Beograd
- Post n°201
Re: Beograd
Rekao je Vesic jos pre par godina da se gradjani plase podzemnih prolaza i da izbegavaju da ih koriste
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°202
Оно, ако и не служи (ни не слузи) ничему, бар не изгледа лоше. Нећу дочекати, ал' ваљда ће једном неко да попизди на стаљинистичко сивило и префарба то.
Е, како се то понаша кад је киша, јел' се поточић слива у фонтану?
Е, како се то понаша кад је киша, јел' се поточић слива у фонтану?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°203
ficfiric wrote:Rekao je Vesic jos pre par godina da se gradjani plase podzemnih prolaza i da izbegavaju da ih koriste
Dada...
- Post n°205
Ето идеје! Да се отворе амбасаде Клошмерла свуда.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°206
radiátor wrote:Jutros na jadnom servisu pet puta kratka vest o završetku Mrđanove shitty beskorisne pasarele, bez ikakvog mentiona da su to ničim izazvano sranje do ničega preko ulice sa dve trake koja par stotina metara dalje sa obe strane ima semafore radili jedno tri godine. Jedva čekam da tradicionalno neodržavanje uradi svoje i učini je ruglom, dva miliona evra slupana u nepotrebno nepraktično govno koje će u najboljem slučaju služiti kao lift za parking.
DS projekat od pre jedno 10 godina, zavrsen u vreme SNS. razidji se.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°207
Oh, DS je imao i Terazije kod buvljaka i Đilasov Savski trg (bioskop Partizan)...
- Post n°208
pa dobro, davno smo vec apsolvirali da na nivou gradske politike nema bitne razlike izmedju 2 stranke, ovi su DS extended
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°209
Marius Lăcătuș wrote:DS projekat od pre jedno 10 godina, zavrsen u vreme SNS. razidji se.
Možeš blagoizvoleti primetiti kako sam u citiranom mišljenju komentarisao delo kao odvojeno od autora i regulatora... Sranje je autorsko, a tzv. Folić i oni pre i posle njega su samo enableri.
- Post n°210
ja sam od početka u ovom nesumnjivom remek-delu mrđana dikona razaznavao otvarač za pivske flaše. sada vidim da to nije baš tako ispalo , a već sam zamišljao kako u širokoj kafansko-dragstorskoj upotrebi kruže umanjene verzije jednog od istinskih simbola beograda. približaj vrhumetnosti nižnjima.
- Post n°211
hvale taj neki podrekin pseudo parkic pored
_____
#FreeFacu
- Post n°212
Izgleda da je medeni mesec između Umetnika i ove ekipe završen, takve glasine kolaju. Živ nisam šta će biti sa strelom.radiátor wrote:Jutros na jadnom servisu pet puta kratka vest o završetku Mrđanove shitty beskorisne pasarele, bez ikakvog mentiona da su to ničim izazvano sranje do ničega preko ulice sa dve trake koja par stotina metara dalje sa obe strane ima semafore radili jedno tri godine. Jedva čekam da tradicionalno neodržavanje uradi svoje i učini je ruglom, dva miliona evra slupana u nepotrebno nepraktično govno koje će u najboljem slučaju služiti kao lift za parking.
- Post n°213
Преломиће, кад тад.
_____
- Post n°214
Juče smo se @bastacbastac
— Nikola Jovanović (@Nik_Jov) May 5, 2020
i ja bavili temom koja je
ostala u senci zbog napada
na Dragana.
Posle 980 dana
otvorili su čuvenu “pasarelu”,
čiji je cilj bio da se premosti pruga - koje više nema.
Dužina 75 m, u proseku
radili 7 cm dnevno.
Cena? Prava sitnica.
2 miliona €. pic.twitter.com/blQg8eRUos
- Guest
- Post n°215
GOREO AUTOBUS, ČULA SE I EKSPLOZIJA Drama u Terazijskom tunelu još traje, KOLAPS U CENTRU GRADA, 30 autobusa stoji, zakrčen i Bulevar (FOTO)
- Post n°216
to je prvi naslov koji sam videla jutros - krenuo javni prevoz, zapalio se autobus.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°217
Dok udju u formu...
Nadam se da nema teze povredjenih
Nadam se da nema teze povredjenih
- Post n°219
Oštećena statua na Kalemegdanu STARA 17 VEKOVA deo je vredne kolekcije rimskih spomenika i KRIJE TAJNE nekadašnjeg Singidunuma
Nepoznati počinioci su prošle noći oborili i oštetili statuu staru 17 vekova koja se nalazila u Velikom barutnom magacinu na Kalemegdanu, gde se čuvaju istorijski spomenici i statue pronađene na prostoru cele Srbije.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/ostecena-statua-na-kalemegdanu-stara-17-vekova-deo-je-vredne-kolekcije-rimskih/5rmhn60
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°220
Што би рекао Бата у Сабирном центру, "а ко то ломи статуама главе и руке?"
Ето, и данас су непознати починиоци.
Ето, и данас су непознати починиоци.
- Guest
- Post n°221
Nema baš kriminala, malo šetnje sa uzijem - izraelski automat - Le Petit Bistro Vracar pic.twitter.com/ieGnVcYWQL
— Zoran Torbica (@torbica) May 11, 2020
- Post n°223
Ali niko drugi nista, samo ovi u bezanje
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije