Баш велики проценат баш мирних грађана - а теби баш мило? Чуј: грађана.bradilko wrote:meni je interesantnije otkud toliko vajnih ljubitelja demokratije uz jednog mila. ajde ova sovenska bagra tipa malagurski, sindikat, to mi je vec jasnije, jednodimenzionalni likovi i neobrazovani i slicno. ali kako ovi silni borci za gradjansko drustvo skacu svim silama u pomoc jednom milu. razumem i umor i gadjenje prema srpskom nacionalizmu i crkvi ali opet to je kao nas krem.
nema sukoba ovde. ako pokrene milo nasilje ne znam kako ce dalje i sa kojom pricom. privremeno ce ugasiti proteste ali vec sve sto se dogodilo je apsolutni poraz njegove politike. ali sumnjam da ce doci do otvorenog nasilja jer ne verujem da kad mu nije data dozvola i razumevanje za to do ovog trenutka nece ni sad kad bas veliki procenat mirnih gradjana ima na ulici.
Избор између Мила и Амфилохија није нарочито пријатан, али свакако није ни тежак, баш као што ономад није био тежак ни избор између Мила и Слободана Милошевића. Можете колико хоћете да те подгуркујете и ругате “евроатлантизму” и чему све не, ова ствар је у основи јасно бинарна, трагови остају у свежем снегу. Чуј, теби се као не свиђају Синдикат и Малокурски, ал’ би да дуваш у исту тикву са њима? Па може, односно може по истој оној технологији по којој је могло и 90-тих.