https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/obustava-svih-javnih-i-privatnih-okupljanja-obustava-nastave-na-najmanje-15-dana
Crna Gora
- Guest
- Post n°751
Re: Crna Gora
Zabranili sve.
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/obustava-svih-javnih-i-privatnih-okupljanja-obustava-nastave-na-najmanje-15-dana
- Post n°752
zvonice zvona, isti kurac
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°753
Mitropolija crnogorsko-primorska: Litije se privremeno obustavljaju #CrnaGora
— Sputnik Србијa (@rs_sputnik) 13. март 2020.
https://t.co/PVge0CUkJI pic.twitter.com/LVih0CBCe2
- Post n°754
eto odlozise...makar nesto pametnoKinderLad wrote:MNE wrote:nek vlast odlozi primjenu zakona i nek se zaustave litije dok prodje virus i kvit
+1
Imali ste srece do sada, ne treba izazivati sudbinu previse. Mala je zemlja, lakse je kontrolisati obolele eventualne, mozda se i provucete relativno lako
- Guest
- Post n°755
Али да је цео свет морао да оде у красни да би се Црногорци дозвали памети...
- Post n°756
Božja volja.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°757
pola statusa na fb su tipa "kod nas nema korone zato što se molimo na litijama"No Country wrote:Али да је цео свет морао да оде у красни да би се Црногорци дозвали памети...
- Guest
- Post n°758
Знаш шта је најгоре, сада када су литије забрањене, и када се корона неизбежно појави...
- Post n°759
Ovo je post za pičvajzlend, topik korona.No Country wrote:Знаш шта је најгоре, сада када су литије забрањене, и када се корона неизбежно појави...
_____
- Guest
- Post n°760
Aj da ne divljamo, posle kratke inercije svi su reagovali u skladu sa situacijom.
- Guest
- Post n°761
?otto katz wrote:Ovo je post za pičvajzlend, topik korona.No Country wrote:Знаш шта је најгоре, сада када су литије забрањене, и када се корона неизбежно појави...
- Post n°762
!No Country wrote:?otto katz wrote:
Ovo je post za pičvajzlend, topik korona.
_____
- Post n°763
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/ministarstvo-vlada-pozdravlja-odgovoran-odnos-mcp-prema-pitanju-javnog-zdravlja
dobra milka tadic
https://www.vijesti.me/kolumne/patrijarh-dukanovic
dobra milka tadic
https://www.vijesti.me/kolumne/patrijarh-dukanovic
- Post n°764
naravno smrad likuje, ko bi drugi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°765
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/drzava-izdaje-nove-mjere-na-zastiti-od-sirenja-koronavirusa
nove mere za suzbijanje virusa.
nove mere za suzbijanje virusa.
- Post n°766
pretjerano al jbg das se pokazu malo kao odgovorni, naprave kardinalnu gresku sa ovim zakonom o crkvi i onda dodje korona da ih izvuce pa nevjerovatno
- Post n°767
jel MNE i dalje na 0?
mislim da mora da postoji nego objasnjenje, ovo je vec fenomen
mislim da mora da postoji nego objasnjenje, ovo je vec fenomen
_____
#FreeFacu
- Post n°768
mala zemlja sa nevelikim brojem putovanja u inostranstvo. a i na vreme su reagovali. Imali su srece da niko nije dosao iz Italije zarazen jer su se u Evropi manje vise svi isporazavali iz Italije. Mislim, ako do sada stvarno nemaju nijednog zarazenog...onda mozda i prodju bez epidemije. Jer sad se sve kontrolise ko ulazi i ide se u karantin. Zelim im srecu u svakom slucaju. Bilo bi super.
Last edited by KinderLad on Tue Mar 17, 2020 12:09 am; edited 1 time in total
- Post n°770
Gargantua wrote:Nema veze, sjebaće ih naši kad dođe sezona...
Pa nece ako do tada bude test. Moze da bude do avgusta. A ako ne bude, verovatno nece biti sezone.
- Post n°771
0 zvanično, nezvanično najvjerovatnije ima ali se nekim čudom nije proširilo, mada ako ne bude do aprila nijedan potvrđen onda ko zna, možda ako je neko i bio zaražen preleži to u samoizolaciji pa budemo stvarno na 0
sezona se već smatra propalom međutim možda baš zbog ove nule postanemo atraktivna destinacija pa avgust i septembar izvuku stvari, ja radim sa nekretninama i zadnjih par dana sam imao 5-6 poziva iz zapadnih zemalja a njih obično bude 2-3 mjesečno (ostalo skoro sve Rusi Azerbejdžanci i ostali Sovjeti), da nije ove situacije sa granicama siguran sam da bih imao i neku prodaju idućih dana
sezona se već smatra propalom međutim možda baš zbog ove nule postanemo atraktivna destinacija pa avgust i septembar izvuku stvari, ja radim sa nekretninama i zadnjih par dana sam imao 5-6 poziva iz zapadnih zemalja a njih obično bude 2-3 mjesečno (ostalo skoro sve Rusi Azerbejdžanci i ostali Sovjeti), da nije ove situacije sa granicama siguran sam da bih imao i neku prodaju idućih dana
- Post n°772
KinderLad wrote:mala zemlja sa nevelikim brojem putovanja u inostranstvo. a i na vreme su reagovali. Imali su srece da niko nije dosao iz Italije zarazen jer su se u Evropi manje vise svi isporazavali iz Italije. Mislim, ako do sada stvarno nemaju nijednog zarazenog...onda mozda i prodju bez epidemije. Jer sad se sve kontrolise ko ulazi i ide se u karantin. Zelim im srecu u svakom slucaju. Bilo bi super.
pa ne znam baš, ovo mi ne zvuči ubedljivo. prvo CG-orci tradicionalno rade sa italijom, doduše više sa jugom nego sa severom ali enivejz, pre mesec dana smo imali ono dvoje degenerika koji na trgu svetog marka daju izjavu za neku veliku televiziju da je virus izmišljen. drugi ni 600k stanovnika nije zanemarivo malo da bi skor bio nula, pogotovo što je njihova drustvena interaktivnost ne bas toliko daleko od italijanske, barem u ovih par vecih gradova. last but not least, oni imaju jasnu polovinu populacije koja je protiv vlasti među kojima mnogi veruju da je korona izmišljena da se zaustave litije.
nemam pojma, ne kapiram, ne razumem - ili su tamo bebu odvrnuli do panja da je smislio ovakav model "regeneracije" vlasti kroz najbolji moguci PR u pandemiji. nema, raziđi se...
_____
#FreeFacu
- Post n°773
nema šanse premala smo sredina da bi se tako nešto sakrilo, a vlast postupa odgovorno zato što je sad i njihovo d..e u pitanju pošto virus ne gleda da li si u dps ili nisi
- Post n°774
malo ljudi je testirano ali dobro je sto je vlada krenula jako od samog pocetka.
danas su manje guzve po marketima, bankama i apotekama.
dosta ljudi je otislo na sela. zajebano je sto gomila ljudi koji rade kod privatnika je ostala bez bilo kakvih prihoda.
prodavnice su uobicajeno snabdevene. pala je cena goriva za 14 centi po litru
danas su manje guzve po marketima, bankama i apotekama.
dosta ljudi je otislo na sela. zajebano je sto gomila ljudi koji rade kod privatnika je ostala bez bilo kakvih prihoda.
prodavnice su uobicajeno snabdevene. pala je cena goriva za 14 centi po litru
- Post n°775
Jbg zemlja je zatvorena. Svi koji ulaze se kontrolisu. Ako za tipa 10 dana ne bidete imali nikoga, to je to. Stari recept provereno radi - popnes se na Lovcen i cekas da prodje