Pa ne, ne kontrolisete izbore, nego konstatujete da su ovo izbori, sto nisu. Nakon toga je nebitno dal cete da nadjete dve, dvesta ili dve hiljade prekrsaja
Izbori 2020
- Post n°651
Re: Izbori 2020
Upravo tako. Nerviraju me i ovi koji su kao "nasi" (CRTA npr). Bukvalno rade posao za njih, a ne kapiraju sta rade pogresno - samo kontrolisu izbore!
Pa ne, ne kontrolisete izbore, nego konstatujete da su ovo izbori, sto nisu. Nakon toga je nebitno dal cete da nadjete dve, dvesta ili dve hiljade prekrsaja
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°652
http://moravainfo.rs/rik-proglasio-listu-narodni-blok-koju-predvodi-velimir-ilic/Republička izborna komisija proglasila je sinoć listu “Narodni blok – Velimir Ilić – general Momir Stojanović”, za parlamentarne izbore koji su zakazani za 21. jun.
Na listi su imena 70 kandidata za poslanike, a prvi je lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić.
...
General Momir Stojanović drugi je na listi, a Miroslav Parović četvrti. Od prepoznatljivijih ličnosti koje nisu iz Čačka, među kandidatima za poslanike je i profesor Jovan Marić (9).
- Post n°653
Ko bi reko da je Maric tako mlad...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°655
Kako cemo da bildujemo kejs da se na predsednicke izadje i da je izabrani kandidat legit?Erős Pista wrote:Upravo tako. Nerviraju me i ovi koji su kao "nasi" (CRTA npr). Bukvalno rade posao za njih, a ne kapiraju sta rade pogresno - samo kontrolisu izbore!
Meni je bas zapelo da na ovim izborima bude izlaznost manja od 40%. To mi je merljivi cilj.
- Post n°656
Kanda se radi o dobrovoljnom davanju krvi za malokrvnu "opoziciju".
— Oliver Tvit (@OliverTvit) June 3, 2020
- Post n°657
bice veca izlaznost, svi samo pricaju o 100 evra i hvale vucica, msm na do sad apoliticne ljude, da nije tolika stipsa i da najavi da ce da ponovi ovu pomoc u julu desio bi se stampedo na biralistaMargit Savović wrote:Kako cemo da bildujemo kejs da se na predsednicke izadje i da je izabrani kandidat legit?Erős Pista wrote:Upravo tako. Nerviraju me i ovi koji su kao "nasi" (CRTA npr). Bukvalno rade posao za njih, a ne kapiraju sta rade pogresno - samo kontrolisu izbore!
Meni je bas zapelo da na ovim izborima bude izlaznost manja od 40%. To mi je merljivi cilj.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°658
Margit Savović wrote:Kako cemo da bildujemo kejs da se na predsednicke izadje i da je izabrani kandidat legit?Erős Pista wrote:Upravo tako. Nerviraju me i ovi koji su kao "nasi" (CRTA npr). Bukvalno rade posao za njih, a ne kapiraju sta rade pogresno - samo kontrolisu izbore!
Nece biti manja od toga. Ne ni zbog peglanih listica. Ljudi ne znaju/ne mare za bojkot. Bice mozda malo manje od 50%. Mozda. A i to ce biti super.
Za predsednicke ko zna sta ce do njih da se desi. Ali ako budes imao talas onda nista nece biti problem a svakako ne kejs za izlazak. Ako ga ne budes imao dzabe kejsovi.
_____
- Guest
- Post n°660
Ако буде испод 50% онда има наде за тај народ. Ја бих лично био задовољан и ако буде испод 60%.
- Post n°662
pa nije ni bila izlasnost 60? misilm 2016te...
_____
????
- Post n°663
56 posto je bila izlasnost, sad sam video. ja bih reko odokativno da ima oko 500.000 opozicionih glasova i da bi toliko moglo da se spusti, organizovanim bojkotom, ali ovako ne znam...
_____
????
- Post n°664
Talason wrote:biće uobičajena izlasnost
Par posto manje, ali vadice se da je zbog korone (a nece bas biti ni u krivu).
_____
- Post n°665
Ali bojkot nema veze sa SzS. Bojkot je zaživeo nezavisno od Djilasa.
- Post n°668
Pa kako bese, ono Dzvonce, ali ne oominje se nigde zadnjih dana...
_____
- Guest
- Post n°669
Čuo sam da je NDI radio procene, 2,4M bi izašlo, što je super ako ispadne tako.
- Post n°670
Gospodine Bihali, pricajte nam o vasoj platformi...
[size=43]
[size=43]
[/size]Novi Pazar. Čik pogodite ko može ovo da uradi, imate pravo jednom da pogadjate. Gamad, stoka, nakaze, bolesnici, ološ, incestoidna gomila neobrazovanih nasilnika, silovatelji dece i životinja. pic.twitter.com/cGW9MkNwa7
— Павле Бихали— (@pasazot) June 3, 2020
_____
- Post n°671
Изборну листу синоћ је РИК-у предао покрет Један од пет милиона. Председник РИК Владимир Димитријевић је навео да 732 потписа од 10.000 предатих нису „правно ваљани” и да тај недостатак треба отклонити у року од 48 сати.
Nije ni cudo da su joj pocepane tike, trebalo je sve ove potpise skupiti...
_____
- Post n°672
jel otkriveno za koga su to sinoc na nekoj NS opštini skupljali potpise ko ludi - nije moglo da se uđe u tu MZ i proveri
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°674
Уз фотку делити два дубиномера, за стрепњу и наду.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°675
Pink tv?Bendegúz Somogyi wrote:plachkica wrote:ima li ldp-a? iznaze li?