Crna Gora
- Post n°576
Re: Crna Gora
Sto se tice Lomija, izgleda da postaje demantan pa zaboravlja mesece u kalendaru.
- Post n°577
Hteo bih jos da recem da mi je strasno zao sto se nijedna nvo u Srbiji nije izjasnila na ovo elementarno krsenje prava na slobodu govora.
Zajebavam se, znam da ste placeni grantovci i da vas Lom drzi na lancu preko Dukljanskog visokog ucilista u Cetinjskoj nahiji BB, odsek za prirodnjacke studije kamena.
Nije ni vama lako, tezak je to zivot.
Zajebavam se, znam da ste placeni grantovci i da vas Lom drzi na lancu preko Dukljanskog visokog ucilista u Cetinjskoj nahiji BB, odsek za prirodnjacke studije kamena.
Nije ni vama lako, tezak je to zivot.
- Post n°578
znaci najljepse je pod okriljem dps-a. budi veran i iiiguran ti je posao i ostale beneficije. a jadaMNE wrote:značibradilko wrote:
najbolji su ti likovi u mne koji nisu za mila ali ne pogreše da ga podrže pa makar ignorisanjem političke realnosti.
uvek im nešto smeta da učestvuju u bilo kojoj političkoj akciji osim da podrže mila.
oni su iznad dnevne politike, žive u svom divnom svijetu zajedno sa sličnim divnim prijateljima istomišljenicima ( oni nemaju stav, oni su snaga dps-a). pravi zombiji. njima bi najbliži bio onaj seronja rambo. on im je idol.
u stvari najbitnije su tu sinekure ako ne lične onda uticajnog strika, sestre ili brata.
sa takvima nema rasprave. ti su mi najgori likovi. gori od bilo kog otvorenog sendvičara. u stvari oni su još gori sendvičari ali samo glumataju nekakvu gospodu koja je iznad političkih zbivanja. beda najgoraО мила Боко, Невјесто Јадрана! Нема лепшег дела Србије од Боке Которске. Проћи ће облаци. Бићемо поново једна држава, а ово Српско Приморје. pic.twitter.com/EUa2Oe0FCK
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) July 26, 2017
- Post n°580
Lomi 1997.
Nego imamo jednog lopovskog druogsrbijanca koji glumi revolucionara,
A lepo su drugari sa Vulinovom firmom valjali stripove.
A tek zaposlenja i bljuc...
Nego imamo jednog lopovskog druogsrbijanca koji glumi revolucionara,
Nova pesma Beograckog Sindikata "Dogodine bilo gde ali zapravo samo po Srbiji i to ne onom što mi smatramo Srbijom nego realnost"
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) February 22, 2020
A lepo su drugari sa Vulinovom firmom valjali stripove.
A tek zaposlenja i bljuc...
- Post n°581
Zupko, mlatis praznu slamu dok ti se kolege lomataju po asfaltu. Idi pomozi ljudima, reci izbeglicama dontacaorvimen, dzasletgo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°582
Mora da te pohvalim, radis prekovremeno. Takvi nam ljudi trebaju u sluzbi, pa neka bude i opstinska.
Inace sam primetio da su posteni drugosrbijanci na fondovima krenuli da botuju masovno za Vucica i Lomija na razlicite teme. Mora da se odradi posteno ono sto je iz nekoga fonda ulozeno.
Inace sam primetio da su posteni drugosrbijanci na fondovima krenuli da botuju masovno za Vucica i Lomija na razlicite teme. Mora da se odradi posteno ono sto je iz nekoga fonda ulozeno.
- Post n°583
treba proteste radikalizovati. ovo djubre ucenama, pretnjama, nasiljem se konsoliduje. pogledajte na sta samo lici rtcg pa to je gore nego miloseviceva televizija, pink nivo. ovde sve kazu polako, ma sta polako! nemam strpljenja. ovo je kao da cekas red na klanje. sa ovom hordom kriminalaca nema cile mile vec samo ostro. to su kriminalci i moral im ne nizak. nas ima gomila i to treba iskoristiti. dosta mi je mirnih setnji! uff al sam nervozan. odo na kos.
- Post n°584
Samo polako. Believe you me. Na polako nemaju odgovor osim ludjenja i srljanja u greske i lupetanja. Mislim da su dobili jasne preporuke da ne prave sranja. Radikalizacija, ako nista drugo, bi uplasila ljude sa decom na protestima
- Post n°585
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°587
car!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°588
Шта му је тај аем? Има и испред броја указа (без размака иза) и испред звања (са).
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°589
Мислио сам да је ово “ловћенски тајновидац” јасан сигнал да је у питању зајебанција. Кад оно међутим.
- Guest
- Post n°590
"Đukanović je krio Ratka Mladića i davao oružje srpskoj vojsci u Srebrenici"
Крипл фајт за титулу највећег балканског превртача. Тренутни шампион, Вучић, чека победника.
- Post n°591
паће wrote:Шта му је тај аем? Има и испред броја указа (без размака иза) и испред звања (са).
ArhiEpiskop Mitropolit
Crnogorsko Primorski
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°592
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/dukanovic-udari-iznutra-i-izvana-otvorena-sprega-crkve-s-nacionalistickim-vansistemskim-djelovanjem
ludi milo u stilu njegovih sendvicara
ludi milo u stilu njegovih sendvicara
- Post n°593
Ne znam da li je istina, ali samo postojanje neke IPA organizacije(pisao o njoj na drugoj temi ranije) koja svom clanstvu u Srbiji deli clanske karte u obliku slupzbenih legitimacija je poseban nivo septicke jame zvane Srbija, koja u ovom slucaju preljeva
U CG zaplenjeno 100 lažnih IPA policijskih značaka, koje su zapakovane, po vozaču autobusa poslate ruskom konzulu u PG. Saznavši da je otkriven, pobegao u Moskvu.
— Bivši Đorđe (@biancoroso75) February 23, 2020
Značke su poslate iz Srbije. Vest je indikativna u smislu šta ovde Rusi rade i na kakve gadosti su tek spremni.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°594
https://www.vijesti.me/kolumne/ne-dvije-crkve-dva-svijeta
zipa ovog sta sve baljezga a gospodar mu pravi crkve i prica o sudaru svetova. 30 jebenih godina vladaju i nemaju veze ni sa cim losim a skoro sve je lose. nit luk jeli nit luk mirisali.jos jedno pola veka da im se da napravice nesto da valja. (oce k.)
zipa ovog sta sve baljezga a gospodar mu pravi crkve i prica o sudaru svetova. 30 jebenih godina vladaju i nemaju veze ni sa cim losim a skoro sve je lose. nit luk jeli nit luk mirisali.jos jedno pola veka da im se da napravice nesto da valja. (oce k.)
- Guest
- Post n°595
То је тачно оно што теби не одговара: то што си у судару светова одабрао погрешан. Него би да причаш о Милу, а шта попови испод те приче увале - све је добродошло. Много смо наивни.
- Post n°596
bradilko wrote:https://www.vijesti.me/kolumne/ne-dvije-crkve-dva-svijeta
Opa, poceli smo i sa Bizantom
Ej NC ovo nije nikakav sudar svetova, ovo je sudar verskog nacionalizma sa rasistickim nacionalizmom.
- Guest
- Post n°598
К`о што већ рекох, избор између Мила и Амфилохија није нарочито пријатан, али је и сасвим лак. А коме није - па шта ћу му ја?
- Post n°599
Pali.
_____
#FreeFacu