Crna Gora
- Post n°926
Re: Crna Gora
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°927
milo sve pokusao, pocetna pendrecenja, privodjenja, konstantne pretnje svojima da ne izlaze na proteste, apel 88, vucic, irinej, df i nista. amfilohije sve to sanirao. ima i solidan tim. vise mu vredi onaj perovic sa bogoslovskog nego milu hiljadu njegovih agencija, poltrona i buba beba. danas se risto sastao sa britanskom ambasadorkom u mne.
- Post n°928
bradilko wrote:nema vlast nikakve antiamfilohijske adute vec samo golu silu ali cini se da su zakasnili. jedna petina ili sestina, kako god, je na ulicama i sve ih je vise. kao da u srbiji izadje milion i nesto ljudi na ulice u isto vreme.
milo sve pokusao, pocetna pendrecenja, privodjenja, konstantne pretnje svojima da ne izlaze na proteste, apel 88, vucic, irinej, df i nista. amfilohije sve to sanirao. ima i solidan tim. vise mu vredi onaj perovic sa bogoslovskog nego milu hiljadu njegovih agencija, poltrona i buba beba. danas se risto sastao sa britanskom ambasadorkom u mne.
- Post n°929
Kondo wrote:ima tu još ljudi, ovaj sa cetinjske bogoslovije se ne doima kao pop po raciju
Taj je Amfijev 1/1.
bradilko wrote:nema vlast nikakve antiamfilohijske adute vec samo golu silu ali cini se da su zakasnili. jedna petina ili sestina, kako god, je na ulicama i sve ih je vise. kao da u srbiji izadje milion i nesto ljudi na ulice u isto vreme.
Moze da nastavi i sa americkom ambasadorkom, vidim da je zulja hapsenje za FB uvredu.
- Post n°930
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°936
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°937
bradilko wrote: jebes putina! sad je soros za amfilohija
pa to, zato ga putin ruši
- Post n°938
To je verovatno taj "zvanični Beograd" koji ugrožava vlast u Crnoj Gori.
- Post n°939
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°940
Упитан о догађајима у Црној Гори, он је одговарио да је Црна Гора друга земља, сигуран да би његове колеге у Подгорици биле у могућности да одговоре на питање о тамошњој ситуацији.
"Могу вам рећи да се дивим приступу који председник Вучић и премијерка Брнабић предузимају. Они поштују односе Србије и Црне Горе, препознају да је ово напето време и да су односи много важнији, него неколико политичких питања", истакао је Годфри.
Како је објаснио, "начин на који ми видимо овај нови закон је да нико нема намеру да утиче на право људи да верују онако како желе да верују и да нико не жели да одузима ничију имовину од било кога".
"Хајде да будемо обазриви, да имамо своје мишљење, а не да други људи формирају мишљење за нас. Ово је важан однос и мислим да ће наставити да се развија", рекао је Годфри.
_____
????
- Post n°941
Могу вам рећи да се дивим приступу који председник Вучић и премијерка Брнабић предузимају. Они поштују односе Србије и Црне Горе,
Svašta. Pa jel on čito Apel?
- Post n°942
KinderLad wrote:Могу вам рећи да се дивим приступу који председник Вучић и премијерка Брнабић предузимају. Они поштују односе Србије и Црне Горе,
Svašta. Pa jel on čito Apel?
Ocekivano Godfri mazi lokalne stabilokrate. Svaki im je potreban.
- Post n°943
100k na ulici.
- Post n°944
Dokaz demokratskog prava na okupljanje i protest, potvrda snage Cg demokracije itd, itd. Leći će to, ne sekiraj se.KinderLad wrote:Ja potpuno mogu da zamislim da im je Milo rekao - nema brige, zavrsavam ja ovo ko i sve drugo - dobro, al nemoj neke velike frke da bude, ne treba nam sad to zajedno s Kosovom - ma jok, sve ce to leci, videcete....
100k na ulici.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°945
otto katz wrote:Dokaz demokratskog prava na okupljanje i protest, potvrda snage Cg demokracije itd, itd. Leći će to, ne sekiraj se.KinderLad wrote:Ja potpuno mogu da zamislim da im je Milo rekao - nema brige, zavrsavam ja ovo ko i sve drugo - dobro, al nemoj neke velike frke da bude, ne treba nam sad to zajedno s Kosovom - ma jok, sve ce to leci, videcete....
100k na ulici.
Leci ce ako se dogovore. I dalje verujem da hoce.
- Guest
- Post n°946
Zveri milogorske! Ja kad bih oslikao hrvatsku zastavu na zidu na Banjici, policija bi došla da mi pomogne! Ako bi stigla na red od civila iz komšiluka koji bi takođe nagrnuli da mi pomažu...
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) January 25, 2020
Nedamo svetilje!!! https://t.co/9itkjCmeBa
PRESTANITE DA MI OMILJAVATE VUČIĆA!!! https://t.co/dF2TUX4QL0
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) January 24, 2020
Šta vam vredi država, međunarodno priznanje i ekonomija u razvoju ako vas Srbi i Srbija ne priznaju za drugu naciju? Prijavite se u jedinu sertifikovanu nacionaldžinicu za uverenje o naciji. Srbi će vas priznati ako ste dalje od njih! Ako ste blizu, jeste možda nacija ali niža!
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) January 23, 2020
Ljudi samo brane svoje osnovno ljucko pravo da zauzimaju okolne drzave i pretvaraju ih u srpske Sparte! Nisam neki vernik ali Crna Gora i Milo Srbima žele da uskrate da Crna Gora bude Srpska Sparta i mislim da je normalno biti uz srpski narod tamo. Samo to! Nedamo svetilje! pic.twitter.com/uliu8prJMW
Jer vama normalno da Milogorci šiptarske ustaše Srbima nedaju da koriste svoju vekovnu SPC kao bazu iz koje će lansirati napade na državnost Crne Gore a sve to finansirati gomilom neoporezovanih i ilegalnih poslova koje vode iz tih crkvenih poseda koji nisu crkve i manastiri? pic.twitter.com/hzOETtEzxa
- Guest
- Post n°949
građani "stražarili" pored trobojke
sa balvana se prelazi na trobojke
sa balvana se preslo na trobojke