Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 18 časova sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost
da je hitno ne bi bilo zakazana za 24 časa, nego manje-više odmah.
možda čeka slinu da prijeha iz moskve.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 18 časova sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost
Gargantua wrote:a drugi o suzbijanju terorizma
ficfiric wrote:Gargantua wrote:a drugi o suzbijanju terorizma
Zamolice caleta da prestane sa naoruzavanjem terorista?
ficfiric wrote:Tu si? Mislio sam da ti je pozlilo od silnog uzvudjenja.
... osim ako ovo nije zamena
KinderLad wrote:Ok, znaci kao sto smo i mislili - nista. Gasi svetlo pa da polegamo
disident wrote:Jebanje majke po zadatku tajnih centara moćiZuper wrote:
Nemoj da laskas sebi.
Ti si samo budjava botcina izvucena ko zna odakle koja radsi ono sto mu se kaze.
Mr. Moonlight wrote:aman šta pišeš
Načelnik Uprave za analitiku BIA Relja Željski rekao je za RTS kako je nedvosmisleno ustanovljeno da se na snimku nalazi ruski obaveštajac.
Načelnik Uprave za analitiku BIA Relja Željski rekao je za RTS kako je nedvosmisleno ustanovljeno da se na snimku nalazi ruski obaveštajac.
- Tema diplomskog rada mi je bila „Rusija i srpski nacionalni pokret u revoluciji 1848-1849", što će biti i naslov mog magistarskog rada, jer sam postdiplomac na opštoj istoriji novog veka pod mentorstvom prof. dr Duška M. Kovačevića - kaže Relja.
On naglašava da će 100.000 dinara, koliko iznosi novčani deo nagrade, iskoristiti za troškove puta u Rusiju i istraživanja za pisanje svog magistarskog rada.
- Planiram da otputujem u Moskvu i Sankt Peterburg i tamo po arhivama potražim odgovore za moj naučni rad - priča Relja koji dobro govori ruski.
U ovoj dalekoj zemlji, za koju kaže da je prelepa, boravio je prošle godine i završio letnju školu raskog jezika na ,,Puškinovom institutu". Tu se kriju i razlozi biranja baš te diplomske i magistarske teme, ali i u njegovom poreklu. Naime, njegova porodica je još krajem 18. veka došla u Srbiju iz Belorusije. Međutim, prezime Željski nije belorusko već vodi poreklo po planini Željin u centralnoj Srbiji, odakle su se kasnije doselili u Vojvodinu.
Reljina želja je da ostane na fakultetu, radi kao asistent i, naravno, bavi se naukom. Kaže da neće odustati.
Gargantua wrote:nema ništa, program redovan
Meni se cini da su do sada predstave i specijali bili znak da su upitanju nebitni dogadjaji, fantomski atentati, buduci drzavni udari itd.KinderLad wrote:Ok, znaci kao sto smo i mislili - nista. Gasi svetlo pa da polegamo
AZ-5 wrote:jel to ovaj relja zeljski
beatakeshi wrote:Oko školovanja - najviše volim ove kojima je ista tema i seminara i diplomskog i magistarskog i doktorata.
Reljina želja je da ostane na fakultetu, radi kao asistent i, naravno, bavi se naukom. Kaže da neće odustati.