Crna Gora
- Post n°876
Re: Crna Gora
Head of Government of Montenegro PR Service & Adviser to the Prime Minister
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°877
Ovo su najveci protesti u istoriji Crne Gore
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=01&dd=23&nav_category=167&nav_id=1645850
Dali ce da blow over videcemo, ali ovo su sumanute slike. Ovo bi bilo big i u Srbiji, a u odnosu na broj stanovnika u CG su potpuno neverovatne scene.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=01&dd=23&nav_category=167&nav_id=1645850
Dali ce da blow over videcemo, ali ovo su sumanute slike. Ovo bi bilo big i u Srbiji, a u odnosu na broj stanovnika u CG su potpuno neverovatne scene.
- Post n°878
Neverovatna logistika. Ovo je bolje i pametnije organizovano od bilo cega ikada u istoriji protesta u Srbiji od 1990 do danas.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°879
Pa ne, ovde se sad spojilo ko zna sta sve. Kazem, ko Brexit. Neko (najveci deo) je to zbog crkve, neko sto nema posao, neko zato sto se oseca diskriminisan, a neko zbog prosto nedemokratskog rezima.
- Post n°880
Nije organizovano, zato i ima toliko ljudi. Čim počnu da organizuju, ljudi će prestati da dolaze.
Ako ništa drugo, užasno li je drago što su Srbi tamo odjebali Mandića i Vučića.
- Post n°881
Kindrre, mislim da nije ništa od toga. Jednostavno se okupljaju Srbi jer im se već 15 godina sere po glavi.
- Guest
- Post n°882
organizovacu vam kombi za podgoricu da odete i stanete iza ovog ne damo svetilje i slikate se sa zastavom burundija.
jbt kako ste ovlazili na tamjan proteste molebanaca za patike
koji su trenutno najveci problemi druze damidjicu u nasim republikama?
pa ouvaaj mislim ti migranti i sto nam otimaju svetilje
- Guest
- Post n°883
dr. Labrador Špegelj wrote:Nije organizovano, zato i ima toliko ljudi. Čim počnu da organizuju, ljudi će prestati da dolaze.
oce prihvatiti jeremica i obradovica?
- Post n°884
Najbolje bi im bilo da ne gledaju ovamo već naprave svoj Sinn Féin.
- Post n°887
Inače stvarno ne razumem šta pokušavaš da dokažeš na ovom topiku.
- Post n°888
AZ-5 wrote:organizovacu vam kombi za podgoricu da odete i stanete iza ovog ne damo svetilje i slikate se sa zastavom burundija.
Ovo je prvorazredni politicki dogadjaj u susednoj zemlji. Stim u vezi, jel mozemo mi da komentarisemo te dogadjaje, a da ti ne dodjes da nam ucitavas "ovlazivanje"? Hvala.
- Post n°889
Ne znamo kakvih kapaciteta tu ima, bumo vidli. U svakom slučaju mislim da bi trebali da se ozbiljno organizuju i da traže svoja prava
- Post n°890
dr. Labrador Špegelj wrote:Najbolje bi im bilo da ne gledaju ovamo već naprave svoj Sinn Féin.
O apsolutno, samo nek ne gledaju u Srbiju. Mi smo razvili savrsenu formulu po kojoj se sve sto dotaknemo nepogresivo pretvara u instant failure.
- Guest
- Post n°891
pa prvo ovo su sestorazredne zemlje, a dogadjaji su jos koji razred ispod
hiljade misa vacica molebanisu, zaista konacno nesto novo i drugacije posle 30 godina tamjana i srbovanja. tim putem ce sigurno dobiti prava kao i svuda do sada sto su dobili.
hiljade misa vacica molebanisu, zaista konacno nesto novo i drugacije posle 30 godina tamjana i srbovanja. tim putem ce sigurno dobiti prava kao i svuda do sada sto su dobili.
- Guest
- Post n°892
ne znam ni odakle price o obespravljenosti srba, eno znam 15 ljudi iz vojvodine koji dole rade u strabagu, primili ih ko najrodjenije, nikakvih problema nema, a posla ima i dobro je placen.
- Post n°893
oklen su, jel su iz kule ili lovcijenca, je li gari?
_____
#FreeFacu
- Post n°894
AZ-5 wrote:ne znam ni odakle price o obespravljenosti srba, eno znam 15 ljudi iz vojvodine koji dole rade u strabagu, primili ih ko najrodjenije, nikakvih problema nema, a posla ima i dobro je placen.
Moj ortak iz Beograda radio u Zagrebu na, tako, middle manager poziciji u medjunarodnoj kompaniji 6 godina. Sve super, isli na zurke, koncerte, placali mu pice x puta. Zakljucak - polozak srpske manjine u Hrvatskoj je savrsen.
- Post n°895
Ne valja kad postavljaju balvane, ne valja kad molebanišu...
- Post n°896
Gari, hoćeš li da o ovome pišemo ozbiljno? Ne da mi se da trošim vreme i energiju ako ćeš ti samo da nastaviš sa trolovanjem, vređanjem i flejmovanjem.
- Post n°897
pa obespravljenost se svodi na to što ove iz vladajuće stranke oće da prime u ministarstvo da lade muda za 400e mjesečno a ove iz srpskih opozicionih stranaka neće jbg
- Post n°898
dr. Labrador Špegelj wrote:Gari, hoćeš li da o ovome pišemo ozbiljno? Ne da mi se da trošim vreme i energiju ako ćeš ti samo da nastaviš sa trolovanjem, vređanjem i flejmovanjem.
- Post n°899
To nije pitanje za Garija. Ovaj forum ima mehanizam da mu ogranici gde moze da se iskenjava kao dzukela na ulici.
_____
#FreeFacu
- Post n°900
Ozbiljan sam. Ja sam na ovu temu čak i sa Eraserheadom mogao da polemišem, ali ovde bogumi ne.