a future to believe in
- Post n°977
Re: a future to believe in
U pogledu da ne znamo na šta je sve spreman krupni kapital povodom Sandersa.
- Post n°978
Ајде одјеби са тим снисходљивим ставом и почни да читаш шта људи пишу. Какав је то начин, третираш нас овде као мајмуне и политичке аналфабете док просипаш општа места, која су иначе нетачна.No Country wrote:Ајде мрш на пепепеј са тим добацивањима са галерије.Utvara wrote:Не долази он овде да би читао шта се пише.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°979
Чему служи онаква безобразна порука, ”ја ћу да вам кажем како стоје ствари у васцелој америчкој политици, знате тамо су партије много сличне.”Bluberi wrote:Čemu ovakav komentar služi?Utvara wrote:Не долази он овде да би читао шта се пише.
- Post n°980
Hoćeš da kažeš da si principijelan i da nije ništa lično?Utvara wrote:Чему служи онаква безобразна порука, ”ја ћу да вам кажем како стоје ствари у васцелој америчкој политици, знате тамо су партије много сличне.”Bluberi wrote:
Čemu ovakav komentar služi?
- Post n°981
BIGGEST @BernieSanders #NewHampshirePrimary event by far...w/ @AOC pic.twitter.com/kM0gxk36sk
— Jordan (@JordanChariton) February 11, 2020
- Post n°982
Оставићу сад лично по страни.
Блумберг нема шансе, поготово у црначким државама, морали би жестоко да покраду и да усагласе три остала кандидата и партијске војнике, то није операција која може да се одради преко ноћи и у тами. Можда је сада и касно за те махинације, не може се то сакрити после дебакла у Ајови.
Кључно питање је колико мрзе Сандерса да би ишли толико далеко, да га покраду и прогурају још једног милијардера. И шта ако га прогурају, шта после? Јер и после Сандерса има Сандерс, постоје и АОЦ и другари. И какве то последице има по амерички наратив, по њихову државну причу? Демократе онда губе сваки кредибилитет.
Иначе су сви кандидати кандидати естаблишмента, има их превише који би хтели да буду уместо Цезара Цезар па канибалишу једни другима гласове у овом момент, што чини да Сандерс изгледа боље. Ако елиминишемо пар тих сувишних кандидата одмах после Њу Хемпшира и смањимо канибализацију гласова, дотерамо медије и хорски запевамо, колико ту Сандерс има шансе?
Блумберг нема шансе, поготово у црначким државама, морали би жестоко да покраду и да усагласе три остала кандидата и партијске војнике, то није операција која може да се одради преко ноћи и у тами. Можда је сада и касно за те махинације, не може се то сакрити после дебакла у Ајови.
Кључно питање је колико мрзе Сандерса да би ишли толико далеко, да га покраду и прогурају још једног милијардера. И шта ако га прогурају, шта после? Јер и после Сандерса има Сандерс, постоје и АОЦ и другари. И какве то последице има по амерички наратив, по њихову државну причу? Демократе онда губе сваки кредибилитет.
Иначе су сви кандидати кандидати естаблишмента, има их превише који би хтели да буду уместо Цезара Цезар па канибалишу једни другима гласове у овом момент, што чини да Сандерс изгледа боље. Ако елиминишемо пар тих сувишних кандидата одмах после Њу Хемпшира и смањимо канибализацију гласова, дотерамо медије и хорски запевамо, колико ту Сандерс има шансе?
- Guest
- Post n°983
Па ето, за сада је спреман на то да му буде противкандидат, ако/ када загусти.Bluberi wrote:U pogledu da ne znamo na šta je sve spreman krupni kapital povodom Sandersa.
Но стварно не капирам одакле долази оптимизам ове врсте:
Мислим, они јашу на 10 разних ствари, а највећи део тога је раубован још у Клинтоново доба.Djamolidine Abdoujaparov wrote:Blumberg ne bi trebalo da može da bude kandidat bilo koje partije osim republikanske. mislim, ovo treba da bude kandidat demokratske stranke, stranke koja jaše na talasu nove demografske slike u Americi?
- Guest
- Post n°984
Аааа, капирам. Па ти учиш за Конда!Utvara wrote:Ајде одјеби са тим снисходљивим ставом и почни да читаш шта људи пишу. Какав је то начин, третираш нас овде као мајмуне и политичке аналфабете док просипаш општа места, која су иначе нетачна.No Country wrote:
Ајде мрш на пепепеј са тим добацивањима са галерије.
- Post n°985
Ja stvarno ne razumem gde ovo vodi. Mislim, ovaj topik je pregurao 4 godine postojanja, pa mi dodje glupo da ti objašnjavam da znamo sa kim imamo posla. A da nema optimizma ne bi bilo ni ovog i ovakvog topika.No Country wrote:Па ето, за сада је спреман на то да му буде противкандидат, ако/ када загусти.Bluberi wrote:U pogledu da ne znamo na šta je sve spreman krupni kapital povodom Sandersa.
Но стварно не капирам одакле долази оптимизам ове врсте:Мислим, они јашу на 10 разних ствари, а највећи део тога је раубован још у Клинтоново доба.Djamolidine Abdoujaparov wrote:Blumberg ne bi trebalo da može da bude kandidat bilo koje partije osim republikanske. mislim, ovo treba da bude kandidat demokratske stranke, stranke koja jaše na talasu nove demografske slike u Americi?
- Post n°986
.@CornelWest ate his wheaties this morning #NewHampshirePrimary pic.twitter.com/bt9udfUct4
— Jordan (@JordanChariton) February 11, 2020
- Post n°987
Pete accidentally calls “dark money” “black money” while speaking to a room of black people. He then makes it so awkward that it physically hurt to watch this video.
— Greg Price (@greg_price11) February 11, 2020
pic.twitter.com/ImMvC2DE3u
_____
ova zemlja to je to
- Post n°988
Jao, kakav krindž, morao sam da prekinem kod African-American money da ne bih samom sebi iskopao oči.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°989
The Strokes playing New York City Cops while uniformed police officers try to kick them off stage is an iconic #Bernie moment pic.twitter.com/bWCswqeFix
— Rusteen Honardoost (@rusteenh) February 11, 2020
mnogo vise ljudi i mnogo zivlje nego u ajovi na vw. svi kazu da su ljudi u njuhempsiru mnogo direktniji.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°991
Episode 392 - Live from New Hampshire: Full Rat Mode :rat::rat::rat::cheese::cheese::cheese: https://t.co/9GdTzlVuzl
— Chapo Trap House (@CHAPOTRAPHOUSE) February 11, 2020
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1639