Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

Nektivni Ugnelj

Crna Gora - Page 13 Empty Re: Crna Gora

Post by Nektivni Ugnelj Mon Dec 30, 2019 11:50 pm

uskok (Novogodišnji gost) wrote:То је било зезање, али сад кад боље размислим, јеси некако тамјанаст, приметила сејлор још пре, а приметио и Гари. Хтео си са ојачаном ЗСО да дестабилизујеш Косово.

To bi bila tragedija. Ako bi se "destabilizovalo" Kosovo to bi moglo da se zavrsi u Beogradu, a sta cemo onda, sto bi reko Vulin. Samo "stabilnost". Kao u grobu. Tu je sve stabilno. Mrtvi su mrtvi, a zivi gledaju kako god umeju i znaju da iz njega pobegnu.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Dec 30, 2019 11:59 pm

Crna Gora - Page 13 L-10

crna gora i srbija
    to je jedna familija
    bradilko

Post by bradilko Tue Dec 31, 2019 12:03 am

@az5
    pa milo je "izabran" na jogurtu i ulici. on je izvodjac radova" srbijo iz tri dela bices opet cela".
    crkva je tu bila drugorazredna bicharka.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 31, 2019 12:07 am

pa upravo je fora sto izabrani iz tog jogurt projekta velika srbija sada gaze po jednom od preostalih simbola velike srbije - spc. spc je bila u podredjenoj ulozi tada naravno iako je vec pocela da se kurci, ali vec od 1991 je opasno avanzovala u sirenju zla i huskanju, pre svega blagosiljajuci zlocince i njihova zlodela.
    Dambo

Post by Dambo Tue Dec 31, 2019 12:51 am

Smatram da je veoma zanimljivo kako sve ovo sa Crnom Gorom može da prođe baš ovoliko mlako kod nas. I smatram da je veliki deo toga zapravo ne baš iskrena i puna veza Srbije i "Srba iz Crne Gore". 

Nije to to, nisu to Bosanci, Krajišnici ili Hercegovci. Mislim da ljudi ne osećaju prosto da su to njihovi potpuni sunarodnici, a bogami na neki specifičan način mislim da i Srbi iz Crne Gore takođe ne misle to. Čudna priča.
    uskok (Novogodišnji gost)

Post by uskok (Novogodišnji gost) Tue Dec 31, 2019 1:08 am

....то исто је мислио и министар Батић када је правио оне идиотске ТВ спотове да "само независност Србију спасава" Crna Gora - Page 13 2304934895 Па ће га историја упамтити као и друго досманлије, по имбецилним идејама.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 31, 2019 1:16 am

Crna Gora - Page 13 ENB5LF6WsAA2oVL?format=jpg&name=small
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 31, 2019 1:21 am

velikosrbski junaci krenuli da brani svetinje a ono akcija u hdl lakovic marketu 

Crna Gora - Page 13 1931448533

Post by uskok (Novogodišnji gost) Tue Dec 31, 2019 2:05 am

Један од највећих заговорника одузимања црквене имовине био је твој Новосађанин Јаша Томић. Crna Gora - Page 13 2304934895 А он је био све и свашта, али једино што се за њега не може каз'ти - да је био малосрбин.
    ćaća

Post by ćaća Tue Dec 31, 2019 2:09 am

Dambo wrote:Smatram da je veoma zanimljivo kako sve ovo sa Crnom Gorom može da prođe baš ovoliko mlako kod nas. I smatram da je veliki deo toga zapravo ne baš iskrena i puna veza Srbije i "Srba iz Crne Gore". 

Nije to to, nisu to Bosanci, Krajišnici ili Hercegovci. Mislim da ljudi ne osećaju prosto da su to njihovi potpuni sunarodnici, a bogami na neki specifičan način mislim da i Srbi iz Crne Gore takođe ne misle to. Čudna priča.

U stvari nije čudna. Crnogorci su uvek Crnogorci, bez obzira na to jesu li samo Crnogorci ili i Srbi.

Crna Gora je stara država. Crnogorski identitet je stari identitet. Takođe, Crna Gora je srpska država i stvorio ju je srpski nacionalizam. I srpski popovi.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Dec 31, 2019 2:11 am

Dambo

Post by Dambo Tue Dec 31, 2019 2:17 am

ćaća wrote:
    U stvari nije čudna.

Ma znam, malo dramim radi efektnog punchline-a Crna Gora - Page 13 1143415371
    ćaća

Post by ćaća Tue Dec 31, 2019 2:17 am

AZ-5 wrote:

lol
    bradilko

Post by bradilko Tue Dec 31, 2019 2:18 am

šta da mislim? milovi sendvičari ne misle isto kao vučićevi.
    kome da verujete? milu?? 😂
    plachkica

Post by plachkica Tue Dec 31, 2019 2:35 am

najviše volim kad njih dvojica prijateljski ćaskaju  na temu srpskog nacionalizma Crna Gora - Page 13 3579118792 Crna Gora - Page 13 3579118792

[img]Crna Gora - Page 13 CjdWgNX[/img]

(btw, ja sam do pre par godina mislila da je one tekstove u pogledima i književnim novinama
    pisao slobodan samardžić iz dss-a, potpuno novi svet mi se otvorio kad sam konačno, kao
    poslednja budala shvatila koliko grešim. i nikola me nervirao, ali sam poštovala (izmaštanu)
    doslednost, i autorstvo u peščaniku me zavaralo. i dan danas mi nije jasno šta treba da uradi
    čovek koji onakve gadosti može da piše i da mu to bude oprošteno i zaboravljeno)
    Filipenko

Post by Filipenko Tue Dec 31, 2019 3:27 am

Kondo wrote:inače da sam diktator vučić sutra u 8:00 bih pozvao sve sa srbskim državljanstvom sa spiska i uredno im uručio ispis iz istog sa otkazom boravka u srbiji sa rokom 24 sata. 

onda bih pozvao godfrija na dimljena crevca na žaru u šabački slatinac da se malo smejemo.

+1

S tim sto bih ja doneo zakon o zastiti prava gradjana Srbije gde bi se preispitivala imovina i drzavljanstvo svih Crnogoraca sto su od 1918. pa nadalje dolazili ovamo, pa nek ide zivot.

Kondo wrote:Nikada nećemo sa Vučićem dobiti pravi srpski Mosad za ovakve stvari. Nekad se ne mere drugačije, makar Milićka bila u pravu.

+2
    Esterházy Márton

Post by Esterházy Márton Tue Dec 31, 2019 8:58 am

.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Dec 31, 2019 9:27 am

bradilko wrote:šta da mislim? milovi sendvičari ne misle isto kao vučićevi.
    kome da verujete? milu?? 😂

nijedni sendvicari ne misli, to prvo. bilo ciji Crna Gora - Page 13 1143415371
    Indy

Post by Indy Tue Dec 31, 2019 9:33 am

"Srpski mossad"... ajte bre odatle. Ako ista, isuvise slicnosti je bilo. Asanacija terena itd. Mene fascinira sta neke ovde fascinira. Kao da je ovo kompjuterska igra. Izadjite ponekad iz kuce.
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Dec 31, 2019 9:42 am

AZ-5 wrote:milo vs ovo, naravno milo vazda

Je li ti ne vidis da Milo radi ono sto je radio i Sloba - izazivao medjunacionalne sukobe da bi skretao paznju sa drugih tema i mobilisao svoje pristalice?

Nije on udario na sve crkve, vec samo na jednu bas zato da bi nastao picvajz.

_____

Uprava napolje!

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Dec 31, 2019 9:52 am

od velike srbije do velikog srbina u susednoj drzavi

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk

Post by uskok (Novogodišnji gost) Tue Dec 31, 2019 10:20 am

Ја не знам конкретно на примеру СПЦ како је то она правила ту великачку, шта год...кад је било или Мило или Момир, СПЦ је стала уз Мила,  када је било да се СРЈ претвори у лабаву унију, СПЦ је ћутке све прихватила, па је у низу одлука допринела независној ЦГ.  Милов проблем са СПЦ није што је великосрпска, јер није, него што се од оснивања зове тако како се зове. Што није видео-клуб или кафић па да му само промени таблу са именом.
    Crna Gora - Page 13 2304934895
    Уз то, модеран српски национализам није сељачки, етно религијски као рецимо 90-тих, него је сада то синтеза снаге економије,  доброг географског положаја,  спољнополитичког угледа, то је сад национализам подупрт аутопутевима, дигитализацијом, дуалним образовањем, суфицитом, оздрављеним системом, а није више ствар црквено-племенска. Мило маши мету и зна да маши, јер га спонзори терају да прави тензије са Србијом, чисто тензија ради, да би саботирао напредак Србије.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Dec 31, 2019 10:40 am

ficfiric wrote:
    AZ-5 wrote:milo vs ovo, naravno milo vazda

Je li ti ne vidis da Milo radi ono sto je radio i Sloba - izazivao medjunacionalne sukobe da bi skretao paznju sa drugih tema i mobilisao svoje pristalice?

Ne moze to kad kao vrhunsku vrednost proglasis borbu protiv "srpskog nacionalizma", a koji je, po recima samih recimo potpisnika onog apela "ostao bez svih realnih poluga moci". Kako je to onda glavna opasnost to je misterija. Ja razumem da to neko govori u BiH, ali u CG to je malo teze razumeti. Uopste je principijelno tesko razumeti kako je najveca opasnost nesto sto je ostalo "bez realnih poluga moci". 

Druga stvar, kad krenes da sumnjicis ljude koji su za priznavanje Kosova, koji su za uskladjivanje propisa u BiH kako bi ista mogla pristupiti NATO-u za srpski nacionalizam, onda znas da imas problem sa elementarnom logikom.

Post by uskok (Novogodišnji gost) Tue Dec 31, 2019 10:41 am

Zasad vladika Amfilohije nije javno potezao Mila Djukanovica, a mogao je. Jer, malo je podrski Djukanovicevoj politici bilo te specificne tezine. Usred kampanje za predsednicke izbore vladika je odveo Mila Djukanovica u Patrijarsiju kod patrijarha Pavla. Zalazuci ime SPC vladika je, paradoksalno, postao najvazniji garant Djukanovicevog reformizma. Bez mitropolita Djukanovic bi teze (ako bi uopste) sprao etiketu secesioniste. Zasto su se u SPC odlucili, izmedju dvojice lidera stasalih u komunistickoj omladinskoj organizaciji, za Mila Djukanovica? Prvo, zato sto se on nasao na suprotnoj strani od Slobodana Milosevica koji je, posle niza neispunjenih obecanja prema SPC, zadobio status politicara cije protivnike treba podrzati u svakoj situaciji. S druge strane, u Patrijarsiji se krajnje ozbiljno razmatralo i porodicno poreklo dvojice lidera, te je nadjeno da je bolje podrzati sina prosvetnih radnika nego dete iz oficirske porodice.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Dec 31, 2019 10:44 am

Aj bre nemoj prodajes muda za bubrege

Lepo te uskok jebucka. Sad nije velikosrpski projekat nego velikosrbijanski

Slovo spalo na ekonomiju, stabilnost i mir i srecu i blagostanje svih gradjana i institucija ove septicke jame, pa i spc

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:43 pm