Zuper wrote:
Koji jw faktoir neka retardirana botcina izvucena iz ko zna koje pripizdine i zaposlen preko veze u neko jp a ceo dan pise komentare?!
Ne znamo. Reci nam ti.
Zuper wrote:
Koji jw faktoir neka retardirana botcina izvucena iz ko zna koje pripizdine i zaposlen preko veze u neko jp a ceo dan pise komentare?!
Летећи Полип wrote:Zuper wrote:
Ne znamo. Reci nam ti.
Zuper wrote:disident wrote:Šutanovac se lozi ko cicak, ali zanimljivoValjda je sad jasnije kome se MO i VS obraćalo u aprilu mesecu!? https://t.co/MhWeO2Aw4g
— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) November 19, 2019
Zanimljiv tajming imas.
Blic, sutanovac, ti, informer, b92...
Zuper wrote:Летећи Полип wrote:
Ne znamo. Reci nam ti.
Sto se nerviras?
Ja nigde vodju nisam pominjao.
Zuper wrote:Je l si ti disident?
Ili si se zbunio saltajuci se sa naloga na nalog?
William Murderface wrote:Pa mozda im dodje dobro da malo nagaze SPS.
Zuper wrote:Pa, da, ja sam uplasen da me uhvate preko pint-a, ja sam to napisao.
Izvalili me, sta da radim.
Meni je zanimljiva vasa reakcija.
KinderLad wrote:Zuper wrote:Je l si ti disident?
pardoniram, mislio sam da meni odgovaraš.
ah, sorry, sad si provalio da smo disident i ja ista osoba. razlika je jedno 20 godina ali ništa to zapadnim centrima moći nije problem
Zuper wrote:Ali dok mene ne uhvate da vidim ko je ovde botcina.
Papa Lazarou wrote:Zuper wrote:Pa, da, ja sam uplasen da me uhvate preko pint-a, ja sam to napisao.
Mi onako forumaški mrsimo muda, malo se ložimo. A ti...
Nikad ovako uzbuđeno nisi pisao. Greške na sve strane, editovanje, istraga botova...
Zuper wrote:KinderLad wrote:
ah, sorry, sad si provalio da smo disident i ja ista osoba. razlika je jedno 20 godina ali ništa to zapadnim centrima moći nije problem
Kako znas da je razlika 20 godina?
KinderLad wrote:Zuper wrote:Je l si ti disident?
Papa Lazarou wrote:Zuper wrote:Pa, da, ja sam uplasen da me uhvate preko pint-a, ja sam to napisao.
Mi onako forumaški mrsimo muda, malo se ložimo. A ti...
Nikad ovako uzbuđeno nisi pisao. Greške na sve strane, editovanje, istraga botova...
Zuper wrote:Izmedju mene i tebe, Kindere.
Летећи Полип wrote:Zpere, izgleda da smo svi mi ovde neki botovi i strani plaćnici. Samo si ti mlad i nejeben.