Approximately 3000+ Russians in #Prague participated in the demonstration against the war in Ukraine. Even if some of the speakers repeated colonial narratives about the brother Orthodox nations, generally the protest was fine with multiple voices from Russian political landscape pic.twitter.com/2ngsOq3H9T
— Bahruz Samadov :flag_ua: #StopRussia (@bahruz_samad) March 26, 2022
Rusija i sve vezano za nju
- Post n°701
Re: Rusija i sve vezano za nju
- Post n°702
_____
- Post n°703
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°704
Del Cap wrote:Evo one verzije stare novgorodske zastave, u Pragu
[size=30][/size]Approximately 3000+ Russians in #Prague participated in the demonstration against the war in Ukraine. Even if some of the speakers repeated colonial narratives about the brother Orthodox nations, generally the protest was fine with multiple voices from Russian political landscape pic.twitter.com/2ngsOq3H9T
— Bahruz Samadov #StopRussia (@bahruz_samad) March 26, 2022
Vidim, uzima maha
- Post n°705
Erős Pista wrote:With a cherry on top.
Rusi su prije desetak dana povukli dio vojske iz Kaabaha, bio je snimak kolone koja odlazi za Jermeniju a odatle, navodno, za Ukrajinu. Možda je i bilo ali ja nisam uhvatio ni snimka ni vijesti da su se vratili ili da su dopunili kontingent novim jedinicama.
Azerbejdžan je u zadnjih mjesec dana (odmah nakon što se Aijev vratio iz Rusije gdje je sa Putinom potpisao sporazum o savezništvu) odvrnuo tenzije na 11 a sa oružanim akcijama su počeli 23. marta. Ušli su sa vojskom u dio Karabaha pod jermenskom kontrolom i zaposjeli, kako oni kažu, strateške vrhove, ukupno oko 50 kilometara kvadratnih. Usput su protjerali stanovnike jednog sela,
Zadnjih dana su izdali obavijest kako stroge kazne prijete za bilo kakvo snimanje pokreta vojske, juče su objavili i uputstvo kako postupati В случае обстрелов фосфорными боеприпасам.
Kurčevito nastupaju i ruskim snagama u NK mašu tačkom 4. sporazuma iz Sočija...
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°706
The governor of #Russia's central bank, Elvira Nabiullina, is closing in on her greatest victory so far: Due to far-reaching market interventions and strong oil+gas revenues, the #ruble may soon look stronger than before the war. This moment will be widely celebrated in Moscow. pic.twitter.com/IwVGiyGLzM
— Janis Kluge (@jakluge) March 29, 2022
- Post n°707
- Post n°708
Mór Thököly wrote:Dobro, jbg, ne stampas pare i to je to. Secam se 1991, pocele su sankcije EU, drzava se de facto raspala, dinar pao sa 7/9 maraka na 12. Pravi krah je bio embargo koji je bio neuporedivo gori od ovog ruskog.
Па кад ништа друго није могло да се прода напољу, осим струје. И онда се струја правила и милице и немилице и опет смо имали рестрикције, јер неће та мурија и еспеесовци сами да се исфинансирају.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°709
- Post n°710
My friend Sergei from Moscow, whom I know from Oxford, writes to me angrily and helplessly: “Everything is fake and poor in Russia except madness, rage and contempt towards democracy and freedom. Even patriotism is fake. We sincerely hate everybody.”
— Prof. Orhan Dragaš, PhD (@ODragas) March 29, 2022
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°711
Sad malo babavangiše o budućnosti:
I see three plausible scenarios for the Russian future:
— Kamil Galeev (@kamilkazani) March 28, 2022
1. North Korea
2. Imperial Reboot
3. Jubilee
Since Ukraine is resolved to fight, the choice of a Russian historical track ultimately depends upon the resolve of the West. Today I'll outline the North Korea scenario 🧵 pic.twitter.com/Mi0yhMDFBI
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°712
- Post n°713
Ukrainian forces have reportedly struck a large ammunition depot near #Belgorod, Russia using a Tochka-U ballistic missile. The depot, near the Ukrainian border was used to resupply Russian forces. pic.twitter.com/DMzjt1bXc7
— Ukraine Reporter (@StateOfUkraine) March 29, 2022
- Post n°714
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°715
- Post n°716
fikret selimbašić wrote:Mislim da je del cap kačio niz tvitova u kojima je ovaj lik pisao o avokado kartelu i njihovim metodama rada i pravio paralele sa Putinovom vladavinom.
Sad malo babavangiše o budućnosti:I see three plausible scenarios for the Russian future:
— Kamil Galeev (@kamilkazani) March 28, 2022
1. North Korea
2. Imperial Reboot
3. Jubilee
Since Ukraine is resolved to fight, the choice of a Russian historical track ultimately depends upon the resolve of the West. Today I'll outline the North Korea scenario 🧵 pic.twitter.com/Mi0yhMDFBI
Oni nisu mislili da ce Ukrajina boriti. To je jedino objasnjenje. Zato su i pustili sve one snimke vojne tehnike - da bi se ovi uplasili.
- Post n°717
MNE wrote:nije, već su gađali Tochkom aerodrom u Belgorodu prije 15ak dana (i pogodili nešto mada mislim da nije bilo poginulih)
Tnx, promaklo mi.
_____
- Post n°718
(pod uslovom da ovo nije fejk vest, nextatv ima isti ovaj snimak i komentar gradonačelnika
da je došlo do eksplozije bez preciziranja o čemu se radi)
- Post n°719
- Guest
- Post n°720
- Post n°721
- Post n°722
jašta, od hiljadu skladišta municije u Rusiji slučajno eksplodira baš ono najbliže UkrajiniCousin Billy wrote:Rusi tvrde da je uzrok eksplozije ljudski faktor. Ko će znati.
- Guest
- Post n°723
- Post n°725
Seem like they can not decide on what they want it to be. RIA now reports the explosion in Belgorod was a result of human error.https://t.co/jqcDC0lZZX
— marqs (@MarQs__) March 29, 2022