svi ga napadaju, on se ne da, bolestan je, ali sve daje za srbiju, žili mu ruka, ali potpisuje kosovo itd itd
trećim rečima, ništa ja tu ne verujem vestima iz kabineta
Papa Lazarou wrote:Možda ga bezveze drže preko vikenda jer imaju praznih kreveta a žele da naplate bolničke dane :ljaksofon:
Papa Lazarou wrote:ili nema instinkt samoodržanja
1+Gargantua wrote:ja nisam nikad čuo da je po sredi srce.
kancer, iscrpljenost/infuzija, kuk/karlica....
VMA pic.twitter.com/2T2HvQ6WjX
— Vladan (@bagraubica) November 16, 2019
Papa Lazarou wrote:Maja Vukas je negde ispod Milovana Brkića po pouzdanosti informacija.
Nakon ministra odbrane Aleksandra Vulina koji je rekao da je njegov imenjak “tvrdoglav i jak i da će zbog toga brzo da se vrati na posao”, oglasio se i ministar finansija Siniša Mali.
“Podrška za mog prijatelja i našeg predsednika. Brate moj, znam da ne sanjaju svi naše snove i da ti karakter ne dozvoljava da dugo odmaraš, ali, molim te, više vodi računa o sebi. Nastavljamo da se borimo… Za bolju i uspešniju Srbiju!”, napisao je Mali na svom Instagram nalogu.
Саопштење за јавност
ГО СНС у Шапцу жели брз опоравак нашем председнику Александру Вучићу. Повереници шабачког одбора СНС, народни посланици, одборници, чланови, симпатизери, као и огроман број наших суграђана који су страначки неопредељени, са забринутошћу су примили вест о нарушеном здравственом стању председника Вучића.
Председнику желимо да што пре преброди здравствени проблем како бисмо заједно наставили да градимо нашу земљу по мери свих наших грађана.
Свим мрзитељима Србије и председника Александра Вучића како, на жалост, из редова нашег народа, тако и из региона и лажних држава, желимо да поручимо да су наслађивањем нарушеним здравственим стањем Александра Вучића још једном доказали своју нечовечност и показали количину зла која их свакодневно разједа.
ГО СНС Шабац
Brate moj
Brothers, hermanos, brüder, ndugu, kardeşler, brødre, bræður :family_mmb:
— Borussia Dortmund (@BlackYellow) November 16, 2019
How do you say brothers in your language? pic.twitter.com/Ep4fcz0Xgs