Hrvatska
- Korisnik
- Post n°701
Re: Hrvatska
Maštruko mi je bio jedan od omiljenih autora dok sam čitao Bug.
- Post n°702
Mimo struke neoliberalni panegirici slobodnom tržištu, i kao svi smo isti na tržištu nitko nema povlastice, kaže on koji dolazi iz ambasadorske obitelji A trenutačno ga živcira LD i 'histerija oko korone'. I vidim da je LD općenito podijelio domaće neoliberale, nisu više bffs po društvenim mrežama.
- Post n°703
Ne znam kako je u CRO, ali primestio sam da se i srpski neolibovi lome između tehnokratiskog paternalizma i čistog libertarijanskog ludila koji su se dosad uglavnom srećno poklapali, a sad ih vode u suprotnim smerovima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Korisnik
- Post n°704
domaći neolibovi vole državnu sisu kao niko.
- Post n°705
Pandemija razbucala neolib redove, ispade da su tehnokrati mila majka naspram ovih drugih. Imaju i termin 'oštromjeraši' Dojučerašnji saveznici i prijatelji sad se oštro prozivaju po fejsu, gori su od ljevičaraErős Pista wrote:Ne znam kako je u CRO, ali primestio sam da se i srpski neolibovi lome između tehnokratiskog paternalizma i čistog libertarijanskog ludila koji su se dosad uglavnom srećno poklapali, a sad ih vode u suprotnim smerovima.
S državne sise neoliberali vise.ontheotherhand wrote:domaći neolibovi vole državnu sisu kao niko.
- Post n°706
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°707
Novo istraživanje @N1infoZG za Zagreb, na uzorku od 800 ispitanika - Tomašević 37,6%, Klisović 11,7%, Filipović 10,7%, Vesna Škare Ožbolt 10,2 %, Škoro 8,3%, Troskot 5,8%.
— Marko Boko (@marko_boko) March 17, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°708
Arapi preuzimaju hotele i ulaze na velika vrata na Jadran, pišu danas hrvatski mediji, uz konstataciju da su šeici iskoristili koronavirus za novi investicioni val u susjednoj Hrvatskoj.
Tako je usred korona krize i “uoči jedne od najizazovnijih turističkih godina”, Jako Andabak, poznati inače naše gore list, rođen u Čaiću pokraj Livna, prodao je većinu svog turističko hotelskog biznisa arapskom ulagaču.
Riječ je o investitorima koji su hrvatskoj javnosti poznati po želji da izgrade “zagrebački Manhattan”, te po “kontroverznom projektu Beograd na vodi”.
Kompanija Eagle Hills Real Estate kupoprodajnim ugovorom potpisanim 23. marta od Jake Andabaka, Danice Andabak, Ružice Andabak, Ivane Andabak i firme Lucidus d.d. preuzela je 4,1 milion dionica, odnosno 69.7 posto temeljnog kapitala društva, čime je nastala obveza objavljivanja ponude za preuzimanje, prenosi Večernji list.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°710
Mór Thököly wrote:Ali, Ali...
Али Мабудала?
- Post n°711
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/konferencija-za-novinare-milorada-pupovca-1240875
- Post n°712
Zoka se potpuno razulario, morat će na njega bacit laso.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°713
Čekaju se novi statusi na fejsu, jedan novinar ga je proglasio digitalnim nomadom s PantovčakaFerenc Puskás wrote:Zoka se potpuno razulario, morat će na njega bacit laso.
A i Plenki popizdio na novinare danas, reakcija na N1
- Post n°715
Otiša na kvasinu
- Post n°717
Bar je manje zlo. Sve je bolje od EPP
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°718
jel on pije pa se to otrglo kontroli?
ne pratim, ozbiljno pitam šta je sa likom
ne pratim, ozbiljno pitam šta je sa likom
- Post n°719
Navodno se drogira kokainom.
- Post n°720
Meni izgleda da se malo loži na Vučića.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°721
Plakat ćemo mi za Kolindomficfiric wrote:Bar je manje zlo. Sve je bolje od EPP
Brendirao se kao predsjednik s karakterom, i negdje na putu, ozbiljno povjerovao u to.
A u pozadini je čitava priča s pravosuđem, bitnija od svega ovoga, ali ne, pratimo Milanovićeve tantrume.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°722
Ne može on sa mnom 'oko u oko' razgovarati. Svato ima komplekse prema nekome, ali baš prema njemu? Nismo isti ekosistem, ja sam orao, a on je nilski konj. Papa lopoče, ali ima opaku narav. Nilski konj je opasniji od hijene. Ja sam sokol. Nije ni to lepo, ali nije strvinar", kazao je Milanović.
Droga krokodil
- Post n°723
Mór Thököly wrote:Ne može on sa mnom 'oko u oko' razgovarati. Svato ima komplekse prema nekome, ali baš prema njemu? Nismo isti ekosistem, ja sam orao, a on je nilski konj. Papa lopoče, ali ima opaku narav. Nilski konj je opasniji od hijene. Ja sam sokol. Nije ni to lepo, ali nije strvinar", kazao je Milanović.
Droga krokodil
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°725
Papa lopoče
Прво сам се запитао шта то ради папа, какав је то глагол лопотати, никад чуо.
Требало ми је три секунде да скапирам.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...