Izbori 2020
- Post n°326
Re: Izbori 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°328
Erős Pista wrote:Pa dobro analizira, ne taktitzira sproću Vučića, odavno zagovara bojkot, itd. Od tih redovnih sagovornika medija na političke teme mi je među najboljima.
zato sam i pitao, da li ima nesto sto mi izmice
njegovo ime obigrava vec neko vreme, tu i tamo uhvatim neki OK pasus ali sam danas gledao dobrih pola sata ako ne i duze na N1, sve odličan 5 od početka do kraja (harizmu i ostalo ne uključujem u to)
naplasili su me ovi likovi tipa klačara i milančeta antonijevića pa se sve vreme zentam da li nešto ne nedostaje.
da stoji primedba da je možda jack of all trades master of none ali biće da mu je struka takva
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°329
Ето. Прво си знао, а сада не знаш. Не мо`ш против Пиште, па бог.Bluberi wrote:Ne znam. Budućnost će pokazati.
- Post n°331
+1Bluberi wrote:Retko ljigav tip. Džuboks.Marius Lăcătuș wrote:Kakvo je cenjeno mišljenje foruma o Bobanu Stojanoviću?
_____
Rosencrantz and Guildenstern could not be told apart
People muddled up their names right from the very start
Gertrude called one Guildenstern the other Rosecrantz
Claudius saw differently just from a cursive glance.
- Post n°332
Парламентарни и локални избори у највећем броју локалних самоуправа у Србији биће одржани 21. јуна. Желим свим учесницима добру кампању, успех на изборима, да буду задовољни својим радом и могућношћу да представе своје планове и програме. https://t.co/XHEqAoIDtr
— Александар Вучић (@avucic) May 4, 2020
- Post n°333
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°335
Kao što je murarizam ušao u folklor kao pojam za najniži fejk njuz, moramo naći nešto i za ovo što rade Antonijević i Klačar. Klantovanje ili nešto melodičnije.
- Post n°336
.@pokretslobodnih izlazi na parlamentarne izborehttps://t.co/ZqEuF5Fcis pic.twitter.com/E8xQfmSp1a
— nova.rs (@novarsonline) May 5, 2020
- Guest
- Post n°338
- Post n°340
Jedna objava,prvenstveno zbog ovo malo normalnih medija što nam je ostalo, te da se ne bi utopili u tabloidno žutilo:Pokret Slobodnih Gradjana,RAZMATRA izlazak na izbore. Ne postoji nikakva konačna i zvanična odluka, koliko ja znam. Svakako će biti doneta ubrzo, jer vremena nema.
— Dick Whistler (@WhistlerDick) May 5, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°343
Margit Savović wrote:Mučeni Milanče, kakav dan juče, a on daje preporuke za popodnevno čitanje.
Kao što je murarizam ušao u folklor kao pojam za najniži fejk njuz, moramo naći nešto i za ovo što rade Antonijević i Klačar. Klantovanje ili nešto melodičnije.
Ja sam to odavno prozvao klacarenje. Antonijevic nek se strpi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°344
Talason wrote:pitaju ga u lajni:
imaš li ljude za taj posao
odgovara:
naravno da ne
Bar je iskren.
_____
- Guest
- Post n°345
Ovaj snimak na tzv koridorskoj liniji L1(Bez.Kosa-Karaburma2)danas je napravila moja drugarica.
— Maja Vukas (@M2aja) May 5, 2020
Kaze "ni vozac ni redar nisu reagovali, a ljudi su samo ulazili,nije bilo prostora da se uhvati za neku sipku i stoji normalno i sigurno, tako da su suvisne reci o odstajanju od 2m". pic.twitter.com/9OTeZOIZWP
- Guest
- Post n°347
Borelj: Bojkot izbora u Srbiji nije opcija
Sa posebnom zabrinutošću gledamo na politički pluralizam u Srbiji i pozivamo sve političke aktere da smanje tenzije i izgrade konstruktivni dijalog, jer su ovi izbori naročito važni, ocenio je za N1 visoki predstavnik Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj.
¯\_(ツ)_/¯
- Guest
- Post n°348
kada za to dođe vreme
a ti budalo lupaj u šerpe, lonce i poklopce
- Guest
- Post n°349
Halászlé wrote:Borelj: Bojkot izbora u Srbiji nije opcija
Sa posebnom zabrinutošću gledamo na politički pluralizam u Srbiji i pozivamo sve političke aktere da smanje tenzije i izgrade konstruktivni dijalog, jer su ovi izbori naročito važni, ocenio je za N1 visoki predstavnik Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj.
¯\_(ツ)_/¯
Ima još "konstruktivnih dijaloga" o kojima je pričao
Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku, Žozep Borelj, ne isključuje ideju o promeni granica ukoliko bi se Beograd i Priština složili oko toga. „Ukoliko se strane dogovore EU ne može biti veći katolik od pape“, izjavio je Borelj, u intervjuu sa novinarima Zapadnog Balkana, piše prištinska Koha.
U nastavku prenosimo izvorno preveden deo intervjua koji je objavila prištinska Koha.
DTTNet: Da li se vi, gospodine Borelj, poput Nemačke protivite ideji razmene teritorija između dve države? Da li je to stav Evropske unije. Da li je ova tema van stola i može li se o njoj razgovarati?
Borelj: Kao što sam rekao, ovo je pitanje koje treba rešiti u dijalogu Srbije i Kosova. Ne vidim potrebu da budemo veći katolici od pape. Nije na nama da kažemo narodima Srbije i Kosova oko čega bi trebalo da se dogovore ili ne. Naša uloga će biti da olakšamo dijalog. Ali, kao što rekoh, ne bi trebalo da budemo veći katolici od pape. Ako se oni nešto dogovore, svakako bi trebalo proučiti taj sporazum, jer svaki sporazum Srbije i Kosova ima uticaj na region. Ali, u principu, ovo bi trebalo biti slobodan i i korektan dijalog između dve strane. I mnogo toga je već postignuto i to ne treba potcenjivati, jer danas imamo kretanje robe izmađu Srbije i Kosova. Integrisanje policije, srpskih sudova u kosovski sistem, sprovođenje izbora na Kosovu dokaz je određenog napretka u teškim okolnostima. Ali istina je i da se neki sporazumi nisu sproveli onako kako se to očekivalo. Stoga moramo nastaviti dijalog i tada će narod Srbije i Kosova odlučiti o ishodu.
Koha: Ovo je veoma važno pitanje. To je bilo najvažnije pitanje više od godinu dana. Vaš odgovor da „EU ne može biti veći katolik od pape“, može se shvatiti kao da ne odbacujete promenu granica na Kosovu ako se dve strane slože. To nije stav Nemačke. Da li možemo da shvatimo, ukoliko se strane dogovore, da Evropska unija neće usporavati razmenu teritorija, promenu granica?
Borelj: Dozvolite mi da kažem da sam više nepretenciozan. Moramo olakšati dijalog, i kao što sam rekao, razmotriti kolateralne efekte bilo koje vrste sporazuma u drugim delovima regiona, gde je problem pomeranja granica uvek bio osetljiv. Ja lično razumem poziciju Nemačke i drugih, ali moja uloga, kao specijalnog predstavnika, jeste da olakšam dijalog.
- Post n°350
_____
#FreeFacu