Пацов опасан, гризе.
Чича Бајден потпуно дементан.
Берни је сада смирен, али је падао у ватру и брецао се у непријатељском окружењу.
Воренка се држи својих линија.
Клобучарка онако.
Utvara wrote:Блумберг много бољи. Пуно се позива на Њујорк, публика га воли.
Why did Pete Buttigieg delete this tweet that implies his ideal politics are a sort of middle ground between segregation and desegregation? pic.twitter.com/jWclHiT8EI
— Meagan Day (@meaganmday) February 26, 2020
zvezda je zivot wrote:Utvara wrote:Блумберг много бољи. Пуно се позива на Њујорк, публика га воли.
Да ме не схватиш погрешно, ништа лично: како је то чича Бајден потпуно дементан будући да је по годинама ту негде, +/- 1 са Барнијем(тм)?Utvara wrote:Блумберг много бољи. Пуно се позива на Њујорк, публика га воли.
Пацов опасан, гризе.
Берни је сада смирен, али је падао у ватру и брецао се у непријатељском окружењу.
Клобучарка онако.
Наравно, могу да ти понудим рукохват...Летећи Полип wrote:E drž se sad...
шумидер-модер wrote:Да ме не схватиш погрешно, ништа лично: како је то чича Бајден потпуно дементан будући да је по годинама ту негде, +/- 1 са Барнијем(тм)?Utvara wrote:Блумберг много бољи. Пуно се позива на Њујорк, публика га воли.
Пацов опасан, гризе.
Клобучарка онако.
И како сада, када је Барни(тм) у питању, старост одједном није проблем, ако је рецимо - ако се добро сећам, а сећам се - једна од јачих антитрамп зајебанција била његова маторост у тренутку ступања на престо?
Или, Барни(тм) је - и овде и шире, америчка верзија Саше, Јанкаре, ложњава за све паре, будући да нико са иоле мало такозване памети не може и не сме да се узда у могућност да један човек може да било шта суштински промени у једном систему који је дебело закурблао и у коме један Трамп није пао с Марса, остале пратеће појаве да не помињемо...
Inače ti ne bi dao?Летећи Полип wrote:Vidi ovoga. Ja mu pružih moralnu podršku, on mi ponudi misirca!
E neka te sad jebu.
Извини, а ко ће то да промени?KinderLad wrote:Posto jedan covek nikada ne moze "sam" nesto da promeni, onda ni na jednim predsednickim izborima nije bitno kako ce se glasati.
Све и да стану, што му из све снаге желим у што већим количинама, неће се радити о подршци слоја/слојева који имају барем један једини заједнички политички садржалац, обашка што је давно нестао да га тако назовем друштвени оптимизам који је, на пример, од једног Кенедија, иначе ни по чему претерано значајног председника, направио симбол, икону и политички увео Америку у период својевремених истинских промена које су спровели неки други људи и то не на Кенедијевом програму, него управо на таласу друштвеног оптимизма.паће wrote:
А да нема штогод везе са тим како звучи, како говори, колико лупета? И да није прц у том једном човеку него у броју људи који стају иза њега?
Treba zabraniti bilo kakvo bavljenje drzavnim funkcijama posle 65 godineшумидер-модер wrote:Да ме не схватиш погрешно, ништа лично: како је то чича Бајден потпуно дементан будући да је по годинама ту негде, +/- 1 са Барнијем(тм)?Utvara wrote:Блумберг много бољи. Пуно се позива на Њујорк, публика га воли.
Пацов опасан, гризе.
Клобучарка онако.
И како сада, када је Барни(тм) у питању, старост одједном није проблем, ако је рецимо - ако се добро сећам, а сећам се - једна од јачих антитрамп зајебанција била његова маторост у тренутку ступања на престо?
Или, Барни(тм) је - и овде и шире, америчка верзија Саше, Јанкаре, ложњава за све паре, будући да нико са иоле мало такозване памети не може и не сме да се узда у могућност да један човек може да било шта суштински промени у једном систему који је дебело закурблао и у коме један Трамп није пао с Марса, остале пратеће појаве да не помињемо...
шумидер-модер wrote:Извини, а ко ће то да промени?KinderLad wrote:Posto jedan covek nikada ne moze "sam" nesto da promeni, onda ni na jednim predsednickim izborima nije bitno kako ce se glasati.
Које, божемепрости друштвене снаге у друштву које је изгубило све класичне карактеристике друштва, и то управо оне на којима почива класична представничка либерална парламентарна и каква год хоћеш демократија: друштвену стратификацију на пример, као један од предуслова да се гласањем да или не да подршка некој од политичких опција.
Још је мудра Тачерка рекла нешто као: there is no such thing a society...
У Америци, еталону демократије, догађају се изборне и предизборне ствари којих се не би постидела било која источноевропска транзициона демократија, а биће да је од слободе изласка на гласање остала само илузија, песак у очи онима који мисле да таквим гласањем може било шта битно да се промени: систем се залауфао, меље, на страну моје симпатије за Сандерсов ентузијазам.
шумидер-модер wrote:Извини, а ко ће то да промени?KinderLad wrote:Posto jedan covek nikada ne moze "sam" nesto da promeni, onda ni na jednim predsednickim izborima nije bitno kako ce se glasati.
Које, божемепрости друштвене снаге у друштву које је изгубило све класичне карактеристике друштва, и то управо оне на којима почива класична представничка либерална парламентарна и каква год хоћеш демократија: друштвену стратификацију на пример, као један од предуслова да се гласањем да или не да подршка некој од политичких опција.
У Америци, еталону демократије, догађају се изборне и предизборне ствари којих се не би постидела било која источноевропска транзициона демократија, а биће да је од слободе изласка на гласање остала само илузија, песак у очи онима који мисле да таквим гласањем може било шта битно да се промени: систем се залауфао, меље, на страну моје симпатије за Сандерсов ентузијазам.
Да си пажљивије читао, прочитао би да нигде нисам довео у питање ни добронамерност(тм) ни конзистентност Сандерсових ставова: ради се напросто о томе да проблем одавно није у појединцима него у политичком систему који је, једноставно, оболео од закречења крвних судова, постао склеротичан и коме су потребни кудикамо хируршкији захвати од просте измене изборних циклуса.KinderLad wrote:шумидер-модер wrote:
Извини, а ко ће то да промени?
Može. Pazi: mo-že. Ne "će", nego "može".
Vrlo prosta logika: jel znamo da se izborima stvari mogu menjati na gore? Znamo. E pa isto tako "može" i na bolje. Kako, koliko, za koje vreme, to je drugo. Plus, što je Sanders poslednji koji govori da će samo njegovim pukim izborom se nešto značajno promeniti. Ali čini mi se da ne pratiš dovoljno ono što on sam govori.
Одлично, јави ми, боже здравља, када сви амерички тракторски резервоари буду пуни...Utvara wrote:Мислим, понудио је неосигураним и прекарним радницима здравствено осигурање, а његови конкуренти сада нуде и бесплатни вртић до 6 године живота.
Младима је понудио бесплатно школство.
У Америци се не гласа за идеале, него са опредмећену идеологију која се сипа у трактор. Е ову идеологију директно можеш да сипаш у трактор.
Дакле, то је данашња, модерна Америка?Utvara wrote:
Сиромашни имигранти, Мексиканци, сиротиња, омладина и црнци.