Razno razno razno

Solus_Rex

Posts : 1079
Join date : 2018-07-03

Razno razno razno - Page 8 Empty Re: Razno razno razno

Post by Solus_Rex on Sat Mar 28, 2020 9:49 pm

"Prema navodima MCF-a, u roku od 15 minuta pre 21 sat festivalski sajt bio je najposećeniji u Srbiji sa više od 50.000 jedinstvenih korisnika i sa više od 7.500 klikova u sekundi, što je dovelo do zastoja i pada.
Korisnici su i sami shvatili da je problem u preopterećenosti servera, a organizatorima su zamerili na društvenim mrežama to što se nisu bolje pripremili za očekivanu veliku posetu, posebno imajući u vidu višednevne najave i promovisanje programa.
Imao sam i ja istu ideju, al pošto ne umem to da realizujem, nisam se hvalio okolo... Samo je neozbiljno što se pravi jaka reklama i logično je da se očekuje velika gledanost, i onda ovo… Željno iščekivao početak i žestoko se razočarao... Da li je moguće da organizator nije uspeo da obezbedi kvalitetan stream i server, šta su očekivali, posetu od stotinak ljudi!?! Neozbiljno i neprofesionalno... neki su od komentara na Fejsbuk strani MCF-a nakon razočaranja zbog nedostupnosti filma.
Bilo je i onih koji su imali više razumevanja za organizatore.
Preopterećen server, verovatno nije predviđena ovolika navala. Šta napadate ljude, svaka čast uopšte za ideju i odluku da se ljudima ovako nešto besplatno omogući, koncept je sjajan, a problemi će verujem biti rešeni. Uostalom, Srbija je ovo, kad je ovde nešto bez greške funkcionisalo,"
Bluberi

Posts : 7671
Join date : 2014-10-27

Razno razno razno - Page 8 Empty Re: Razno razno razno

Post by Bluberi on Fri May 08, 2020 4:59 am

Pavle Levi — Nefiltrirane kino-misli u doba pandemije

    Current date/time is Tue Jun 02, 2020 12:44 pm