Crna Gora
- Post n°378
Re: Crna Gora
AZ-5 wrote:izlapela fosilcina za visokoplafonase
- Guest
- Post n°380
pa možda ali je glavni link na političkoj relaciji av - mđ. u smislu mogućeg političkog definisanja on je taj.
- Post n°383
https://www.facebook.com/FaustDoktor/videos/465529657729962/
- Post n°384
mozda nisu BFFs, ali odnos ocigledno postoji. previse je elemenata zajednistva u personalu
- Guest
- Post n°385
dve drzave idu u dva potpuno razlicita pravca, a sve je beba, msm saberimo se malo
- Guest
- Post n°386
gde je sad vasa da kaze da to sa bebom pocinje da lici malo na andreja vucica i frans i sve restorane
- Post n°387
Brate AZ-e opet si se uzbudio, smiri se malo, poslusaj Dzonija profesora.
Izmedju dve vlasti postoje odredjeni isprepletani interesi.
Izmedju dve vlasti postoje odredjeni isprepletani interesi.
- Post n°388
AZ-5 wrote:dve drzave idu u dva potpuno razlicita pravca, a sve je beba, msm saberimo se malo
države su drugo, plus u Beogradu je oligarhija mnogo jača nego u CG, Vučić nije "vladar". i ne idu u dva "potpuno" različita pravca, mada se ne poklapaju.
- Post n°390
Gargantua wrote:pa možda ali je glavni link na političkoj relaciji av - mđ. u smislu mogućeg političkog definisanja on je taj.
Pa sad, da li je on glavni link, ili je nesto drugo, ne znam. Ja bih rekao da je on samo deo te ekipe. Neka imena se cesto ponavljaju tamo gde je i on upleten, kao na primer Cane Subotic, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°394
Franjo Srbine katoliku!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°396
ja sam jedno vreme pratila samo naslove našeg i njiovog :tm: informera, koje je to ludilo
format naslovnice isti, svi šoubiz naslovi identični, politika sve suprotno,
ako je na srpskom naslovu nato najveći neprijatelj u vasioni, na cg naslovnici
spašava malu i časnu crnu goru od koštuničičinog kruga i malignog ruskog uticaja,
ako je neki od ovih sprskih četnika, mandić, medojević i ekipa, na srpskoj naslovnoj
spašavaju srbe od pomahnitalog mila, na cg naslovnoj po nalogu najzlije rusije na svetu
spremaju atentat na mila i ruše državni poredak. putin je bog u srpskoj verziji, u cg je
emanacija zla.
potpuno ludilo.
spašava malu i časnu crnu goru od koštuničičinog kruga i malignog ruskog uticaja,
ako je neki od ovih sprskih četnika, mandić, medojević i ekipa, na srpskoj naslovnoj
spašavaju srbe od pomahnitalog mila, na cg naslovnoj po nalogu najzlije rusije na svetu
spremaju atentat na mila i ruše državni poredak. putin je bog u srpskoj verziji, u cg je
emanacija zla.
potpuno ludilo.
- Post n°398
plachkica wrote:ja sam jedno vreme pratila samo naslove našeg i njiovog informera, koje je to ludilo
emanacija zla.
potpuno ludilo.
Svi smo pratili. Isti naslovi, samo su uloge razlicite
Kod nas su pozitivci Putin i Vucic a kod njih Milo i NATO
Neprijatelji su NATO i Rusija
Nasu opoziciju finansira Soros, a njihovu Deripaska
Nasi neprijatelji u susedstvu su ustase i siptari, a kod njih srpski nacionalisti
Zli tajkun je kod nas Miskovic a kod njih onaj Daka, sto su ga nedavno ranili snajperom
Pakleni plan kod nas je "da Srbija uvede sankcije Rusiji" a kod njih "da odvoje Crnu Goru od NATO-a"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°399
AZ-5 wrote:ma lupio sam brt mili
Ma, nemoguće...
- Post n°400
otto katz wrote:Franjo Srbine katoliku!
Hoćeš da budeš veći Srbin od Pape!