Ko u sred vanrednog stanja i sa svim merama zastite moze da izvede ekipu Beograd puta da sprovodi unistenje parka? Ali ljudi su tu. @NasParkic pic.twitter.com/VcsPGYqdmG
— Dule (@zbogompameti) March 18, 2020
Beograd
- Guest
- Post n°176
Re: Beograd
koje zlo, jbt, pokušali usred vanrednog stanja da upadnu u parkić
- Post n°177
Hocu da ripim do Ripnja danas. Do tamo cu preko Umkee, kako da se vratim nazad da izbegnem Ibarsku i da se ne vracam kako sam otisao?
_____
Belaj Boy
- Post n°178
Mozes od ripnja ispod avale do vozdovca i trosarine
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°179
mnogo mi je zao sto nisam snimio temu o imaginarnom ripnju kakva je bila kada ju je vasa napravio. gomila hotlinkova na fotke sa gugla su nestale i sad je uglavnom samo prazan tekst tamo.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°180
To Ripanj bio? Pre par dana sam pokušavao da se setim koji je kraj bio...Rušanj, Resnik...
- Post n°181
Račan, Račak...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°182
А на другом крају... ча-ча-ча
- ...:
- Борча, Овча, Крњача.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°183
disident wrote:Mozes od ripnja ispod avale do vozdovca i trosarine
Hvala. Kasno sam video pa sam na kraju ipak zavrsio na Ibarskoj posle Barajeva.
Halászlé wrote:To Ripanj bio? Pre par dana sam pokušavao da se setim koji je kraj bio...Rušanj, Resnik...
Ripanj, Ripanj..
_____
Belaj Boy
- Post n°184
RIP Ripanj.Daï Djakman Faré wrote:mnogo mi je zao sto nisam snimio temu o imaginarnom ripnju kakva je bila kada ju je vasa napravio. gomila hotlinkova na fotke sa gugla su nestale i sad je uglavnom samo prazan tekst tamo.
- Post n°185
disident wrote:Mozes od ripnja ispod avale do vozdovca i trosarine
Ne znas kakva je situacija sa netom tamo? Talambas me pre svega zanima. Magistrala, malo posle skretanja za Vranic.
_____
Belaj Boy
- Post n°186
Ne znam sta je talambas, sto se tice magistrale, mobilni net je ok(mts) imas onu crnu tacku kod rusnja/knezpetrol pumpa gde se na par minuta gubi potpuno signal i mreze i neta, mozda jos par takvih mesta al to je to
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°187
Ovde negde
SBB je verovatno naucna fantastika. Ako ima fiksni telefon moze adsl neki?
SBB je verovatno naucna fantastika. Ako ima fiksni telefon moze adsl neki?
_____
Belaj Boy
- Post n°188
Aha. Pa pazi, ja sam desetak km uzvodno imao sjajan net, ali kontam da nema nikakvih problema za adsl ni tu
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°189
disident wrote:Ne znam sta je talambas, sto se tice magistrale, mobilni net je ok(mts) imas onu crnu tacku kod rusnja/knezpetrol pumpa gde se na par minuta gubi potpuno signal i mreze i neta, mozda jos par takvih mesta al to je to
Прво сам се насмејао па укапирао на шта си мислио. Биће занимљиво да се утврди опсег, у годинама, откад до кад је разлика између преведеног и непреведеног израза разумљива слушаоцу. Рекао бих 2002-2040? Видећемо кад прође.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°190
disident wrote:Aha. Pa pazi, ja sam desetak km uzvodno imao sjajan net, ali kontam da nema nikakvih problema za adsl ni tu
Super, hvala
Nisu mi bitne brzine, al mi treba neki stabilan net.
_____
Belaj Boy
- Post n°191
"Svi koji ulaze će morati da nose maske, ulaziće se na jedna a izlaziti na druga vrata, u vozilima će biti iscrtana mesta kako gradjani ne bi stajali jedni pored drugih.
Uvešćemo i konduktere koji će procenjivati koliko ljudi ulazi i izlazi iz prevoza, kako on ne bi bio izvor zaraze", rekao je Vesić.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°192
znaci prevoz sad kosta koliko
120 dinara karta + 120 dinara maska
120 dinara karta + 120 dinara maska
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°193
N1 wrote:Ariva litas traži rešenje od Grada, nemaju para za dodatne redare u autobusima
Konzorcijum GP-NP Ariva litas obavestio je Sekretarijat za javni prevoz Grada Beograda da nije u mogućnosti da angažuje dodatnih 800 zaposlenih koji bi pratili ulazak putnika i validaciju karata, a po preporukama koje su dobili, jer bi ih to za nekoliko meseci dovelo do bankrotstva i mole za rešenje ovog problema.
...
U dopisu se kaže da po ugovoru koji imaju sa Gradom, vozno osoblje može da prati validaciju u meri u kojoj im tehničke mogućnosti to dozvoljavaju. Navodi se da bi, ukoliko bi angažovali dodatno osoblje, "čist prosečni mesečni gubitak Konzorcijuma bio oko 40 miliona dinara", i da bi, ukoliko bi to potrajalo više meseci, dovelo do, kako ističu, bankrotstva članica Konzorcijuma.
...
Konzorcijum podseća da ima potpisan Ugovor o javno privatnom partnerstvu sa Gradom Beogradom o prevozu putnika sa 418 solo i minibus vozila, kao i da već dva meseca nemaju nikakav prihod, dok su kompanije koje ga čine, kako dodaju, opterećene lizingom, kreditima, potrebom za plaćanjem zarada i doprinosa, PDV-a i održavanjem voznog parka u vreme mirovanja.
Sitnu suzu ronim.
- Post n°194
Jutros na jadnom servisu pet puta kratka vest o završetku Mrđanove shitty beskorisne pasarele, bez ikakvog mentiona da su to ničim izazvano sranje do ničega preko ulice sa dve trake koja par stotina metara dalje sa obe strane ima semafore radili jedno tri godine. Jedva čekam da tradicionalno neodržavanje uradi svoje i učini je ruglom, dva miliona evra slupana u nepotrebno nepraktično govno koje će u najboljem slučaju služiti kao lift za parking.
- Post n°195
radiátor wrote:N1 wrote:Ariva litas traži rešenje od Grada, nemaju para za dodatne redare u autobusima
Konzorcijum GP-NP Ariva litas obavestio je Sekretarijat za javni prevoz Grada Beograda da nije u mogućnosti da angažuje dodatnih 800 zaposlenih koji bi pratili ulazak putnika i validaciju karata, a po preporukama koje su dobili, jer bi ih to za nekoliko meseci dovelo do bankrotstva i mole za rešenje ovog problema.
...
U dopisu se kaže da po ugovoru koji imaju sa Gradom, vozno osoblje može da prati validaciju u meri u kojoj im tehničke mogućnosti to dozvoljavaju. Navodi se da bi, ukoliko bi angažovali dodatno osoblje, "čist prosečni mesečni gubitak Konzorcijuma bio oko 40 miliona dinara", i da bi, ukoliko bi to potrajalo više meseci, dovelo do, kako ističu, bankrotstva članica Konzorcijuma.
...
Konzorcijum podseća da ima potpisan Ugovor o javno privatnom partnerstvu sa Gradom Beogradom o prevozu putnika sa 418 solo i minibus vozila, kao i da već dva meseca nemaju nikakav prihod, dok su kompanije koje ga čine, kako dodaju, opterećene lizingom, kreditima, potrebom za plaćanjem zarada i doprinosa, PDV-a i održavanjem voznog parka u vreme mirovanja.
Sitnu suzu ronim.
Две ствари онако на прву лопту: за који ће им курац 800 контролора? Јер раја не плаћа? Колико губе на томе, тј колико би контролори подигли приход? Ако је више од 40 милки, шта се онда мисле? Ако је мање, нек се укину.
Друго, какав педеве ако нема промета? Педеве на шта то?
_____
- Post n°196
Da bi kontrolisali da li putnici nose maske i broj istih u voziluпаће wrote:radiátor wrote:
Sitnu suzu ronim.
Две ствари онако на прву лопту: за који ће им курац 800 контролора? Јер раја не плаћа? Колико губе на томе, тј колико би контролори подигли приход? Ако је више од 40 милки, шта се онда мисле? Ако је мање, нек се укину.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°197
Realno je fundamentalno promenjen način prevoza, i to zahteva malo dublje korekcije... svega.
- Post n°198
disident wrote:Da bi kontrolisali da li putnici nose maske i broj istih u voziluпаће wrote:
Ма нема истих, ево сад сам ишао до пиљарнице да купим тзв. "говнАрије за супу" ((Ц) Кларичани), оно мало што носи, свако тера неку своју моду, све различите.
_____
- Post n°199
radiátor wrote:Jutros na jadnom servisu pet puta kratka vest o završetku Mrđanove shitty beskorisne pasarele, bez ikakvog mentiona da su to ničim izazvano sranje do ničega preko ulice sa dve trake koja par stotina metara dalje sa obe strane ima semafore radili jedno tri godine. Jedva čekam da tradicionalno neodržavanje uradi svoje i učini je ruglom, dva miliona evra slupana u nepotrebno nepraktično govno koje će u najboljem slučaju služiti kao lift za parking.
Forum koji viđeniji NDB-ovci često citiraju u javnosti oduševljen projektom, par metara iza besmislene fuZije aRHItEKture I SAvreMEnE UmEtnoSTi je neka poor man's flat fountain...
...
- Post n°200
Ne daj boze da naprave meki podzemni prolaz na Slaviji ili Bulevaru umesto ovih besmislenosti