Crna Gora
- Post n°226
Re: Crna Gora
ovo je ono bas onakav kulturkampf u kojem svi oni plivaju ko pirane u slivu mato grosa. ne daj boze da moraju da pricaju o novcima. beba je sada u ful stiv benon modu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°227
A mase glodju koske
Pa fuj
Pa fuj
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°228
Iz navedenih razloga pozivamo sve političke aktere u međunarodnoj zajednici i regionu da nedvosmisleno osude destabilizaciju Crne Gore i regiona koju kreira i podstiče zvanični Beograd.
- Post n°229
pa "zvanicni"
drugosrbijanski
drugosrbijanski
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°231
ovo mi se dopada
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Guest
- Post n°232
ja toj crkvi zelim hiljadu puta gore zlostavljanje. huskala je i bila potisnik i katalizator najodvratnijim zlocincima i najodvratnijim idejama.
- Post n°233
AZ-5 wrote:
Такоје.
Нова црногорска црква ће отварати фабрике!
- Post n°234
basara junior
U potpunosti se ograđujem od potpisa koji je moj otac ostavio na onom pismu. Svako može da potpiše šta hoće, ali kada je ovakva glupost u pitanju, moram da se ogradim i pored toga što je potpis lični. Puna podrška Srbima u CG.
— Relja (@ReljaBSR) 30. децембар 2019.
- Post n°236
e kako to padneš toliko i postaneš jednom milu podrška. dno dna!
- Guest
- Post n°237
na pinkovom dnevniku su uredno javili o "podršci" i spisku, i pročitali par desetina imena potpisnika.
- Post n°238
bradilko wrote:e kako to padneš toliko i postaneš jednom milu podrška. dno dna!
Ovo nije samo podrska Milu vec manevar Bebin da se pomogne klijentima u BG i Titogradu.
Vise je namenjen BG nego li PG.
- Post n°239
Zuper wrote:bradilko wrote:e kako to padneš toliko i postaneš jednom milu podrška. dno dna!
Ovo nije samo podrska Milu vec manevar Bebin da se pomogne klijentima u BG i Titogradu.
Elaboriraj malo detaljnije. Mozda se i slozimo.
- Post n°240
Gargantua wrote:na pinkovom dnevniku su uredno javili o "podršci" i spisku, i pročitali par desetina imena potpisnika.
Moj drug Beba i ja gledamo Kiju i Hit Tvitu! pic.twitter.com/243ejfxiDB
— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic) October 20, 2019
- Post n°241
Bungee jump wrote:Zuper wrote:
Elaboriraj malo detaljnije. Mozda se i slozimo.
BISERKO I ANTISRPSKI "INTELEKTUALCI" IZ CELOG REGIONA PROTIV SRBIJE! Optužuju Vučića da je kriv za haos u Crnoj Gori!
- Post n°242
disident wrote:Uh kako mi se sviđa ovaj spisak
koga bi prvog streljo? pusti meni reufa da me želja mine.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°243
sta fali tom spisku, ima dosta istaknutih antinacionalista, i mnogo boljih ljudi nego na spisku onih koji podrzavaju mafijasko zlocinacku srpsku pedofilsku crkvu i velikosrbijansko izivljavanje po regionu.
antinacionalisticki forum brani zlotvorsku crkvu i velikosrbijanje sve u 16. masala. ako ste protiv tog zla, ne znaci da podrzavate mila i njegovu kliku.
antinacionalisticki forum brani zlotvorsku crkvu i velikosrbijanje sve u 16. masala. ako ste protiv tog zla, ne znaci da podrzavate mila i njegovu kliku.
- Post n°244
inače da sam diktator vučić sutra u 8:00 bih pozvao sve sa srbskim državljanstvom sa spiska i uredno im uručio ispis iz istog sa otkazom boravka u srbiji sa rokom 24 sata.
onda bih pozvao godfrija na dimljena crevca na žaru u šabački slatinac da se malo smejemo.
onda bih pozvao godfrija na dimljena crevca na žaru u šabački slatinac da se malo smejemo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°245
ovo pocinje da lici na dron na utakmici srbija - albanija. uspostavlja se nacionalno jedinstvo jer je srpstvo ugrozeno.
- Post n°247
Gari postao si ko onaj africki poglavica u vicu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°248
AZ-5 wrote:sta fali tom spisku, ima dosta istaknutih antinacionalista
То је и поента, за домаћу јавност - од стране "антинационалиста" Вучић бива означен да је бранио Србе у ЦГ, па иако их није бранио, па то буде као да их јесте бранио. Обрнута психологија.
#Луцидност
И онда можемо да се вратимо градњи аутопутева, да у наредној петољетки удвостручимо плате, уместо да се као земља бавимо стратешки небитном Миловом црквеном реформом.
- Post n°249
Nikada nećemo sa Vučićem dobiti pravi srpski Mosad za ovakve stvari. Nekad se ne mere drugačije, makar Milićka bila u pravu.
_____
#FreeFacu