Crna Gora
- Guest
- Post n°226
Re: Crna Gora
pitanje je kako srbija misli da postigne bilo sta istim debilnim obrascima koje koristi 30 godina, al cim se dirne u srpstvo ovde krece nervoza. to je nesto sto mi je bilo nezamislivo na burundiju, ali ipak je na zalost samo bilo pitanje sta ce dovoljno da trigeruje srbina u svakome.
- Post n°227
Sta konkretno ovde radi Srbija?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°228
Gari, Srbija ne misli, Srbija nije osopa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°229
Na privatnom vlasništvu: Huligani polili farbom mural Krsta Popovića
U Ulici Milice Vučinić, na svega stotinak metara od zgrade nikšićkog Centra bezbjednosti, preksinoć je poliven farbom mural sa likom Krsta Popovića.
Svjedočili smo prethodnih dana agresiji koja se iskazuje uništavanjem Popovićevih murala, ali najnoviji slučaj iz Nikšića pokazuje da su huligani otišli korak dalje, pa su ovaj put oštetili mural koji je naslikan u sklopu porodične kuće. Dakle, radi se o privatnom vlasništvu!
Vlasnik Čajo Nikčević prijavio je ovaj slučaj policiji i očekuje brzu reakciju.
Tome se nada i grupa patriota, koja je prije više od godinu dana, zajedno sa Nikčevićem, osmislila i odradila ovaj mural, koji je, prema njihovim riječima, krasio taj dio grada.
Nema sumnje da je heroj Mojkovačke bitke, ali i simbol decenijske borbe za pravo, čast i slobodu Crne Gore, ovih dana nekome trn u oku.
Dok se ne otkrije počinilac, ostaje poznato samo da se radi o nekom ko nema niti jednu od karakteristika gorepomenute Popovićeve borbe.
Rekao crnogorski predsjednik: Antifašizam kao trajna moralna i državno-politička vertikala Crne Gore!
U Ulici Milice Vučinić, na svega stotinak metara od zgrade nikšićkog Centra bezbjednosti, preksinoć je poliven farbom mural sa likom Krsta Popovića.
Svjedočili smo prethodnih dana agresiji koja se iskazuje uništavanjem Popovićevih murala, ali najnoviji slučaj iz Nikšića pokazuje da su huligani otišli korak dalje, pa su ovaj put oštetili mural koji je naslikan u sklopu porodične kuće. Dakle, radi se o privatnom vlasništvu!
Vlasnik Čajo Nikčević prijavio je ovaj slučaj policiji i očekuje brzu reakciju.
Tome se nada i grupa patriota, koja je prije više od godinu dana, zajedno sa Nikčevićem, osmislila i odradila ovaj mural, koji je, prema njihovim riječima, krasio taj dio grada.
Nema sumnje da je heroj Mojkovačke bitke, ali i simbol decenijske borbe za pravo, čast i slobodu Crne Gore, ovih dana nekome trn u oku.
Dok se ne otkrije počinilac, ostaje poznato samo da se radi o nekom ko nema niti jednu od karakteristika gorepomenute Popovićeve borbe.
Rekao crnogorski predsjednik: Antifašizam kao trajna moralna i državno-politička vertikala Crne Gore!
- Post n°230
Ministar odbrane CG wrote:Bošković je kazao da svedočimo nezapamćenoj, veoma intenzivnoj kampanji napada na Crnu Goru od Srbije sa svih nivoa podržane radikalnim elementima na političkoj i verskoj sceni Crne Gore.
- Post n°231
Srećom tue NATO da spasi Crnu Goru od polivanja Krsta Zrnova farbom.
#dajevjecna #evivamontenegro #nikadvise1918
#dajevjecna #evivamontenegro #nikadvise1918
- Post n°233
Ih, divota. Neka se nose u tri lepe i jedni i drugi.
- Post n°234
+1
pun mi kurac i šaulića i strugara
pun mi kurac i šaulića i strugara
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°235
dr. Labrador Špegelj wrote:Čajo Nikčević
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°237
deda, humor je ono kad neko kaže ili napiše nešto smešno a ti se smeješ. sećaš se?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°238
ako ćemo i ovde, kao na PPP, da gađamo govnima Zapada Todorovića, onda bolje stvarno da se razilazimo.
jeste ovaj forum napravio zaokret udesno i tu se ne može ništa, ali zadržimo pritom malo pristojnosti i ne stajmo na istu stranu sa Levijatanom.
jeste ovaj forum napravio zaokret udesno i tu se ne može ništa, ali zadržimo pritom malo pristojnosti i ne stajmo na istu stranu sa Levijatanom.
- Post n°239
Ja stvarno ne vidim nikakav zaokret udesno, nego nekoliko forumasa koji razigravaju svoje omiljene partije sa PPPa, penjuci se pritom na glave svima ostalima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°240
Ja zamišljam kako bi ovaj forum izgledao 1990.
- Guest
- Post n°241
beatakeshi wrote:Ja zamišljam kako bi ovaj forum izgledao 1990.
Beatakeshi odgovorio umesto mene.
Neću dalje širiti polemiku, vidim šta vidim i trpim, šta ću.
- Post n°242
Na redu su najvazniji izbori u 21. veku. Nema razilazenja
- Guest
- Post n°243
KinderLad wrote:Na redu su najvazniji izbori u 21. veku. Nema razilazenja
mene će ti izbori zaista zainteresovati kada ožive Velika rokenrol partija i Stranka jogi letača, pošto nam samo još oni nedostaju da povratak u zlatno doba demokratije bude kompletan.
- Post n°245
Slutim da je rec o izborima u SAD.
_____
- Guest
- Post n°248
dr. Labrador Špegelj wrote:Ok, izvinjavam se svima.
izvinjavam se i ja zbog brecanja. samo mi je glupo da se tovari lik koji bez ikakvog zazora, pod punom RL odgovornošću, udara po Levijatanu i sličnim gadovima. može da nas nervira (mene često nervira) ali baš bi bilo lepo da ne uskačemo u taj voz.
- Post n°249
http://www.rtcg.me/vijesti/politika/267983/patriotski-skup-na-cetinju-13-februara.html
a besplatan prevoz
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/268514/besplatan-prevoz-na-patriotski-skup-iz-11-gradova.html
a besplatan prevoz
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/268514/besplatan-prevoz-na-patriotski-skup-iz-11-gradova.html
- Post n°250
"Pandam", "religiskim", "16:30 ura".
Zaista su "kulturna" mreža, nema šta.
Zaista su "kulturna" mreža, nema šta.