it seems the new results have entered many likely Sanders results in Polk County as Deval Patrick or Steyer.
— Nate Cohn (@Nate_Cohn) February 5, 2020
a future to believe in
- Guest
- Post n°751
Re: a future to believe in
ubili su Epstina
- Guest
- Post n°752
With 85% of Iowa precincts now reporting, Buttigieg has surpassed Sanders in the popular vote (final alignment) with 38,699 to 37,999. He's still leading the top 4. More on @axios https://t.co/s1aWfoE73G
— Alexi McCammond (@alexi) February 5, 2020
BREAKING: A new Iowa update. We now 85% of the vote in.https://t.co/cpxMDQ7qPo pic.twitter.com/0a76jsypT9
— Decision Desk HQ (@DecisionDeskHQ) February 5, 2020
- Guest
- Post n°753
čekaj Gargantua, gde žuriš, triput broj, sedam puta koriguj...
There will be a minor correction to the last batch of results and we will be pushing an update momentarily.
— Iowa Democrats (@iowademocrats) February 5, 2020
- Post n°754
Zamisljam predsednicke izbore Trumo vs Buttgigfhghfhwhatever
- Guest
- Post n°756
mislim ima i ovo, naglo je skočio u čučanj i slomio sebi vrat...
Uhhhhhhhh the IDP is now reporting vote totals from Black Hawk County that are at odds with what Black Hawk County themselves have reported pic.twitter.com/nbLa6mSuvO
— Pete Guaido (@lib_crusher) February 5, 2020
- Post n°757
KinderLad wrote:Zamisljam predsednicke izbore Trumo vs Buttgigfhghfhwhatever
https://youtu.be/MQnToZYGAoY?t=3
- Post n°758
Pa ko broji sad, Iowa dems ili DNC?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°759
From The Archives: Democrats Somehow Lose Primaries https://t.co/t5PsgZij9G pic.twitter.com/yGoSXYmwK1
— The Onion (@TheOnion) February 4, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°761
nate cohn kaze da ce agent pete verovatno da ima 2 pledged delegata vise nego sanders. isto ko pre 4 godine.
- Post n°763
kaze da ce verovatno berni imati vise glasova u prvom krugu. drugi je too close to call
_____
ova zemlja to je to
- Post n°764
E daj, kace NH, ovo je smorilo za sve pare
- Post n°765
treba Putin da udje na belom konju u De Mojn, jebo ovakvu zemlju.zvezda je zivot wrote:kaze da ce verovatno berni imati vise glasova u prvom krugu. drugi je too close to call
edit: a u stvari je isto ovako bilo i prosli put nego su samo javili hilari pobedila tesno pa nisam obratio paznju.
- Post n°766
S tim sto je ovaj miljama od toga da bude hillary i nema nista ni priblizno slicno njenoj masineriji.
- Post n°767
Noob pitanje:
Jel su ove pojedinačne trke po stejtovima winner takes it all, kao taj i taj pobedio Ajovu i dobija poen za Ajovu a ostali đoku, ili se prosto sabiraju svi delegati iz svake države na kraju.
Jel su ove pojedinačne trke po stejtovima winner takes it all, kao taj i taj pobedio Ajovu i dobija poen za Ajovu a ostali đoku, ili se prosto sabiraju svi delegati iz svake države na kraju.
- Post n°768
Sabiraju se.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°769
Hvala. U principu ne volim da postavljam ovakva pitanja ako mogu sam da saznam, ali američki izborni procesi su nešto drugo, ne mogu.
- Post n°770
_____
- Post n°771
demokrate nemaju winner takes all primaries, republikanci imaju, ali o tome kad se Ivanka kandiduje 2024te
_____
????
- Post n°772
el ima neko pametan da mi kaze za koga navijamo u nh? misim navijamo da niko sem bernija ne predje cenzus i berni pokupi sve delegate. ali ako neko mora da predje cenzus od ovo troje...?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°773
mislim da je ovo poslednji put da gledamo Ajova kokus.KinderLad wrote:S tim sto je ovaj miljama od toga da bude hillary i nema nista ni priblizno slicno njenoj masineriji.
edit: u moje vreme si mogao da spavas na klupi ,bio je u Ajovi kokus, Tito je bog bogova ovo sve gologuzija
- Guest
- Post n°774
Neka štakor još malo iskrvari Bajdena. Sanders, covpa, Lyin' Liz, Bajden, to je moja želja.
- Post n°775
Papa Lazarou wrote:Neka štakor još malo iskrvari Bajdena. Sanders, covpa, Lyin' Liz, Bajden, to je moja želja.
+1
_____