Crna Gora
- Post n°851
Re: Crna Gora
Nadam se da si reko da.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°853
A i vi da se nosite u tri pičke svetinjine. Vekovne!
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) January 4, 2020
Mrš u manastir i sisajte mošt... pic.twitter.com/NW4Z3u4SbQ
- Guest
- Post n°854
javlja se i "nas" manje natamjanisani iz ds
Razlog zbog kojeg se okupljaju građani CG nije crkvena imovina. U pitanju je odbrana ljudskih prava i identiteta. I nisu u pitanju prava manjine, nego prava većine – identitetske većine. I nisu vlasti suverene, nego su građani suvereni.
— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) January 4, 2020
- Post n°855
inače samo da primetim da je srbija u ciglo 4 dana nove godine uspela da obrne igricu i da je jedna krajnje neuverljiva ekipa sa SANU, univerziteta itd uspela da napiše neuporedivo suvisliju, realniju i pre svega pomirljiviju peticiju od one koju je napravio krem krema liberalne inteligencije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°856
Ево опет: ако ти рођена теорија помало блесаво звучи... па можда не ваља теорија? Мислим, треба узети у обзир и такву могућност?ficfiric wrote:No Country wrote:Ма браво, Фићо, неко вам, са пуно разлога и резона, укаже да сте се по хиљадити пут оклизнули на исту тоциљалку, и онда га, нормално, прогласите за дебила. А сад још и патронизираш, for a good measure.
Ma, mene je ovo podsetilo na ono kad je vojska izasla iz kasarni kad je Taci kafenisao na Kosovu. Pitao sam se kako bi izgledalo kada bi neko sa strane prosetao starim gradom i tamo video vojsku sa razvucenim trakama i kada bih ja morao objasnjavati sta se zapravo dogadja. Ispao bih ludak koji siri teorije zavere.
Друго и важније: па јебем ти народ и државу и нарочито поштену интелигенцију, а којој је папет-мастер један жвалави Вучић, а изговор за вечито неопредељивање и нечињење један Беба Поповић. Да ти јебем.
- Post n°857
Patrijarh srpski Irinej imao je dobru volju da sa vjernicima i narodom u Crnoj Gori bude tokom božićnih praznika, ali mu ta želja neće biti ispunjena, jer nije dobio poziv eparhija u Crnoj Gori, saznaje Tanjug u vrhu SPC.
_____
????
- Post n°859
No Country wrote:Ево опет: ако ти рођена теорија помало блесаво звучи... па можда не ваља теорија? Мислим, треба узети у обзир и такву могућност?ficfiric wrote:
Ma, mene je ovo podsetilo na ono kad je vojska izasla iz kasarni kad je Taci kafenisao na Kosovu. Pitao sam se kako bi izgledalo kada bi neko sa strane prosetao starim gradom i tamo video vojsku sa razvucenim trakama i kada bih ja morao objasnjavati sta se zapravo dogadja. Ispao bih ludak koji siri teorije zavere.
Друго и важније: па јебем ти народ и државу и нарочито поштену интелигенцију, а којој је папет-мастер један жвалави Вучић, а изговор за вечито неопредељивање и нечињење један Беба Поповић. Да ти јебем.
Ko je govorio o neopredeljivanju i necinjenju?
Ti i ne pokusavas da razumes sta drugu pisu. Ovo sto pises veze sa zivotom nema.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°860
Не капирам да ли укриво читаш Весну или самог себе, али она нигде није написала да је апел хелсиншког комитета писао Вучић, нити да се живи у једном неизбежном, занавек датом марионетском позоришту. Нити да је великосрпски национализам израз који је до те мере превазиђен да га треба избацити из језика, а поготову не да је еквивалентан (по штетности употребе) са изразом “другосрбијанац”. Добро позната равнотежа.William Murderface wrote:Et NC
Bukvalno ti na deset strana pisemo istu stvar koju kaze VP u svom tekst, i sad je tebi taj tekst super, a mi treba da se "suocavamo" sa nekakvim "otrovima u sebi".
Jel nas zajebavas?
Ја дабоме не мислим да си ти националиста. Али ниси ни раскрстио са национализмом, и по томе сасвим добро репрезентујеш Србију. Зато и не умете да пронађете пут, па вам је лакше да себе доживљавате као марионете. На крају та измишљена стварност постаје једина, и Фића се уби од немогућности да је објасни. Па не, не да се објаснити, све док саучествујеш.
- Post n°861
Daj te Vilijamove postove. Mislim, ovakvo falsifikovanje neka ti ide na čast.No Country wrote:Не капирам да ли укриво читаш Весну или самог себе, али она нигде није написала да је апел хелсиншког комитета писао Вучић, нити да се живи у једном неизбежном, занавек датом марионетском позоришту. Нити да је великосрпски национализам израз који је до те мере превазиђен да га треба избацити из језика, а поготову не да је еквивалентан (по штетности употребе) са изразом “другосрбијанац”. Добро позната равнотежа.William Murderface wrote:Et NC
Bukvalno ti na deset strana pisemo istu stvar koju kaze VP u svom tekst, i sad je tebi taj tekst super, a mi treba da se "suocavamo" sa nekakvim "otrovima u sebi".
Jel nas zajebavas?
Ја дабоме не мислим да си ти националиста. Али ниси ни раскрстио са национализмом, и по томе сасвим добро репрезентујеш Србију. Зато и не умете да пронађете пут, па вам је лакше да себе доживљавате као марионете. На крају та измишљена стварност постаје једина, и Фића се уби од немогућности да је објасни. Па не, не да се објаснити, све док саучествујеш.
- Guest
- Post n°862
Biramo najačeg:tm: nedavača svetinja. Ovaj je dosta jak. Neda saobraćajnu svetinju u Kragujevcu Milogorcima. pic.twitter.com/QaLLWz2yCo
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) January 4, 2020
- Post n°864
Inace na stranu zajebancija. Ovde Pesic kaze da je apel Vucicev, odnosno Bebin:
"zajedno sa mnogim bivšim „građanistima“ koji se i dalje tako predstavljaju iako podržavaju autokratski Vučićev režim (i isti takav režim Mila Đukanovića u Crnoj Gori"
I utisak je da se Milo i Vučić dobro slažu, mada se upadljivo ne druže i ne viđaju, ali ih opslužuju i savetuju isti ljudi i povezuju zajednički finansijski interes
"zajedno sa mnogim bivšim „građanistima“ koji se i dalje tako predstavljaju iako podržavaju autokratski Vučićev režim (i isti takav režim Mila Đukanovića u Crnoj Gori"
I utisak je da se Milo i Vučić dobro slažu, mada se upadljivo ne druže i ne viđaju, ali ih opslužuju i savetuju isti ljudi i povezuju zajednički finansijski interes
_____
????
- Guest
- Post n°865
Ма не зајебавај ме, Блубери, молим те.
Ајде ћао, друштванце, мислим да немамо више о чему да диванимо. Ја вам само кварим гушт, а ви мене растужујете.
Ајде ћао, друштванце, мислим да немамо више о чему да диванимо. Ја вам само кварим гушт, а ви мене растужујете.
- Guest
- Post n°866
No Country wrote:Ма не зајебавај ме, Блубери, молим те.
zamisli sta bi tek bilo da forum nije militantno-antinacionalisticki
- Post n°867
Ne zajebavam ja ništa. To što ti imaš slepu mrlju, nije moj problem.No Country wrote:Ма не зајебавај ме, Блубери, молим те.
- Post n°868
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°869
No Country wrote:Не капирам да ли укриво читаш Весну или самог себе, али она нигде није написала да је апел хелсиншког комитета писао Вучић, нити да се живи у једном неизбежном, занавек датом марионетском позоришту. Нити да је великосрпски национализам израз који је до те мере превазиђен да га треба избацити из језика, а поготову не да је еквивалентан (по штетности употребе) са изразом “другосрбијанац”. Добро позната равнотежа.William Murderface wrote:Et NC
Jel nas zajebavas?
NC, ovo postaje tuzno. Ti toliko ne razumes sta ti drugi pisu, toliko ne razumes aktuelnu srpsku politicku scenu, da ne uspevas da protumacis najbanalnije metafore. Ti se svadjas sa stvarima koje si isfantazirao.
Kad kazem "marionetsko pozoriste", mislim na Vuciceve medije i kontrolisanu opoziciju i ngo scenu koja se na njima pojavljuje. Ima i medija i opozicije i ngo koji u to ne spadaju, niti ih smatram delom marionetskog pozorista. Ovo mi se cinilo savrseno jasnim i nije mi se cinilo da zahteva crtanje, ali sam potcenio dubinu tvog nekuzenja.
Nigde nisam napisao da je ovo marionetsko pozoriste "neizbezno i zauvek dato", a sasvim sigurno samog sebe ne smatram marionetom - kako ti je uopste palo na pamet tako nesto! Marionete su ljudi poput Cede Jovanovica, kojeg pominje i VP, ciji je zadatak da glume opoziciju i imitiraju retoriko iz nekog proslog vremena, sukob izmedju dve Srbije, bla truc. Ti si se na to upecao jer uopste ne kapiras oko cega se sada vrti politika u Srbiji, i sad se ljutis na stvarnost i svakog ko ti na nju skrene paznju.
_____
- Post n°870
No Country wrote:William Murderface wrote:Et NC
Jel nas zajebavas?
Ја дабоме не мислим да си ти националиста. Али ниси ни раскрстио са национализмом, и по томе сасвим добро репрезентујеш Србију. Зато и не умете да пронађете пут, па вам је лакше да себе доживљавате као марионете. На крају та измишљена стварност постаје једина.
jak pocetak godine, mozda i najbolji od dobijanja nezavisnosti republike burundi
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°871
No Country wrote:Ма не зајебавај ме, Блубери, молим те.
Ne, nego naprosto nista ne kapiras pa se ljutis na druge kad pokusaju da ti objasne.
_____
- Post n°872
Pa oko cega se vrti politika danas, i koja je to rwzlika u odnosu na devedesete wilhelm?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°874
kako se na kanadskom kaze yoyogi?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°875
No Country wrote:Не капирам да ли укриво читаш Весну или самог себе, али она нигде није написала да је апел хелсиншког комитета писао Вучић, нити да се живи у једном неизбежном, занавек датом марионетском позоришту. Нити да је великосрпски национализам израз који је до те мере превазиђен да га треба избацити из језика, а поготову не да је еквивалентан (по штетности употребе) са изразом “другосрбијанац”. Добро позната равнотежа.William Murderface wrote:Et NC
Jel nas zajebavas?
Jbt, jel ti cujes sebe uopste