Da se ne zajebavamo, Sanders nema nikakve šanse, čak ni kada bi imao Trampov momentum sa prošlih prajmerijia.
a future to believe in
- Post n°776
Re: a future to believe in
Da se ne zajebavamo, Sanders nema nikakve šanse, čak ni kada bi imao Trampov momentum sa prošlih prajmerijia.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°777
- Post n°778
Idem da spavam
- Post n°779
Meni se čini da je Vorenka u nastavku najranjivija.zvezda je zivot wrote:el ima neko pametan da mi kaze za koga navijamo u nh? misim navijamo da niko sem bernija ne predje cenzus i berni pokupi sve delegate. ali ako neko mora da predje cenzus od ovo troje...?
- Guest
- Post n°780
Летећи Полип wrote:Nebitno je koliko će pojedinačno uzeti Bajden, Guzičić ili Vorenka. Na kraju će se njihovi delegati sabrati i stati iza jednog kandidata. A ako i to ne prođe, tu su superdelegati.
džaba im sve to ako Berni bude imao većinu na prvom glasanju na konvenciji.
nema pulovanja delegata niti glasanja superdelegata na prvom glasanju.
Berni itekako ima šanse, i šanse mu rastu, evo i zvezda se slaže:
Biden's chances of a majority fell in half, from 43 percent to 21 percent. Everyone else benefited from that. Sanders is now the most likely nominee at 37 precent. Buttigieg's odds also improved, though by less than you'd think (he needs to get a bounce in more diverse states). pic.twitter.com/wcWZQcOcLo
— Nate Silver (@NateSilver538) February 5, 2020
- Guest
- Post n°781
- Post n°782
Bluberi wrote:Meni se čini da je Vorenka u nastavku najranjivija.zvezda je zivot wrote:el ima neko pametan da mi kaze za koga navijamo u nh? misim navijamo da niko sem bernija ne predje cenzus i berni pokupi sve delegate. ali ako neko mora da predje cenzus od ovo troje...?
njoj je nh biti ili ne biti. to joj je drzava-komsinica, sve pare usmerila na nh, otkazala reklame u nevadi i sc. ako bude bila ispod <15% u nh, pecena je imho
nemam pojma za koga bi njeni glasaci glasali kad ona otpadne. ankete kazu vecinski za benrija, ali ne znam.
Last edited by zvezda je zivot on Thu Feb 06, 2020 12:40 am; edited 1 time in total
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°783
- Post n°784
Last edited by Kondo on Thu Feb 06, 2020 12:45 am; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°785
Ona je realno ideološki najbliža Berniju. A u nastavku neka se rokaju Major i Bajden.zvezda je zivot wrote:Bluberi wrote:
Meni se čini da je Vorenka u nastavku najranjivija.
njoj je nh biti ili ne biti. to joj je drzava-komsinica, sve pare usmerila na nh, otkazala reklame u nevadi i sc. ako bude bila ispod <15% u nh, pecena je imho
nemam pojma za koga bi njeni glasaci glasali kad ona otpadne. ankete kazu vecinski za benrija, ali ne znam.
- Post n°786
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°787
- Post n°788
Papa Lazarou wrote:... Lyin' Liz ...
William Murderface wrote:... Pokahontas ...
Erm, jeste li vi ono kao svesni čiji ste rečnik preuzeli?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°789
Last edited by Papa Lazarou on Thu Feb 06, 2020 1:08 am; edited 1 time in total
- Post n°790
Летећи Полип wrote:Nebitno je koliko će pojedinačno uzeti Bajden, Guzičić ili Vorenka. Na kraju će se njihovi delegati sabrati i stati iza jednog kandidata. A ako i to ne prođe, tu su superdelegati.
NIje uopšte tako prosto. Prošli put je postojala Hilari kao nedvosmislena establišment kandidatkinja. Sad nema takve figure. Bajden je trebalo da bude to, al jbg, nije. Mejo Pit tek nije. Voren skuplja ljude koji bi inače gravitirali ka Berniju, i oni se lako mogu opet preliti njemu kad ona izađe iz trke. Zato sad i pokušavaju da uguraju Blumberga kao neku aleternativu, ali sumnjam da će im i to proći.
Sve sam ubeđeniji da igraju na neku brokered convention.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°791
Papa Lazarou wrote:Pa kad daje dobre nadimke.Meni se sviđa i Crazy Bernie.
He's got the best words.
_____
- Guest
- Post n°792
sporcki intermeco završen
- Post n°793
_____
- Guest
- Post n°795
anyways,
.@FiveThirtyEight Forecast on early and super Tuesday states ____ has the best chance of winning:
— Political Polls (@PpollingNumbers) February 6, 2020
Sanders:
New Hampshire
Nevada
California
Texas
North Carolina
Virginia
Massachusetts
Minnesota
Colorado
Tennessee
Oklahoma
Arkansas
Utah
Maine
Vermont
Biden:
South Carolina
Alabama
btw, SC raspodeljuje 54 kandidata, 1 Kalifornija raspodeljuje 415
- Post n°797
I WANT to believe the problem here is incompetence. But Bernie votes going to Deval Patrick and Steyer in large numbers with no explanation in one county? And we only even know about it because of a supervisor facebook post??? Fucking check everything three times.
— Secular Talk (@KyleKulinski) February 6, 2020
- Post n°798
Thread. We found #RoundingErrors in 30% of the precinct math worksheets that we examined from the #IowaCaucus. Each "rounding error" gave one extra delegate to a candidate, over 50% of the time the extra delegate went to @PeteButtigieg. https://t.co/I3KTkbtHdr #SMARTelections pic.twitter.com/btcjCivtbk
— Lulu Friesdat (@LuluFriesdat) February 6, 2020
- Post n°799
#Iowa State Delegates
— Political Polls (@PpollingNumbers) February 6, 2020
(97% Reported):
Buttigieg 26.2% (550)
Sanders 26.1% (547)
Warren 18.2% (381)
Biden 15.8% (331)
Klobuchar 12.2% (255)
Yang 1.0% ( 22)