Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

a future to believe in

zvezda je zivot

a future to believe in - Page 13 Empty Re: a future to believe in

Post by zvezda je zivot Thu Feb 20, 2020 12:23 am

tesko ce ovaj protiv trampare

_____
    ova zemlja to je to
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Feb 20, 2020 12:23 am

Daï Djakman Faré wrote:uu pa nisi svestan koje sve njuske dzimi dor dovodi u emisiju i koliko je nepodnosljivo nekad. koliko je npr prodefilovalno nekriticke ruske propagande ima u emisiji. dzimi dor bi na primer bez frke doveo malagurskog u emisiju na konto njegovog blanket socijalistickog i (anti-US) imperijalististickog angazmana. dzimi je jako neodgovoran, ali imo sve nadoknadjuje smesnoscu. tako da, ja sam teoretski na strani teorijske istocne obale, ali u praksi sam jutjuberski LA  a future to believe in - Page 13 1403342043

(mislim to cak nisu ni preferencije vec tradicija i navika - mislim da na PPP politici ima i dalje ima moj post iz tipa decembra 2007 gde kacim TYT prvi put - dada HOCU ORDEN DA MI SE DA  a future to believe in - Page 13 1233199462 )
    https://www.bellingcat.com/news/2019/09/30/pro-assad-lobby-group-rewards-bloggers-on-both-the-left-and-the-right/
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Thu Feb 20, 2020 12:29 am

e pa to, o tome pricam.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Feb 20, 2020 12:56 am

a future to believe in - Page 13 ERLC_pGU0AE1V4R?format=jpg&name=4096x4096

a future to believe in - Page 13 ERLC_pSUUAAHmF_?format=jpg&name=medium

_____
    ????
    Bluberi

Post by Bluberi Thu Feb 20, 2020 3:49 am

Blumberg je sahranjen uživo.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Thu Feb 20, 2020 4:11 am

zvezda je zivot wrote:
    slazem se da je sad u ludackoj/ocajnickoj fazi kampanje i bojim se za bernija na sledecoj debati. zene kad su ugrozene pocnu ludacki da se ponasaju i mogu mnogo stete da naprave tbh.

uh dobro da se pojavio blumberg pa je njega rastrgla. da nije blumberga, berni ne bi prezveo ovu debatu.

voren impresivna, bukvalno se digla iz mrtvih na zensko ocajnicko ludilo, definitvno d frontraner od sutra.

_____
    ova zemlja to je to
    Bluberi

Post by Bluberi Thu Feb 20, 2020 4:21 am

Dobar je ii Bajden.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Feb 20, 2020 8:19 am

Ok Bloomer.
    Ovo je njegov deplorables moment.

In the clip, Bloomberg can be heard saying: “I could teach anybody — even people in this room, no offense intended — to be a farmer. It’s a [process]: you dig a hole, you put a seed in, you put dirt on top, add water, up comes the corn.”

Later, he contrasts the nature of that work with that of the “information economy”: “[…] The information economy is fundamentally different because it’s built around replacing people with technology and the skill sets that you have to learn are how to think and analyze, and that is a whole degree level different. You have to have to have a different skill set, you have to have a lot more gray matter.”
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Feb 20, 2020 9:11 am

Bogami je iskopao rupu, lego u nju, and put some dirt on top.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Feb 20, 2020 9:30 am

And up comes the Bern!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Feb 20, 2020 11:55 am

moj hot take: Mini Mike je dobio batine od sagovornika koje bi po prirodi stvari trebalo da budu namenjene za Sandersa. Debata je nastavak Sandersovog momentuma, makar i kolateralno.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Thu Feb 20, 2020 1:03 pm

pa nije ti nesto hot taj tejk. otprilike je konsenzus da su se svi medjusobno pokrvili, voren odigrala ulogu krisa kristija, a berni proso neokrnjen.

_____
    ova zemlja to je to
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Feb 20, 2020 1:11 pm

+1

Mada je glodar nesto kao pokusavao, ali ga Berni samo sutnuo u prolazu.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

boomer crook

Post by boomer crook Thu Feb 20, 2020 1:12 pm

mini majk je favorit establismenta uz majora pita. bajden je obamin covek a ne covek klintonista. ovo je tek pocelo i fajt ce biti krvav.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Feb 20, 2020 1:59 pm

zvezda je zivot wrote:pa nije ti nesto hot taj tejk. otprilike je konsenzus da su se svi medjusobno pokrvili, voren odigrala ulogu krisa kristija, a berni proso neokrnjen.

Jel da? E pa super ako je to konsenzus, nisam mnogo čitao komentare debate.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Thu Feb 20, 2020 2:56 pm

Ја пратим овог типа, и он се у свему слаже са Звездом.
    Сви су тимски натоварили Блумберга,  туку се између себе, нападају и Сандерса али без ефекта.

Међутим, господин са јутуба сматра да је Воренка непознати фактор - једина има идеолошке пробојности да узме Сандерсове гласаче и подели његово гласачко тело. Ако она испадне пре Супер Уторка или подржи Сандерса, он узима. Не може да победи, али може да ослаби Сандерса  довољно да овај не узме довољно велику већину и да дође до те ”посредоване конвенције”.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Thu Feb 20, 2020 3:20 pm

rekla je na debati i posle debate na msnbcu da ide na brokered konvenciju i da joj je cilj da pobedi ne kao kandidat koji ima najvise delegata nego onaj koji ujedinjuje partiju. bilo je clanaka ovih dana kako njena kampanja ubedjuje dnc da je ona jedini izbor.

sve to moze da propadne ako nakon super utorka ostane na nekom dalekom 4. mestu, ali nece drop autovati pre toga.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Feb 20, 2020 3:35 pm

Svi sad pominju brokerovano konvenciju. Jasno im je da je vrag odneo salu. Ali skupo ce ih kostati ako dotle dodje.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Feb 20, 2020 4:17 pm

Bloomberg ima jebenih 60 milijardi dolara?!

Ja mislio da je on run of the mill milijarder kao Tramp, a ono faking Mansa Musa.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Feb 20, 2020 4:19 pm

Da bre, Tramp je za njega golja.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Feb 20, 2020 4:23 pm

Ima 40 puta više para od drugog milijardera, Stejera.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Feb 20, 2020 4:30 pm

Blunberg ima sanse da dobije Tranpa talo sto bi dovoljno republikanskih glasaca glasalo za njega.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Feb 20, 2020 4:32 pm

For every blue-collar Democrat we lose in western Pennsylvania...

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Thu Feb 20, 2020 4:36 pm

Papa Lazarou wrote:Ok Bloomer.
    Ovo je njegov deplorables moment.
    ma bloomer to redovno ispaljuje. to je covek kome u javnom nastupu ne moze da se otme prezir prema ljudima ni u jednom momentu. to je lik pored koga bukvalno tramp izgleda kao ljudska i moralna gromada. ja ne znam u kom svetu on moze da bude predsednik.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Feb 20, 2020 4:39 pm

Pa da, Tramp izgleda kao one of us kojem se posrecilo (mada, naravno, nije), a Blumberg je vanzemaljac sa planete Milijarderije.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 4:06 pm