plachkica wrote:ove izlazne ankete su bez dijaspore?
Прочитао "без дијагнозе" и можда био у праву.
plachkica wrote:ove izlazne ankete su bez dijaspore?
AZ-5 wrote:sta ce sad kandidat "levice" milanovic, morace djeda ustasu da aktivira
KinderLad wrote:Njutarnji čita forum
>>>NOVO<<< 21:37
Sa zanimanjem smo iščekivali i rezultate izbora iz 'nove hrvatske dijaspore' - Irske.Hhrvatski birači ondje su na prvo mjesto stavili Miroslava Škoru, koji je dobio 23 posto glasova. Drugi je Mislav Kolakušić s 22, a treći Ivan Pernar s 20 posto glasova.
KinderLad wrote:Kina, Milanović 58,33
Mr. Moonlight wrote:meni je sve u svemu smehotresno da u srbiji bilo ko razmišlja o izborima u hrvatskoj
da li postoji i minimikropikomalna razlika za bilo kog srbijanskog idiota ko god da postane predsednik u ustašiji
ficfiric wrote:Mr. Moonlight wrote:meni je sve u svemu smehotresno da u srbiji bilo ko razmišlja o izborima u hrvatskoj
da li postoji i minimikropikomalna razlika za bilo kog srbijanskog idiota ko god da postane predsednik u ustašiji
Dobro bi nam doslo da ovdasnji nacosi izgube jednog partnera za ping pong "jesi cuo sta je XX rekao"
ficfiric wrote:Mr. Moonlight wrote:meni je sve u svemu smehotresno da u srbiji bilo ko razmišlja o izborima u hrvatskoj
Dobro bi nam doslo da ovdasnji nacosi izgube jednog partnera za ping pong "jesi cuo sta je XX rekao"
Mr. Moonlight wrote:ficfiric wrote:
a kako je to moguće?
AZ-5 wrote:jedna od najidiotskijih stvari koju sam procitao ove godine na i onako idiotskom srb tviteru je da na pitanje zasto srbija nema katarinu peovic lik mrtav ladan odgovara ima - mariniku tepic. dobro, neka bojkot - 1244 - 1od5 debilcina je u pitanju.