ali im je nedostajao ključni dokument, odatle susret sa aleksandrom obradovićem,
pre par meseci, et voila, i vuci siti i milićke na broju.
Dobili smo snimke iz Francuske gde na Twitteru jedan mladi alžirac uživo preti Srbima i Francuzima a obzirom da se vidi lice i identitet molimo nadležne da odreaguju i kontaktiraju relevantne diplomatske kontakte u Parizu kako bi se ovaj monstrum lišio slobode. pic.twitter.com/FDOke8hiVs
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) November 20, 2019
KinderLad wrote:Biće nešto tipa - ovo je neko uradio ko ne želi dobro Srbiji. Videćemo ko. Razgovaraćemo sa ruskim prijateljima i zapadnim partnerima, bla bla truć. Ne očekujem ništa drugim rečima. U pozadini...ko zna šta se dešava. Naravno, sve to najdramatičnijim mogućim tonovima.
ficfiric wrote:Ne moze, nema pruge
Serbian President Aleksandar Vucic will meet Russian ambassador Alexander Bocan Harchenko on Thursday after a video published on YouTube allegedly showed Russian diplomat Georgiy Kleban giving money to an as-yet-unknown Serbian official in Belgrade.
Gargantua wrote:Serbian President Aleksandar Vucic will meet Russian ambassador Alexander Bocan Harchenko on Thursday after a video published on YouTube allegedly showed Russian diplomat Georgiy Kleban giving money to an as-yet-unknown Serbian official in Belgrade.
Snimak koji je jutros objavljen u gotovo svim srpskim medijima, a na kome se vidi kako navodno ruski obaveštajac daje novac jednom navodno visokopozicioniranom srpskom zvaničniku, delo je jedne zapadne obaveštajne službe.
disident wrote:Ahahahhahah sad vidim da sam ja deo deep stataZuper wrote:Je l si ti disident?
Ili si se zbunio saltajuci se sa naloga na nalog?
[size=32]PREDSEDNIK SRBIJE preduzeo prve korake u odbrani otadžbine![/size]
Jebanje majke po zadatku tajnih centara moćiZuper wrote:disident wrote:
Ahahahhahah sad vidim da sam ja deo deep stata
Nemoj da laskas sebi.
Ti si samo budjava botcina izvucena ko zna odakle koja radsi ono sto mu se kaze.
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je nakon sastanka u Moskvi sa sekretarom Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolajem Patruševim da je postignut dogovor o zaključivanju dva sporazuma.
Ti sporazumi će unaprediti saradnju Srbije i Rusije u oblasti bezbednosti. Jedan je o saradnji u borbi protiv organizovanog kriminala, a drugi o suzbijanju terorizma, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Stefanović, koji je u dvodnevnoj poseti Moskvi, rekao je da policija Srbije prati "kretanje migranata iz pravca Bliskog istoka, zbog postojanja bojazni od infiltriranja terorističkih boraca" koji "pokušavaju da se domognu Zapadne Evrope".
Stefanović je rekao i da policija Srbije "ostvaruje dobre rezultate" u borbi protiv međunarodnog šverca droge.
KinderLad wrote:[size=32]PREDSEDNIK SRBIJE preduzeo prve korake u odbrani otadžbine![/size]