inace rat u nemackoj se vodi oko toga sto doslovce nemacka desnica zeli da izmesti holokaust spomen-komplekse kako se ne bi nacija vecito traumatizovala.
Beograd
- Post n°576
Re: Beograd
mislim mene mrzi da u ovo ulazim ali sustinski je caca u pravu. a sto se tice reprezentabilnosti holokausta jos davno smo ustanovili da je najbolji film o istom onaj alana renea.
inace rat u nemackoj se vodi oko toga sto doslovce nemacka desnica zeli da izmesti holokaust spomen-komplekse kako se ne bi nacija vecito traumatizovala.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°577
Janko Suvar wrote:jedina ulica koja se zove po Slovaku, a da nije Safarik i oni nam odma uzmu, samo zato sto je bio ustasaficfiric wrote:
Ne balon vec bacanje koske. Mozda se i desi. Ako ce javnost da peni oko toga bar desetak dana, sigurno ce uraditi. Pre par meseci je taj isti Vesic oduzeo ulicu Stevanu Filipovicu i dao je ustasi
A Dubček?
- Guest
- Post n°578
Mór Thököly wrote:@NC
Najpreciznije - bilo je vredjanje sagovornikovog misljenja, ne sagovornika. Ali inace, da, to, kao sto do sad i sam znas, nije - argumentum ad hominem.
Стварно си ми улепшао јутро. Ништа забавније од гуменог интелектуалног поштења.
- Post n°579
No Country wrote:Mór Thököly wrote:@NC
Najpreciznije - bilo je vredjanje sagovornikovog misljenja, ne sagovornika. Ali inace, da, to, kao sto do sad i sam znas, nije - argumentum ad hominem.
Стварно си ми улепшао јутро. Ништа забавније од гуменог интелектуалног поштења.
Pazi, sve je ovo embellishment. Osnovno je - ne ucitavati, posebno ne sistematski
- Guest
- Post n°580
Извини, до мене је. За мене не постоји ништа изнад логике. А савршено знам да велика већина људи не функционише на тај начин.
- Post n°581
No Country wrote:Извини, до мене је. За мене не постоји ништа изнад логике. А савршено знам да велика већина људи не функционише на тај начин.
Pa, ono, zovi to kako želiš, ali bitno je da znamo o čemu se radi.
- Guest
- Post n°582
Савршено знамо о чему се ради.
Колико си се само уплаткао, човече, а због чега?
Колико си се само уплаткао, човече, а због чега?
- Post n°587
ficfiric wrote:Janko Suvar wrote:
jedina ulica koja se zove po Slovaku, a da nije Safarik i oni nam odma uzmu, samo zato sto je bio ustasa
A Masarik? U Sapcu je dobio suvi centar, rame uz rame sa Karadjordjem i Carom Dusanom
Masaryk je Čehoslovak slovačkog porekla.
- Post n°588
takoe, cak je uppitni da li za njega postoji Slovaci kao posebna stvar.
_____
????
- Post n°589
Супруга била до Аде са децом, са Макишке стране.
Остала до сумрака и кренула кад и сви. И ево већ сат времена чекају због оног идиотског семафора на излазу, који је подешен на зимски режим (да могу два аута да изађу).
Зовем саобраћајну полицију, објасним ситуацију
Са друге стране објашњавају да је застој до семафора, и да морају да буду стрпљиви. Не може полицајац да изађе због смањене видљивости, а семафор мора да подеси Београд пут.
Питам их значи знате који је проблем и ви не умете да га решите? Туц муц, треба да буду стрпљиви...
Јебени идиоти, 21. век и не умеју даљински да подесе семафоре нигде.
Остала до сумрака и кренула кад и сви. И ево већ сат времена чекају због оног идиотског семафора на излазу, који је подешен на зимски режим (да могу два аута да изађу).
Зовем саобраћајну полицију, објасним ситуацију
Са друге стране објашњавају да је застој до семафора, и да морају да буду стрпљиви. Не може полицајац да изађе због смањене видљивости, а семафор мора да подеси Београд пут.
Питам их значи знате који је проблем и ви не умете да га решите? Туц муц, треба да буду стрпљиви...
Јебени идиоти, 21. век и не умеју даљински да подесе семафоре нигде.
- Post n°590
To je da bi ljudi shvatili da ne treba da idu na Adu dok je epidemija
- Post n°591
Mór Thököly wrote:To je da bi ljudi shvatili da ne treba da idu na Adu dok je epidemija
"ео саћемо да проучимо упутство за даљинско подешавање семафора, чим прође епидемија"
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°592
Mór Thököly wrote:To je da bi ljudi shvatili da ne treba da idu na Adu dok je epidemija
zapravo je kul na Adi, na ostrvskoj strani pred kraj a pre nudističke plaže skoro da nema ljudi, mogu se lako poštovati epidemiološke mere
- Post n°593
Ma zajebavam Sotira
Naravno da se moze u (cak i takvu) prirudu a postovati mere. Ali mi je strepnja dublja od nade koliko ljudi to i cini
Naravno da se moze u (cak i takvu) prirudu a postovati mere. Ali mi je strepnja dublja od nade koliko ljudi to i cini
- Post n°594
može, radnim danom nije gužva, u čamsu nosiš masku i posle dezinfikuješ ruke
- Post n°595
mssm, ne mogu dete da ne vodim na Adu
- Post n°597
Дебили наравно кажу да знају за проблем и да је тако свако године.
Па уради нешто, серем вам се у технику шкрбаву.
Па уради нешто, серем вам се у технику шкрбаву.
- Guest
- Post n°598
Dakle ipak sme avijacija da zaprašuje komarce, iako nam je pre par meseci rečeno da je to nemoguće, da to nije praksa u Evropi i tako dalje
- Guest
- Post n°600
Znam da su najavili da će danas zaprašivati nenaseljena područja, ali sam čuo prelete aviona i mislim da su tretirali Zvezdarsku šumu.