Razno razno razno
- Post n°652
Re: Razno razno razno
Full video: Will Smith's wife appeared upset after Chris Rock called her "G.I. Jane 2" at the Oscars. Jada Smith suffers from a condition which causes hair loss pic.twitter.com/EChVHrRvjz
— BNO News (@BNONews) March 28, 2022
- Post n°653
mislim zasluzio je i gore
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°655
Kris Rok je izuzetno cenjen u standup zajednici. Mislim da je Wil Smit upravo otvorio jamu bez dna zajebancije na svoj račun i račun cele svoje netalentovane porodice
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°656
anti-woke ekipa je jako zbunjena ovim razvojem. preovlađuje mišljenje da je ovaj uradac deo kensel kulture. moraš da ćutiš dok ti vređam ženu, ŠAAAAAIM SE, ŠA SE LOŽIŠ.
- Post n°657
Ne znam. udarac I posebno neverbalna reakcija kris roka su delovali kao fake. Glavna tema medija sirom zemlje kugle
- Post n°658
Komičara na sceni niko ne dira. To je zakon. Ako ti se ne dopada šta priča, nemoj da gledaš.
Inače, potpuno filmska scena se desila pre neki dan tokom standupa. Jedan je Iron Mike.
Inače, potpuno filmska scena se desila pre neki dan tokom standupa. Jedan je Iron Mike.
_____
- Guest
- Post n°659
Meni ništa ne izgleda kao fejk, ljudi nekoliko sekundi nakon iznenadnog udarca obično nisu svesni šta im se dogodilo, osim ako nisu u nekakvom sportskom ili uličnom treningu. Naravno, ostavljam otvorenom mogućnost da je sve inscenirano da bi se mrtvi Oskari malo oživeli, ali ta manifestacija je postala toliko sipljiva i beskvna da mi je teško da zamislim da bi uopšte mogli da osmisle i odobre tako nešto.
- Guest
- Post n°660
E pa Notxore izgleda da Vil Smit ne zna za taj zakon.
Pošto Zvezde nema, hajde da sumiram svoj stav. U današnjoj svetskoj klimi svaka promocija nasilja je loša, i Vil Smit je morao da bude svestan toga, da ono što on doživljava kao odbranu časti bolesne supruge neko može da vidi kao poziv na nasilje. Sa druge strane, Kris Rok je trebalo da shvati da postoji fina linija između roastinga i vređanja. Nemile scene na dodeli Oskara odraz su ukupnosti globalnih odnosa i mi, kao posmatrači, treba da izbegnemo svrstavanje jer time samo doprinosimo perpetuiranju nasilnih obrazaca ponašanja.
Pošto Zvezde nema, hajde da sumiram svoj stav. U današnjoj svetskoj klimi svaka promocija nasilja je loša, i Vil Smit je morao da bude svestan toga, da ono što on doživljava kao odbranu časti bolesne supruge neko može da vidi kao poziv na nasilje. Sa druge strane, Kris Rok je trebalo da shvati da postoji fina linija između roastinga i vređanja. Nemile scene na dodeli Oskara odraz su ukupnosti globalnih odnosa i mi, kao posmatrači, treba da izbegnemo svrstavanje jer time samo doprinosimo perpetuiranju nasilnih obrazaca ponašanja.
- Post n°661
A to kad ne znaš zakon to oslobađa odgovornosti? Nije bitno.
Kao što rekoh, Kris Rok je univerzalno voljen i ovim je Vil Smit otvorio vrata zajebancije na svoj račun do kraja života i to od strane zajednice kojoj je to posao.
Jedva čekam komentare Džervaisa, Kara, Džeselnika, Šulca, Dillona...
Kao što rekoh, Kris Rok je univerzalno voljen i ovim je Vil Smit otvorio vrata zajebancije na svoj račun do kraja života i to od strane zajednice kojoj je to posao.
Jedva čekam komentare Džervaisa, Kara, Džeselnika, Šulca, Dillona...
_____
- Guest
- Post n°662
Slažem se. Vil Smit je ovim gestom zapečatio neke stvari. Holivud ne prašta, a javnost dugo pamti, ponekad i danima.
- Post n°663
Verovatno ne pratiš... Porodica Smit je malo hmm... čudna.
Imaju vrlo otvoren brak, što je njihova stvar, dok ne počnu da javno, u odobrenom programu, pričaju o tome ko se sa kim jebao i kada, i onda majka i ćerka pričaju o tome. Skoro kao Kardašijani.
Javna ličnost je fair game, a kada otvoreno pričaju o privatnim stvarima onda je i to fair game, tako da...
Ne znam koliko si gledao stendapa i koliko ti je poznat fenomen heklera i odnosa komičara prema njima.
Prvo te komičar razvali od zajebancije jer si prekinuo šou, a onda te obezbeđenje isprati napolje.
E pa ovo je mnogo gore.
Ovo je napisao prilično benigni Paton
Uostalom, nije o glavu, videćemo.
Imaju vrlo otvoren brak, što je njihova stvar, dok ne počnu da javno, u odobrenom programu, pričaju o tome ko se sa kim jebao i kada, i onda majka i ćerka pričaju o tome. Skoro kao Kardašijani.
Javna ličnost je fair game, a kada otvoreno pričaju o privatnim stvarima onda je i to fair game, tako da...
Ne znam koliko si gledao stendapa i koliko ti je poznat fenomen heklera i odnosa komičara prema njima.
Prvo te komičar razvali od zajebancije jer si prekinuo šou, a onda te obezbeđenje isprati napolje.
E pa ovo je mnogo gore.
Ovo je napisao prilično benigni Paton
Very nervous for my shows at the @TheIrvineImprov tomorrow and Tuesday. Anyone have a catcher’s mask I can borrow?
— Patton Oswalt (@pattonoswalt) March 28, 2022
Uostalom, nije o glavu, videćemo.
_____
- Guest
- Post n°664
Ma ne pratim uopšte, jedva da sam i vest pročitao, samo čitam nasumične komentare po društvenim mrežama i ludo se zabavljam.
- Post n°665
Cousin Billy wrote:E pa Notxore izgleda da Vil Smit ne zna za taj zakon.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°666
Šteta što nije bilo rasno nehomogeno nasilje, luđenje bi bilo mnogo kvalitetnije.
- Post n°667
Što bi rekli na tviteru, nepopularno mišljenje: ako je već odlučio da ga udari, morao je da ga obori, ovako je samo ispalo jadno, a povrh toga je Rok u nastavku vešto hendlovao ono što se desilo, pa je ovaj ispao baš glup, a ono dovikivanje posle udarca je totalni fejl.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°669
Mada ne vidim problem u tome da pokoji velikaš udari ćušku dvorskoj ludi.
- Post n°670
ma gde je chris rock voljen? plus nekada su komicari znali da se brane kao sid ceaser koji je na bruklinski humor dodavao ratobornost sabre iz siprazja.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°671
Staaari Kris Rok bi rekao: "Osećaću šamar do sledećeg Avgusta".
https://www.vulture.com/2020/07/will-smith-jada-pinkett-smith-august-alsina-timeline.html
https://www.vulture.com/2020/07/will-smith-jada-pinkett-smith-august-alsina-timeline.html
_____
- Post n°672
Uostalom, da se loš humor kažnjava nasiljem svet bi bio mnogo srećnije mesto.
- Post n°673
Mogli smo cijeli dan pričat o glupavoj šali, pa kako je Chris Rock lost his mojo, samo da je ovaj uravnoteženiji lik i da se suzdržao. Al ne. Još je publiku počastio svojim emotivnim logoreičnim raspadom od govora kad je pokupio kipić.
Inače Penelope Cruz imala najljepšu haljinu i muža
Richard Williams was a fierce defender of his family. In this time in my life, in this moment, I am overwhelmed by what God is calling on me to do and be in this world.
Making this film, I got to protect Aunjanue Ellis, who is one of the most strongest, most delicate people I've ever met.
I got to protect Saniyya [Sidney] and Demi [Singleton], the two actresses who played Venus and Serena.
I'm being called on in my life to love people and to protect people and to be a river to my people.
Inače Penelope Cruz imala najljepšu haljinu i muža
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°675
Da, to je i meni je prvo palo na pamet. Licemerje Zapada ne poznaje granice.Talason wrote:i saradon retvituje
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”