Preporuke za čitanje i gledanje
- Post n°26
Re: Preporuke za čitanje i gledanje
Вили га је топло препоручио као филозофа за љубавну проблематику. Он нам даје леви одговор како да се одупремо тржишном терору младости и лепоте.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°27
Aj, ne bilo ti zapoveđeno, pojasni u čemu je fora.
et Šuvar
Mislim da ćeš se teško prevariti ko uzmeš bilo šta od njegovih kasnijih, popularnih knjiga, one dobrim delom i služe kao popuarizacija Hegela, Lakana, itd. Ne verujem da će ti prethodno neveliko poznavanje Hegela biti prepreka. U svakom slučaju, tu je Stanfrod Encyclopedia da uvek pripomogne s nekim pojmom, ako baš zaškripi.
ALi možda je bolje da ti Ostap nešto preporuči.
et Šuvar
Mislim da ćeš se teško prevariti ko uzmeš bilo šta od njegovih kasnijih, popularnih knjiga, one dobrim delom i služe kao popuarizacija Hegela, Lakana, itd. Ne verujem da će ti prethodno neveliko poznavanje Hegela biti prepreka. U svakom slučaju, tu je Stanfrod Encyclopedia da uvek pripomogne s nekim pojmom, ako baš zaškripi.
ALi možda je bolje da ti Ostap nešto preporuči.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°28
sublime object
metastaze uzivanja
everything you wanted to know...
to ti je sasvim dovoljno za pocetak. posle procitas badjuovog svetog pavla i you are ready to go.
metastaze uzivanja
to ti je sasvim dovoljno za pocetak. posle procitas badjuovog svetog pavla i you are ready to go.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°29
Večeras RTS 2 u 21:55. Stalker. Ne znam da li je za osobe sa oštećenim sluhom.
Prva tv u 22:30. Full Metal Jacket.
Prva tv u 22:30. Full Metal Jacket.
- Guest
- Post n°30
ostap bender wrote:sublime object
metastaze uzivanja
E, imam sve to odlicno... hvala
- Post n°31
Intervju na N1 sa Borisom Budenom - utorak u 21 sat i 30 minuta.
- Post n°32
bas to htedoh podeliti na hrvatskoj temi
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°33
Jović na RTV kod Gojgićke u pola šest.
- Post n°35
fala
_____
- Post n°37
Šuvar i varivo wrote:http://epicmagazine.com/
"The cold war was about who would make the largest refrigerator, right?" - Charles Stross
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°38
RadagastWilliam Murderface wrote:O je, ja mislio došo si da mi pomogneš...
Ne, ali ovo je neverovatno, ni na jednom od onih sajtvoa ne radi.
Nisam video na vreme. Skines i otpakujes ovo http://www.speedyshare.com/uReSF/990e122b/WEB-TV-SF-FORUM.rar
Preko toga mozes da gledas strimove za vise kanala, ukljucujuci i RTS2.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°39
Da ste deo ekipice sa Sporta, imali biste krekovani WebTV već jedno godinu dana.
We have cookies situacija.
We have cookies situacija.
- Post n°40
_____
- Guest
- Post n°41
ovaj temat bi mogao Vasi da bude zanimljiv...mada ne garantujem za kvalitet
http://www.maticasrpska.org.rs/letopis_496_6/
http://www.maticasrpska.org.rs/letopis_496_6/
- Guest
- Post n°43
preporucujem na slepo, nisam gledao , ima osam gigabajta, al naslov obecava :
dokumentarac- Animated Soviet Propaganda From the October Revolution to Perestroika
dokumentarac- Animated Soviet Propaganda From the October Revolution to Perestroika
- Guest
- Post n°44
evo jedan dosta star tekst ,koji sam nasao u pocketu (ako neko deli moje lozenje na Elona Muska)
https://aeon.co/essays/elon-musk-puts-his-case-for-a-multi-planet-civilisation
https://aeon.co/essays/elon-musk-puts-his-case-for-a-multi-planet-civilisation
- Post n°45
Mikelanđelo, da li si čitao Baklijeve špijunske romane, da li je to prevođeno kod nas?
- Guest
- Post n°46
nemam da ti posaljem blackford oakes romane, jer ih imam audio formatu iz vremena kad asm pokusavao da dzogiram
hladnoratovski romani dosta lose stare, bakli dosta politizira, scene seksa su cudne al nacelno bakli je bolji u tim romanima, jer ne pokusava da pokaze da je erudita bas u svakoj recenici.
hladnoratovski romani dosta lose stare, bakli dosta politizira, scene seksa su cudne al nacelno bakli je bolji u tim romanima, jer ne pokusava da pokaze da je erudita bas u svakoj recenici.
- Post n°47
Vidim da ga nikad nisu ekranizovali.
- Guest
- Post n°48
КАДА се Милош Биковић (28) обратио славном режисеру Никити Михалкову (70), с неизмерном жељом да га узме под своје окриље, није ни сањао да ће добити позив за кастинг. Изабран је за улогу једног од руских официра у драми „Сунчаница”, за коју многи критичари кажу да је ремек-дело. Уследило је незаборавно филмско искуство за младог глумца, чија је ТВ премијера заказана на Велики петак, од 22.10 на РТС 1.
- Post n°49
A šta je zapravo priželjkivao kada ga je molio da ga uzme pod svoje okrilje, ako ne poziv na kasting?
Od ovoga bi se napravile silne teorije, da je o holivuđanstvu reč...
Od ovoga bi se napravile silne teorije, da je o holivuđanstvu reč...
- Post n°50
ko voli Adama Kerisa (nije novo ali...)
http://www.vice.com/en_uk/read/jon-ronson-interviews-adam-curtis-393
http://www.vice.com/en_uk/read/jon-ronson-interviews-adam-curtis-393