Izbori 2020
- Post n°302
Re: Izbori 2020
the oridjidji narocke politike & istrage stranih placenika
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°303
Gargantua wrote:Ojha
Sto bi reko Djamolidin, ovaj Adamovic ne da nikom da napravi svog sneska
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°304
Али оно да наштампају и јакне са ликом свог шефа...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°305
Ретарди се и даље играју избора. Свако ко учествује у томе у оваквим условима, доказује да није зрео да се бави политиком. Кад тад је то неопходно озваничити.
- Guest
- Post n°306
Serbia, Faktor Plus poll:
— Europe Elects (@EuropeElects) March 15, 2020
SNS-EPP: 60% (+6)
SPS-*: 15% (+5)
SPAS-*: 5% (+1)
SRS~NI: 4% (+1)
DSS-*: 3% (+1)
UDS-Greens/EFA: 3% (new)#1of5m-*: 3% (new)
Zavetnici-*: 2% (new)
POKS-*: 2% (new)
SZS (S&D) and PSG (*): – (-16)
+/- vs. Feb
Fieldwork: 1-9 March 2020
Sample size: N/A pic.twitter.com/6teBFWJQl8
- Post n°308
ЕПП може данас да значи шта хоће, мени значи рекламе, рекламе и ништа осим реклама.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°309
Klanscek u Danasu
Kakva je veza Ujedinjene demokratske Srbije sa strankom romske nacionalne manjine Demokratski blok
Srbija 21 ili „Jekhutno ćidimos čaćimasko“
Od petka naveče kada je objavljena vest da Srbija 21, LSV, SMS i GDF izlaze zajedno na izbore pod nazivom Ujedinjena demokratska Srbija ili skraćeno UD Srbija, razmišljao sam o tome kako će to i formalno pravno realizovati.
Po Zakonu, udruženja građana i stranke ne mogu da prave izborne koalicije. Naime Srbija 21 je registrovana kao udruženje građana kao i Građanski demokratski forum, dok su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Stranka moderne Srbije stranke. Znači ne mogu da prave koaliciju. Već se nazirala nekakva muljačina koja će ovu situaciju da stavi u nekakav formalno pravni okvir.
Palo mi je na pamet da će kao i sve stranke opozicije do sada, osim DS i LDP-a, krenuti da pazare neku stranku.
Počeo sam da istražujem i naravno, prvo sam krenuo od registra političkih stranaka koji se nalazi na sajtu Ministarstva za državnu i lokalnu samoupravu, čiji je ministar Branko Ružić iz SPS (kasnije ćete u tekstu videti zašto je ovo važno). Čekao me je rudarski posao, ali sam znao dobro šta tražim. Od 75 registrovanih stranaka tražio sam stranku čiji će me zakonski zastupnik dovesti u vezu sa Srbijom 21.
Moj istraživački posao se isplatio. Pod rednim brojem 52 našao sam stranku Demokratski blok, stranku romske nacionalne manjine, čiji je zakonski zastupnik Miljana Jovanović. Miljana Jovanović je poznato lice Srbije 21 i vezuje se i za osnivanje istog. Naravno, stranka Demokratski blok je registrovana na istoj adresi na kojoj je i Srbija 21, odnosno Terazije 1.
Uporedio sam ažurirani registar sa sajta sa prošlogodišnjim registrom i saznao da se pod rednim brojem 52 nalazi romska manjinska stranka „Jekhutno ćidimos čaćimasko“ (Jedinstvena stranka pravde) čiji je zastupnik Dejan Matić.
Bivša otporašica Miljana Jovanović je preuzela brigu o pravima Roma od bivšeg predsednika Dejana Matića. Zaista je za svaku pohvalu što se novi članovi romske stranke Nenad Konstantinović, Marko Đurišić, Bojan Đurić i Ivan Andrić brinu o pravima romske manjine u Srbiji.
Ovakvo brzo preregistrovanje stranke i promene naziva moguće je samo uz blagoslov ministra za državnu i lokalnu samoupravu Branka Ružića. Tako da je sada sasvim jasno što je u petak, kada se vest o UD-u Srbija pojavila u medijima, kampanja UD-a Srbije i krenula upravo iz sedišta SPS-a u Pančevu. Naime, Gordana Ćomić i njena koleginica iz LSV-a Oleana Papuga su održale tribinu na temu Žene u politici upravo u sedištu SPS-a u Pančevu, čiju je ženstvenost govornica krasila upravo ogromna slika velikog poštovaoca žena Ivice Dačića.
I da ne bude zabune, formalno pravni zahtevi su ovde potpuno ispunjeni. Ne pada mi na pamet da potcenjujem pravni tim Konstantinović – Đurić. Iskreno se nadam da će sve iskustvo koje su Marko Đurišić i Nenad Konstantinović stekli u prethodne tri partije za poslednjih šest godina iskoristiti da pobede Vučića. Pravno je sve čisto, možda je upitan moralni aspekt, ali ako znamo da se DB i UD Srbije bore za svrgavanje diktatora Vučića sa vlasti, sve im je oprošteno.
Da je tako govori i činjenica da su ljudi, na primer u Lebanu, prepoznali iskrenu borbu protiv režima i pohrlili da nadaleko poznatom UD-u Srbije daju potpis za izlazak na izbore. Građanima Srbije ostaje još samo da popuše UD Srbija! Živeo UD!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°310
Kakvo je cenjeno mišljenje foruma o Bobanu Stojanoviću?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°311
više volim strejt tipove
badam tss
badam tss
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°314
Retko ljigav tip. Džuboks.Marius Lăcătuș wrote:Kakvo je cenjeno mišljenje foruma o Bobanu Stojanoviću?
- Post n°315
Meni je okej. Mogu i da obrazložim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°318
Pa dobro analizira, ne taktitzira sproću Vučića, odavno zagovara bojkot, itd. Od tih redovnih sagovornika medija na političke teme mi je među najboljima.
_____
- Post n°319
Talason wrote:to onaj što je bio u nekom rijalitiju, valjda veliki brat?
Nije taj
_____
- Guest
- Post n°320
sad sam guglao, vidim da ima puno tih bobana stojanovića
kako ih razlikujete?
kako ih razlikujete?
- Post n°321
Mislim da nije na njemu da se postavlja kao politički aktivista.Erős Pista wrote:Pa dobro analizira, ne taktitzira sproću Vučića, odavno zagovara bojkot, itd. Od tih redovnih sagovornika medija na političke teme mi je među najboljima.
- Post n°322
Pa ne milim da se postavlja kao aktivista, ali ne krije stav prema režimu, što je dobrodošlo osveženje pored raznih Antonijevića i Klačara.
_____
- Post n°323
Ja mislim. Ali nije ni važno šta ja mislim. On je našao je svoju nišu.
- Post n°324
Bluberi wrote:Retko ljigav tip. Džuboks.
Obrazlozi
Nemam utisak da prica po narudzbi.
Za njega sam mislio da je u PSG, mada mozda i jeste. Ako nije, tu mu je mesto
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°325
Ma, pogledao sam jednom intervu sa njim na N1, i lepo vidiš da govori ono što se od njega očekuje.