Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izbori 2020

Veletin

Izbori 2020 - Page 5 Empty Re: Izbori 2020

Post by Veletin Sun 9 Feb - 19:04

https://www.danas.rs/politika/djurisic-kukavicki-je-sto-neke-politicke-stranke-ocekuju-da-se-gradjani-bore-umesto-njih/

Izbori 2020 - Page 5 Pjimag10
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun 9 Feb - 19:21

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun 9 Feb - 19:24

zapravo mislim da je dobro sto su se slizali sa njim
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Sun 9 Feb - 19:27

naravno da je dobro

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun 9 Feb - 19:49

Izbori 2020 - Page 5 Screen15

Ne znam ko je prvi, drugi je poznati SNS bot, trećeg valjda znate.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun 9 Feb - 19:55

KinderLad wrote:zapravo mislim da je dobro sto su se slizali sa njim

zapravo je potpuno svejedno u naciji koja vec i inace 3 decenije razmislja manje ili vise fasisticki, i koja 20 godina posle zavrsetka ratova nije denacifikovana.
    ficfiric

Post by ficfiric Sun 9 Feb - 23:43

Izbori 2020 - Page 5 3728009887

_____

Uprava napolje!

plachkica

Post by plachkica Mon 10 Feb - 0:04

ja bih gledala kako se njih dvojica tuku
    disident

Post by disident Mon 10 Feb - 0:10

Najbolje da mogu da ustanu bez pomoci, a kamoli da se tuku Izbori 2020 - Page 5 3579118792

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Zuper

Post by Zuper Mon 10 Feb - 13:35

I hoce li ZelenIPaun na izbore?
    Zuper

Post by Zuper Mon 10 Feb - 13:42

Veletin wrote:https://www.danas.rs/politika/djurisic-kukavicki-je-sto-neke-politicke-stranke-ocekuju-da-se-gradjani-bore-umesto-njih/

Izbori 2020 - Page 5 Pjimag10

Ode jos jedna drugosrbijanska nada.

Bebine bebe čekaju Paunovića i Zelenovića

Portal Direktno.rs još jednom je potvrdio da je najpouzdaniji informativni medij u Srbiji. Naime, neformalna grupa "Srbija 21", napravljena uz pomoć Aleksandra Vučića, nije objavila da će izaći na parlamentarne izbore, kako je naš portal i najavio, iako su mnogi očekivali da će u nedelju 9. februara obelodaniti da će izaći. Njihov izlazak na izbore zavisi i od odluke Zelenovića i Paunovića.

Listu čine bivši LDP-ovci, predvođeni Ivanom Andrićem i Bojanom Đurićem. Neformalna lista ni po koju cenu ne žele u svojim redovima Balšu Božovića, ali je poziv uputila Radoslavu Keni Milojičiću koji im još nije odgovorio, a kao jedna od mogućih vedeta te liste spominje se i Gordana Čomić iz DS-a.

"Srbiji 21" pristupili su još i Marko Đurišić i Nenad Konstantinović iz Tadićevog SDS-a, o čemu je Direktno takođe pisao.

Kako je naš portal objavio, od plana za proglašenje izlaska na izbore se odustalo i pored Vučićeve poruke i ponude da listu nosi Marko Čadež sadašnji predsednik Privredne komore Srbije i jedan od najozbiljnijih kandidata za novog premijera.
    Prema našim saznanjima, ova grupa čeka da vidi da li Vućić može da slomi Demokratsku stranku i da glavni odbor te stranke donese odluku o izlasku na lokalne izbore.
    Neformalnu grupu "Srbija 21" takođe mnogi nazivaju i "Bebine bebe", aludirajući na to da ih je formirao Vladimir Beba Popović, čovek iz senke Aleksandra Vučića.

Gradonačelnik Šapca i predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović i predsednik opštine Paraćin i potpredsednik Demokratske stranke Saša Paunović ozbiljno razmišljaju o izlasku na lokalne izbore u Šapcu i Paraćinu, prenosi Glas Šumadije.
    Kako je najavljeno Zelenović i Paunović obilaze okruge u Srbiji i traže podršku kako bi izašli na izbore na lokalu, kako ne bi bez borbe prepustili Šabac i Paraćin u ruke SNS-a. Njih dvojica su do sada bila u Niškom i Zaječarskom okrugu, kao i u beogradskom odboru, a njihova akcija je takođe jedan od razloga zbog čega "Srbija 21" čeka sa objavljivanjem zvaničnog izlaska na izbore.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon 10 Feb - 13:59

Sto se tice Sapca, kuzim da se radi samo o cenjkanju i pozicioniranju unutar SzS za vreme nakon izbora. DS bi da zadrzi sta ima a Djilas se ne slaze sa tim.

Da izlazak na izbore u Sapcu "rusi bojkot", valjda bi Zeleni i Paunovic dobili tretman u medijima kakav imaju gospodin Milojicic ili hrabra gdja Comic, ne bi SNS okrenuo histeriju na 10 i ne bi Jovanovi orgijali po Sapcu.

Inace, kenja mi se od stava "hajde, zrtvujte se malo" koji se moze cuti poslednjih dana. Ko se seca da se Sabac vec ztrvovao 1996. kad, iz nekog razloga, Zajedno nije terao do kraja i nije odbranio pobedu samo u Sapcu? Da li nam se Djindjic izvinio nekad zbog toga, nadoknadio to nekako?

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 10 Feb - 14:11

Čekaj Fićo pa ja sam mesecima pisao da je politički neprirodno da se Šabac preda bez borbe a ti si govorio da mora tako(tm).
    Prvo ne mora, a drugo i meni se od početka kenja od ideje da Šabac par forfe ostane bez sadašnje vlasti.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon 10 Feb - 14:13

Opet Zuper protiv opozicije? A ja ga pustam...

_____

ficfiric

Post by ficfiric Mon 10 Feb - 14:17

Nisam rekao da mora tako. Kada se davnih dana pricalo o bojkotu, ja sam mislio da ce se ici na onemogucavanje odrzavanja izbora. Bilo je takvih najava. Posto od toga izgleda nema nista, ostaje ovaj nacin borbe.

Evo, citam sad kod Paunovica da su se oni jos u avgustu dogovorili da se ide na izbore u Pn i Sa.

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Mon 10 Feb - 14:20

Saša Paunović
    @paunovicsasa
    ·
    7m
    Bojkot u Paraćinu znači da nismo zadovoljni izborima koje sami organizujemo, medijima koji postoje zahvaljujući lokalnoj samoupravi, prepuštamo sve institucije SNS-u, a onda bojkotom obezbeđujemo da nam u budućnosti SNS organizuje poštenije izbore od ovih koje mi organizujemo

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 10 Feb - 14:27

ficfiric wrote:Nisam rekao da mora tako. Kada se davnih dana pricalo o bojkotu, ja sam mislio da ce se ici na onemogucavanje odrzavanja izbora. Bilo je takvih najava. Posto od toga izgleda nema nista, ostaje ovaj nacin borbe.

Evo, citam sad kod Paunovica da su se oni jos u avgustu dogovorili da se ide na izbore u Pn i Sa.

Aha, kontam. Meni je od početka izgledalo kao da se ide na pasivni bojkot, i baš zato mi je bilo nerazumno da se bilo šta predaje bez borbe. Da ne govorimo koliko je to teško prodati u lokalu onima koji su stekli neku poziciju.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 10 Feb - 14:28

ficfiric wrote:

Saša Paunović
    @paunovicsasa
    ·
    7m
    Bojkot u Paraćinu znači da nismo zadovoljni izborima koje sami organizujemo, medijima koji postoje zahvaljujući lokalnoj samoupravi, prepuštamo sve institucije SNS-u, a onda bojkotom obezbeđujemo da nam u budućnosti SNS organizuje poštenije izbore od ovih koje mi organizujemo

Tako je brate.
    Zuper

Post by Zuper Mon 10 Feb - 14:33

ficfiric wrote:Nisam rekao da mora tako. Kada se davnih dana pricalo o bojkotu, ja sam mislio da ce se ici na onemogucavanje odrzavanja izbora. Bilo je takvih najava. Posto od toga izgleda nema nista, ostaje ovaj nacin borbe.

Naravno da nisi rekao samo tada, pricao si do juce.
    Ali sto je tv sabac prestao sa prenosom mitinga opozicije jos tamo u maju/junu 2019 posle posete gos'n zelenog jednoj stranjskoj ambasadi?

U boj, u boj za Sabac svoj...i svoju sinekuricu.
    Inace Sabac nece pasti samo ako Vucic odluci da nece pasti. Kao sto je to radio celo vreme u dogovoru sa stranjcima...
    Mocni Zelenovic ce da se suprostavi onome sto jace samouprave nisu mogle kada upregnu celu drzavu na jednu opstinu.
    Ali mi je drago, milo sto sam opet u pravu i sto cu gledati ficifiricke akrobacije.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 10 Feb - 14:38

Za Paraćin ne znam, mislim da je ogromna šansa za SNS da uzme Šabac u ovom turnusu, a to će biti dodatna so na ranu i hvalisanje da ih "narod neće".

Mada mi se javlja da ako je ovaj tračaraj oko S21 i Zelenovića/Paunovića tačan, možda ishod bude da Šabac/Paraćin budu deo ćara "prozapadne sistemske opozicije" na izborima, da se pokaže da se "imalo za šta boriti".
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 10 Feb - 14:42

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "preko svojih podanika i najamnika" pokušava da uništi DS ili da preuzme kontrolni paket uticaja u toj stranci.
    Lutovac je za Danas od ponedeljka naveo da neće biti novog cepanja Demokratske stranke zbog toga što "nekolicina, uglavnom bivših funkcionera, želi da izađe na izbore".

"Režimski tabloidi nameću teme o podelama u DS, daju prostor 'nezadovoljnima' a onda to postaje tema za ostale režimske, pa i nerežimske medije. Jasno je da bez podrške režimskih medija koji nameću teme, neslaganje nekoliko sadašnjih i biših funkcionera ne bi bilo predstavljeno i tretirano kao razbijanje DS, niti bi imalo toliku pažnju javnosti", naveo je Lutovac.

Dodao je da poslanica DS Gordana Čomić nije pokušala da unutar stranke dobije podršku za učešće na sednici parlamenta na kojoj su razmatrana dva predloga zakona koje je podnela.

"Dobila je podršku SNS-a i vladajuće većine. Otvorena podrška Aleksandra Vučića, Maje Gojković, Ane Brnabić i drugih naprednjaka vam o tome govori više od bilo kakvih dubinskih analiza", ocenio je predsednik Demokratske stranke
    ficfiric

Post by ficfiric Mon 10 Feb - 15:00

Gargantua wrote:Za Paraćin ne znam, mislim da je ogromna šansa za SNS da uzme Šabac u ovom turnusu, a to će biti dodatna so na ranu i hvalisanje da ih "narod neće".

Ne bih voleo videti SNS ni na minut na vlasti zbog doma jna i bivse kasarne na starom gradu.

Sto se tice doma jna, znam pricu da je hteo da ga kupi lik koji je vlasnik zelenog venca (poznat gledaocima insajdera, zida po Zlatiboru, nekad bio uz sps, sad je uz sns...), kad ga je prodavala vojska pre desetak godina a grad je kupio zgradu (sa kojom od tada ne zna sta ce), samo da ga ne bi pustili da se siri po centru.

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 10 Feb - 15:09

Moj standardni razgovor sa rodbinom (listom RTS/Pink AV glasači jer "za koga drugog") obavezno uključuje "sad će Sandokan da vam uređuje grad i komunalije, ima da uživate". Malo se stresu/zamisle ali ne mislim da će se na bilo koji način preveriti, tako da koga briga.

Malo mi je žao vas Izbori 2020 - Page 5 1399639816 ali i ja živim u naprednjačkom svinjcu tako da welcome to the jungle!
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 10 Feb - 15:32

Ja sam imao nedavno kontakt sa jednim sto kaze stratumom za koji nsiam znao da postoji. A to je grupa mojih prijatelja, mladi ljudi, nacionalisti, desnicari, u radnim tridesetim sto su svi poceli ili nastavili porodicne biznise. 

Oni su protivu rezima, i Vucicpederisu sve u 16. Sad imaju decu i taj jedan osecaj da su nezavisni od pritisaka rezima, jer su svoji na svome malo imucniji. 

Kad smo se videli oni su svi rekli da ce glasati za ovu ocigledno prorezimsku desnu opoziciju - jos bolje ako se antivakseri ukljuce. Na moje primedbe da je to rezim napravio, oni kazu da su svesni, ali da su ta pitanja izvan dnevne politike. .

Hocu reci, to sto rezim radi, bar na nekom uspeva.

_____
    ????
    Zuper

Post by Zuper Mon 10 Feb - 15:46

Gargantua wrote:Za Paraćin ne znam, mislim da je ogromna šansa za SNS da uzme Šabac u ovom turnusu, a to će biti dodatna so na ranu i hvalisanje da ih "narod neće".

Mada mi se javlja da ako je ovaj tračaraj oko S21 i Zelenovića/Paunovića tačan, možda ishod bude da Šabac/Paraćin budu deo ćara "prozapadne sistemske opozicije" na izborima, da se pokaže da se "imalo za šta boriti".

Sabac ostaje zeleni jer je Vucic svesno tamo izbacio budalu bas zbog dgovora, koji postoji odavno.
    Naravno izlaskom zelenpauna velikim delom bojkot ce biti probusen.
    Oni moraju izaci iz szs, sto im nece tesko pasti ali to predstavlja problem za ds, sto je glavna Vuciceva i zelja ambasada.
    Tako im se daje legitimitet i vraca usluga za stvaranje sns...

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri 8 Nov - 10:02