми као нешто из Куле од Карата, нешто специфично Дубоком Југу. Неки прастари лични дилови, сумњиви поноћни договори у масним кухињама где пролазе само конкретни договори којима се враћа танте за тулумбе.
Хоћу рећи да ЈК није репрезентативна држава, него тешка аномалија.
zvezda je zivot wrote:u pravu je. znate ko je jos u pravu? sjajni kris kristiOne of those :eyes: moments when Chris Christie has better insight on Bernie and the #DemDebate than most MSM pundits.#DemDebate2020 #Bernie2020 pic.twitter.com/nKLcUXCmUj
— The Bern Identity (@bern_identity) February 26, 2020
Kondo wrote:koliko je ovo mocno, malo je reci da bi joj jeo govno iz ruke
jace moze biti samo ako chuck d izadje na stejdz i krene da baca rime za senatora
NEW: @BernieSanders adds stop in Southern California on Sunday and will he joined by hip-hop legend Chuck D of Public Enemy. The campaign releasing this special poster to promote the event. pic.twitter.com/VKU761GwVo
— Ryan Nobles (@ryanobles) February 27, 2020
This is my masterpiece pic.twitter.com/18jgum561Z
— Comrade Baby (@dogsrcops666) February 26, 2020