u smislu da ce dobiti bolji tretman od tebe i mene ako fasuju bolest
setimo se samo kako je druga voditeljka pinka ostala bez sake, i kakva je mobilizacija potom usledila, dok sa druge strane dete od 5 godina pregazi autobus i nikom nista
Daï Djakman Faré wrote:aha okej razumem o cemu se radi: meni je gori prestup objavljivanje slika o ovakvom dogadjaju nego samo pravljenje ovakvog dogadjaja i to je implikacija u onom gore postu koja promice svima u citanju posta.
nisam popio kafu jos !
Talason wrote:ona radi ono što bi radilo i 96% gradžana, a to se ne dešava u mnogo većem obimu zato što 92% to ne može sebi da priušti
Talason wrote:oni nisu antivučićevski medij osim po par nebitnih karakteristika
Kad bi samo video NVO sektorMór Thököly wrote:Jedan od razloga zasto N1 kao realno antivucicevski medij ne uspeva da generise ni izbliza onakav sentiment kao sto je to 90tih radio npr studio b je i taj sto ti ljudi tamo izgledaju i nose se(tm) potpuno isto kao sa Prve ili Pinka, isti senzibilitet. Mislim, to, plus sto je vecina glupa ko ona stvar(kurac). I kao takvi ne mogu da budu ucinkoviti polunovinari-poluaktivisti, a to je ono sto se trazi. Ima tipa, mozda, eventualno, dva izuzetka
Slazem se! Ali nisam ja kacila to niti pisala a ja se napadam konstantno,niti organizovala, niti zvala goste, ali kome objasnjavati zasto sam otisla na rodjendan, svako veruje u sta zeli da veruje a svako i ima svoje misljenje! Meni je zao zbog svega!
— Minja Miletic (@MileticMinja) December 27, 2020
Ja kao da sam ubila nekog to do te mere ide! Zao mi kada vidim koliko ima mrznje u ljudima!
— Minja Miletic (@MileticMinja) December 27, 2020