Crna Gora
- Post n°426
Re: Crna Gora
pa zato što je zakon 1 mumbo-jumbo, kao i obrazloženje
- Guest
- Post n°427
Od početka mi je zanimljivo pozivanje Amfilohija na Evropu. Ne kažem da ne treba, samo zadržavam pravo da se kikoćem.
- Post n°428
Ne poziva se na Evropu nego na pravo. Koje ga štiti. Ali ne u CG. Pa mora tamo gde može.
Jeste smešno, da.
Jeste smešno, da.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°429
Evroslinavac.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°430
Kondo wrote:Ne poziva se na Evropu nego na pravo. Koje ga štiti.
Pa da. Pravo proisteklo iz evropskih normi. Isto ono pravo koje štiti i homoseksualce i pravo na slobodno hodanje ulicom. Koje je ex cathedra uskraćivao drugima.
Sve OK, samo je smešno bre
(još jedna smeška: zabavno mi je kako spontano pastirsko sabranje u Crnoj Gori podržavaju, listom, oni koji podržavaju bukvalno svakog despota u svetu koji puca po demonstrantima, i oni koji tvrde da su spontani protesti apsolutno nemogući i da iza svega uvek, bez izuzetka, stoje tajne službe. i na njihovoj sam strani, da se zna: nikakva zabrana litija ne dolazi u obzir, nikakve sankcije protiv učesnika, sve to je protiv mog evroslinavog sistema vrednosti)
- Post n°431
Crnogorsko prolece.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°432
izbija im adute iz ruku.
jos se hvali podrskom svete stolice.
jos se hvali podrskom svete stolice.
- Post n°433
William Murderface wrote:Crnogorsko prolece.
Naravno, ne bi bilo dobro da se desi bilo kakvo nasilje. Ali bilo bi interesantno videti, u slučaju proleća, da li bi se NATO umešao?
- Post n°434
meni je interesantnije otkud toliko vajnih ljubitelja demokratije uz jednog mila. ajde ova sovenska bagra tipa malagurski, sindikat, to mi je vec jasnije, jednodimenzionalni likovi i neobrazovani i slicno. ali kako ovi silni borci za gradjansko drustvo skacu svim silama u pomoc jednom milu. razumem i umor i gadjenje prema srpskom nacionalizmu i crkvi ali opet to je kao nas krem.
nema sukoba ovde. ako pokrene milo nasilje ne znam kako ce dalje i sa kojom pricom. privremeno ce ugasiti proteste ali vec sve sto se dogodilo je apsolutni poraz njegove politike. ali sumnjam da ce doci do otvorenog nasilja jer ne verujem da kad mu nije data dozvola i razumevanje za to do ovog trenutka nece ni sad kad bas veliki procenat mirnih gradjana ima na ulici.
nema sukoba ovde. ako pokrene milo nasilje ne znam kako ce dalje i sa kojom pricom. privremeno ce ugasiti proteste ali vec sve sto se dogodilo je apsolutni poraz njegove politike. ali sumnjam da ce doci do otvorenog nasilja jer ne verujem da kad mu nije data dozvola i razumevanje za to do ovog trenutka nece ni sad kad bas veliki procenat mirnih gradjana ima na ulici.
Last edited by bradilko on Wed Feb 19, 2020 12:58 pm; edited 1 time in total
- Post n°435
bradilko wrote:meni je interesantnije otkud toliko vajnih ljubitelja demokratije uz jednog mila. ajde ova sovenska bagra tipa malagurski, sindikat, to mi je vec jasnije, jednodimenzionalni likovi i neobrazovani i slicno. ali kako ovi silni borci za gradjansko drustvo skacu svim silama u pomoc jednom milu. razumem i umor i gadjenje prema srpskom nacionalizmu i crkvi ali opet to je kao nas krem.
Oni se još samo nadaju da će se zaboraviti, da ljudi imaju kratku pamet. Ja, međutim, neću zaboraviti apel 88, i uvek ću na njega podsećati. Tako da - nek jedu govna, zauvek, svi zajedno, od Latinke, preko Nikolaidisa, do ovih jadnika tipa Bešlin.
- Post n°436
toliko sam razocaran podrskom koju dobija milov rezim od nekih ljudi koje sam ajda kazem cenio ili stovao njihove reci. da li su tu upleteni neki interesi ili boxovanje sa nacionalistima i crkvom u srbiji ne znam ali deluje jadno.
ta podrska nije nova. ona nije vezana za ovaj slucaj crkva vs milo (drzava to sam ja).
tim pre sto milo otvoreno saradjuje sa vucicem kojeg ti isti kritikuju.
ta podrska nije nova. ona nije vezana za ovaj slucaj crkva vs milo (drzava to sam ja).
Last edited by bradilko on Wed Feb 19, 2020 12:57 pm; edited 1 time in total
- Post n°437
bradilko wrote:razumem i umor i gadjenje prema srpskom nacionalizmu i crkvi ali opet to je kao nas krem.
Али само кад је српско, јер кад је црногорско, то исто испада океј. Није да им не ваља црква као таква, него чија је.
Нису моји мајмуни.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°438
To nisu ljubitelji demokratije već evroatlantizma. Što se mene tiče, u jednakoj meri neprijatelji slobode kao i njihovi "suverenistički" pandani.
Još jedna smeška: kad se Putinov poštovalac žali da Milo vlada predugo
- Post n°439
bradilko wrote:toliko sam razocaran podrskom koju dobija milov rezim od nekih ljudi koje sam ajda kazem cenio ili stovao njihove reci. da li su tu upleteni neki interesi ili boxovanje sa nacionalistima i crkvom u srbiji ne znam ali deluje jadno.
Najviše me je razočarao Filip David, moram da kažem, ne mogu čak ni na starost ovo da mu oprostim.
- Post n°441
Janko Suvar wrote:
Kako čudno pišeš "Told you so".
- Post n°442
Papa Lazarou wrote:To nisu ljubitelji demokratije već evroatlantizma. Što se mene tiče, u jednakoj meri neprijatelji slobode kao i njihovi "suverenistički" pandani.
- Post n°443
Btw, tesko da su svi ti potpisnici tu ljubitelji "evroatlantizma". Ima ti itekako drugacijih ljudi. Cak mislim da "evroatlantizam" ovde uopste nije glavni, for better or worse kad je the apel u pitanju.
- Guest
- Post n°444
Ne mislim na apel (jeste, Vladimir Arsenijević voli soft diktatore, važi...), već na one koji direktno podržavaju Mila.
- Post n°445
E pa nemoj sad, tako ti je pala karta, nema tu šta. Milo garant eurointegracija.KinderLad wrote:Btw, tesko da su svi ti potpisnici tu ljubitelji "evroatlantizma". Ima ti itekako drugacijih ljudi. Cak mislim da "evroatlantizam" ovde uopste nije glavni, for better or worse kad je the apel u pitanju.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°446
otto katz wrote:E pa nemoj sad, tako ti je pala karta, nema tu šta. Milo garant eurointegracija.KinderLad wrote:Btw, tesko da su svi ti potpisnici tu ljubitelji "evroatlantizma". Ima ti itekako drugacijih ljudi. Cak mislim da "evroatlantizam" ovde uopste nije glavni, for better or worse kad je the apel u pitanju.
izgleda da je i amfilohije. ljudi se menjaju. i milo je batalio šah svojevremeno pa se promenio..
- Post n°447
otto katz wrote:E pa nemoj sad, tako ti je pala karta, nema tu šta. Milo garant eurointegracija.KinderLad wrote:Btw, tesko da su svi ti potpisnici tu ljubitelji "evroatlantizma". Ima ti itekako drugacijih ljudi. Cak mislim da "evroatlantizam" ovde uopste nije glavni, for better or worse kad je the apel u pitanju.
S tim sto je on zapravo garant ne-integracija, jer nema trika da njim "na čelu" udju u EU
- Post n°448
Njemu dosta nato. Ali kad mu iz Brisela objasne da zakon nije u skladu, on će i revidirati. Stabilnost nema cijenu.KinderLad wrote:otto katz wrote:
E pa nemoj sad, tako ti je pala karta, nema tu šta. Milo garant eurointegracija.
S tim sto je on zapravo garant ne-integracija, jer nema trika da njim "na čelu" udju u EU
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°449
otto katz wrote:Njemu dosta nato. Ali kad mu iz Brisela objasne da zakon nije u skladu, on će i revidirati. Stabilnost nema cijenu.KinderLad wrote:
To se slazem. Tj nadam se i ja da je tako