KinderLad wrote:Gargantua wrote:Nema veze, sjebaće ih naši kad dođe sezona...
Pa nece ako do tada bude test. Moze da bude do avgusta. A ako ne bude, verovatno nece biti sezone.
Uradiš test, pa se zaraziš dan kasnije.
KinderLad wrote:Gargantua wrote:Nema veze, sjebaće ih naši kad dođe sezona...
Pa nece ako do tada bude test. Moze da bude do avgusta. A ako ne bude, verovatno nece biti sezone.
— Igor Čobanović (@DaZivimSan) March 17, 2020
bradilko wrote:https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/nove-mjere-bez-javnog-prevoza-zatvaraju-se-i-frizerski-i-kozmeticki-saloni
jebiga danas sreo mog bricu ali sad odlazemo.
a izgleda necu vise moci ni na basket ( e to ce da me smori bas); mozda budem radio jos sutra i onda na "odmor" ali primacu platu pa kako hoce.
odlicno je ipak ovo na opstem nivou. dobro radi vlada za sad ( ipak kurac ce dobiti glas od mene ka vazda)
lako mi za vas sto radite za fiksnu platu, vama je ovo placeni odmor bukvalnobradilko wrote:https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/nove-mjere-bez-javnog-prevoza-zatvaraju-se-i-frizerski-i-kozmeticki-saloni
jebiga danas sreo mog bricu ali sad odlazemo.
a izgleda necu vise moci ni na basket ( e to ce da me smori bas); mozda budem radio jos sutra i onda na "odmor" ali primacu platu pa kako hoce.
odlicno je ipak ovo na opstem nivou. dobro radi vlada za sad ( ipak kurac ce dobiti glas od mene ka vazda)
u kom gradu je?!bradilko wrote:ovaj debil, moj poznanik, se vratio iz barselone preko tirane i na grani pokazao licnu kartu i rekao da je bio u skadru na rucku i posao baja u svoju firmu i testirali ga i pozitivan i on i zena mu i deca.
njegova zena je proglasena pozitivnom. bili kod jednog kosarkasa.. a moja drugarica koja radi kod njega se izgleda razbolela i ima visoku temp. kako bi mu jebo mater sad
Talason wrote:како је на имању Књаз, има ли тамо заражених, једе ли ко подгоричке попеке
misliš da nisu objavili iz nekog razloga?! ne vjerujem da bi smjeli to da sakriju pogotovo jer je cijela familijabradilko wrote:u podgorici
izvinjavam se. nije bitno da li sam shvatio na pravi ili pogrešan način, nedopustiva je moja reakcija.Talason wrote:Мислим да си погрешно схватио овај мој упад, али ок, немам ништа против псовања.