Gargantua wrote:
јер с тобом очигледно неће моћи другачије.
mozda da sacekas jos desetak dana za konacan sud?
Gargantua wrote:
Немам појма шта ко мисли, расуђујем само на основу написаног. Не мислим да сам видовит.KinderLad wrote:Zato sto je potpuno nebitno odakle analiziramo situaciju. Imputiranjem da je bitno ti u stvari pretpostavljas da znas sta neko misli ili oseca bez obzira na to sta pise. Kad bi samo to razumeo sve bi bilo daleko lakse.
Ти си говно четничко. И на жалост си загадио овај форум.Gargantua wrote:No Country wrote:
У остатку текста, доста убедљиво документује хистерисање српских строго алкохолисаних медија, навијача, Дачића, итд. Како Вучић може да се избаци из целе те приче, и поготово: којом то заумном логиком Вучић, који је утвара 90-тих, може да се сматра “невидљивим потписником” тзв. Апела 88?
Иначе си у праву: да, мене врло мало занима Црна Гора, СПЦ и поготово тзв. “верници”, а јако ме занима када се рецедиви србовања забатргају и на овом забаченом месту, а онда неки људи за које држим да су све то давно и добро изпроцесирали - жмуре из све снаге, и страшно се љуте када им укажеш да свакодневно плаћају пуну цену те жмурке.
и мене занима када се рецидиви неоусташоидне и дрљевићевске политике укључују у јавност а и на форум.
мираши, бујанеци, месићи и нокантрији на истој линији, па не можемо дозволити да се та зла повампирују.
how do you like them apples?
Hrišćanski je zapenio - Gospod ga se uplašio. pic.twitter.com/gMgj1tje7S
— Amfetaminolohije (@amfetaminolohie) January 19, 2020
No Country wrote:Ово око угла посматрања, т.ј. стране тарабе је много пута опричано, осећам се помало блесаво што морам да понављам. Ал ајде. Дакле, када неко на каквом хрватском форуму крене да образлаже да су Бујанец, Хасанбеговић, итд. усташе, онда је то сасвим нормалан антифашистички и генерално хуманистички став, а то што ће га окупљено грађанство нахранити говнима, то је зато што се живи у дотичним торовима. А када се прича о усташама у контексту “расрбљавања”, отимања светиња, и свеопште антисрпске завере - онда је у питању један сасвим другачији и у највећој мери потпуно супротан наратив. Дакле, врло је битно одакле се “анализира ситуација”, на Балкану увек било и нажалост биће још дуго.
No Country wrote:Немам појма шта ко мисли, расуђујем само на основу написаног. Не мислим да сам видовит.KinderLad wrote:Zato sto je potpuno nebitno odakle analiziramo situaciju. Imputiranjem da je bitno ti u stvari pretpostavljas da znas sta neko misli ili oseca bez obzira na to sta pise. Kad bi samo to razumeo sve bi bilo daleko lakse.
Ово око угла посматрања, т.ј. стране тарабе је много пута опричано, осећам се помало блесаво што морам да понављам. Ал ајде. Дакле, када неко на каквом хрватском форуму крене да образлаже да су Бујанец, Хасанбеговић, итд. усташе, онда је то сасвим нормалан антифашистички и генерално хуманистички став, а то што ће га окупљено грађанство нахранити говнима, то је зато што се живи у дотичним торовима. А када се прича о усташама у контексту “расрбљавања”, отимања светиња, и свеопште антисрпске завере - онда је у питању један сасвим другачији и у највећој мери потпуно супротан наратив. Дакле, врло је битно одакле се “анализира ситуација”, на Балкану увек било и нажалост биће још дуго.
Добро, бре Фићо, што ме зајебаваш? Јел ти као није јасно да ова мала расправа креће од Утвариног “доказа”, приложеног by Kondo, да су иза читаве ујдурме о црквама, имовини и Црној Гори - усташе? Је ли то наратив на који ћеш да пристанеш?ficfiric wrote:No Country wrote:Ово око угла посматрања, т.ј. стране тарабе је много пута опричано, осећам се помало блесаво што морам да понављам. Ал ајде. Дакле, када неко на каквом хрватском форуму крене да образлаже да су Бујанец, Хасанбеговић, итд. усташе, онда је то сасвим нормалан антифашистички и генерално хуманистички став, а то што ће га окупљено грађанство нахранити говнима, то је зато што се живи у дотичним торовима. А када се прича о усташама у контексту “расрбљавања”, отимања светиња, и свеопште антисрпске завере - онда је у питању један сасвим другачији и у највећој мери потпуно супротан наратив. Дакле, врло је битно одакле се “анализира ситуација”, на Балкану увек било и нажалост биће још дуго.
Znaci, moramo da odemo na drugu stranu tarabe da bismo za ovu dvojicu rekli da su ustase?
Ма да, са’ ће се правимо блесави. Чувени заговорник интелектуалног поштења.William Murderface wrote:Ma ko gura taj "narativ"?
No Country wrote:Немам појма шта ко мисли, расуђујем само на основу написаног. Не мислим да сам видовит.KinderLad wrote:Zato sto je potpuno nebitno odakle analiziramo situaciju. Imputiranjem da je bitno ti u stvari pretpostavljas da znas sta neko misli ili oseca bez obzira na to sta pise. Kad bi samo to razumeo sve bi bilo daleko lakse.
Ово око угла посматрања, т.ј. стране тарабе је много пута опричано, осећам се помало блесаво што морам да понављам. Ал ајде. Дакле, када неко на каквом хрватском форуму крене да образлаже да су Бујанец, Хасанбеговић, итд. усташе, онда је то сасвим нормалан антифашистички и генерално хуманистички став, а то што ће га окупљено грађанство нахранити говнима, то је зато што се живи у дотичним торовима. А када се прича о усташама у контексту “расрбљавања”, отимања светиња, и свеопште антисрпске завере - онда је у питању један сасвим другачији и у највећој мери потпуно супротан наратив. Дакле, врло је битно одакле се “анализира ситуација”, на Балкану увек било и нажалост биће још дуго.
ficfiric wrote:Hrišćanski je zapenio - Gospod ga se uplašio. pic.twitter.com/gMgj1tje7S
— Amfetaminolohije (@amfetaminolohie) January 19, 2020