MNE wrote:
OK pogodio sam da će da bude nešto u četvrtak sad nisam baš pogodio i šta
Belgorod?
MNE wrote:
An unknown person attacked the editor-in-chief of Novaya Gazeta and Nobel Peace Prize winner Dmitry Muratov right in the train car
“They poured oil paint with acetone in the compartment. Eyes burn terribly. Train Moscow-Samara. Oily smell all over the car. Departure has already been delayed by 30 minutes. I'll try to wash off. He shouted: "Muratov, here's to you for our boys," said the editor-in-chief of Novaya Gazeta.
«Облили в купе масляной краской с ацетоном. Глаза ужасно жжет. Поезд Москва-Самара. Масляный запах по всему вагону. Отправление задержано уже на 30 минут. Попробую отмыться. Он выкрикнул: «Муратов, вот тебе за наших пацанов», — рассказал главред «Новой».
— Novaya Gazeta. Europe (@novayagazeta_eu) April 7, 2022
Moj najbolji drug kaze "odneo je tajnu eliptrona u grob"boomer crook wrote:Cousin Billy wrote:Sad je stvarno gotov.
kaze jedan drugar: umro posto nema potrebe za njim kada su svi politicari postali zirinovski
Glasali protiv Rusije u UN.Filipenko wrote:MNE wrote:
Belgorod?
ma da apsolutni besmisao, nešto kao kralj Milan kad je napao BugareMór Thököly wrote:Ja i dalje nekako pomalo neveruem sta su uradili...
MNE wrote:pa to ti pričam, isto kao ovo Rusi pametno što su napali ali loše vode rat jbg
Tokom nekoliko sedmica ukrajinskog rata Rusija je doživela najveći egzodus od Oktobarske revolucije 1917. – masovni egzodus intelektualaca. Kuda ih vode njihovi putevi? https://t.co/i2AxTL6oCn
— DW Српски/Srpski (@DW_Srpski) April 6, 2022
Maria Zakharova decided to explain the bloody casualties of the war in Ukraine by the conflict over borscht.
Let's leave it without comment
Мария Захарова решила объяснить кровавые жертвы войны в Украине конфликтом вокруг борща.
— Novaya Gazeta. Europe (@novayagazeta_eu) April 8, 2022
Оставим без комментариев pic.twitter.com/sLtAP6OiFP
Some update about general Sergey Beseda, head of the Fifth service of the FSB, placed under house arrest in March: Per our sources, he transferred to Lefortovo prison. His case is investigated by the Military Investigative Department of the Investigative Committee (GVSU SK).
— Andrei Soldatov (@AndreiSoldatov) April 8, 2022
Investigative Department of the Investigative Committee
Mór Thököly wrote:Investigative Department of the Investigative Committee
Al ce se naistrazuju...
fikret selimbašić wrote:
Dead Zhirinovsky as postmodern quotation on USSR pic.twitter.com/CEDmQwjyYb
— Kirill Martynov (@kmartynov) April 8, 2022
kondo wrote:deluje da je imala omanji šlog na levo oko, tipično alkoski
al slatka je
pink da je živ sad bi joj stavio kitu među sise