Dunc!
- Post n°176
Re: Dunc!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°177
Nije smešno, jebote. They've feminazid my Dune!
Dobro sad, nisam ja neki fan, ali ono - ništa više nije bezbedno. Možeš da uzmeš bilo koji lik, ma koliko sporedan i bezvezan bio, i da od nje napraviš credentialed woman's hero. Uzmeš, štatijaznam, gospođu Hadson iz Šerloka Holmsa, pa da onoj dvojici prospe čorbu u krilo, i onda sama skemba Morijartija.
Strašna vremena. Strašna.
Dobro sad, nisam ja neki fan, ali ono - ništa više nije bezbedno. Možeš da uzmeš bilo koji lik, ma koliko sporedan i bezvezan bio, i da od nje napraviš credentialed woman's hero. Uzmeš, štatijaznam, gospođu Hadson iz Šerloka Holmsa, pa da onoj dvojici prospe čorbu u krilo, i onda sama skemba Morijartija.
Strašna vremena. Strašna.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°179
Čuo sam da ima neke debilane oko Čani ali opredeliću se da ignorišem to, u slavu Šai-Huluda, neka je blagosloven Tvorac i Njegova voda, blagosloven da je Njegov dolazak i odlazak, neka Njegov prolazak očisti svet...
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°180
gledaj bre nije 10/10 ali trenutno nemamo bolju
nemamo jer čekam da se ai malo usavrši pa da vidite kako se prave filmovi
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°181
konjski nil wrote:gledaj bre nije 10/10 ali trenutno nemamo bolju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started