Hrvatska
- Post n°76
Re: Hrvatska
Kud nema nikakve obljetnice tu sad u naredne dve sedmice da joj neko odavde ruku pruži da se ne udavi...
- Post n°77
Ko ce kome ako ne svoj svome.
Nije Milanovic nikakva cvecka, to znamo, ali je svaki poraz EPP ekipe jedna mala pobeda nad varvarizmom.
Nije Milanovic nikakva cvecka, to znamo, ali je svaki poraz EPP ekipe jedna mala pobeda nad varvarizmom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°78
ma samo dve stvari povezati - region + promena vlasti, pa jos promena, to, EPP vlasti (makar i predsedničke tj upravo predsedničke)
Last edited by KinderLad on Mon Dec 23, 2019 12:05 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°79
u sv slucaju nema nikakvih promena, ko god da pobedi
Ideja da "ljudi žele promjene" u hrvatskoj politici je floskula. Najveći broj građana je zapravo zadovoljan postojećim stanjem i ne želi promjene. Štoviše, plaši ih se.
— Dejan Jovic (@DejanFpzg) December 22, 2019
- Guest
- Post n°80
ja mislim da vi niste normalni
edit upade ovaj
edit upade ovaj
Last edited by Mr. Moonlight on Mon Dec 23, 2019 12:05 am; edited 1 time in total
- Post n°81
KinderLad wrote:ma samo dve stvari povezati - region + promena vlasti, pa jos promena, to, EPP vlasti
Pa to. Moraju da pocnu da se ruse te domine
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°82
Zanimljivo mi je da poredim rezultate non-top 3 kandidata ukupno vs samo u inostranstvu.
Kolakušić: 5,87 ukupno, 1,7 inostranstvo
Juričan: 4,61 vs 0,83
Orešković: 2,89 vs 0,5
Pernar: 2,31 vs 1,23
Peović: 1,12 vs 0,5
I aj ova trojica ispod 1 posto nebitni.
Ovo ilustruje komičnost tog dijasporskog glasanja, njuške iz Dizeldorfa bukvalno ne znaju da postoje Kolakušić ili Juričan, to su jbg lokalno hrvatske teme i ljudi.
Kolakušić: 5,87 ukupno, 1,7 inostranstvo
Juričan: 4,61 vs 0,83
Orešković: 2,89 vs 0,5
Pernar: 2,31 vs 1,23
Peović: 1,12 vs 0,5
I aj ova trojica ispod 1 posto nebitni.
Ovo ilustruje komičnost tog dijasporskog glasanja, njuške iz Dizeldorfa bukvalno ne znaju da postoje Kolakušić ili Juričan, to su jbg lokalno hrvatske teme i ljudi.
- Post n°84
Kolakusic razvalio u Irskoj
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°85
a tek u srbiji
doziveo sam na slavi da mi matora spominje i citira cirjakovica
ja reko al je vama do jaja, i napustio sam sahranu
doziveo sam na slavi da mi matora spominje i citira cirjakovica
ja reko al je vama do jaja, i napustio sam sahranu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°86
Pa u konkretnom slučaju Hrvatske se i ne radi baš o 825 glasača što ti je svakako i jasno, u tesnom drugom krugu dijaspora može itekako biti odlučujući tipping point. No ja svakako pričam o ovome i van nekih konkretnih rezultata, na nivou koncepta.
- Post n°87
Mr. Moonlight wrote:ja mislim da vi niste normalni
edit upade ovaj
Bigger picture, pobobu. Nisu izbori u Hrvatskoj samo izbori u Hrvatskoj. Bitno je i da se razbije EPP monopol nad tzv regionom.
_____
- Post n°88
ukidanje monopola ce se desiti kada ukinu izbore
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°89
Dambo wrote:Pa u konkretnom slučaju Hrvatske se i ne radi baš o 825 glasača što ti je svakako i jasno, u tesnom drugom krugu dijaspora može itekako biti odlučujući tipping point. No ja svakako pričam o ovome i van nekih konkretnih rezultata, na nivou koncepta.
u dijaspori u situaciji ili ili svakako pobedjuje jedan od dva kapitalisticka kandidata koji vise mirisi na tamjan.
- Post n°90
sad ce kao ovaj sdpovac da ode u jasenovac i dodje u bgd i kao puhace drugi vetrovi
oce kurac
oce kurac
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°91
Ma de, Milanović će se posvađati sa Vučićem posle 5 minuta ako bude izabran. Odnosno, Vučić će se posvađati sa njim, ali svejedno. Bar javno.
- Post n°94
Dobija Milanović, jer će desni deo HDZ-a preko potkopavanja Kolinde krenuti u rušenje Plenkovića.
- Post n°95
Bluberi wrote:Dobija Milanović, jer će desni deo HDZ-a preko potkopavanja Kolinde krenuti u rušenje Plenkovića.
nije nemoguće, slažem se
- Guest
- Post n°96
Kolinda i Plenković i klanovi oko njih imaju svoj sukob, pitanje je koliko bi potkopavanje Kolinde pogodilo P.
- Post n°97
Ne verujem da mu odgovaraju drugi zaredom izgubljeni izbori.
- Post n°98
Из твојих уста у Божије уши.Bluberi wrote:Dobija Milanović, jer će desni deo HDZ-a preko potkopavanja Kolinde krenuti u rušenje Plenkovića.
Иначе, итекако је битно ко ће да победи у Хрватској, и врло је битно да Милановић победи.
За време СДПа и Иве Јосиповића нормализовали су се званични односи Србије и Хрватске, што није мала ствар. Онда је све то отишло у ветар доласком Колинде и бизарних нео-усташа у њеној администрацији. Итекако је битно ко је на власти тамо, и за српску мањину у Хрватској и за српску већину у Србији. Ствари морају ићи на боље, овако више даље не иде.
- Guest
- Post n°99
sigurno ce ici na bolje kad se tamo vrati sdp, a ovde otpaci ds, to je vec reseno.
- Post n°100
KinderLad wrote:Ma de, Milanović će se posvađati sa Vučićem posle 5 minuta ako bude izabran. Odnosno, Vučić će se posvađati sa njim, ali svejedno. Bar javno.
Pa tu je slamka spasa za Milanovica, da otrese Vucica i Vulina u 3 laka koraka a to moze.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.