Garijeva septička jama
- Post n°926
Re: Garijeva septička jama
ostajem pri svom sramim se priznati stavu, mozda se malo vise sramim nego prvi put kad sam reko, ali u tome je u stvari stvar.
_____
????
- Post n°927
baš da se sramiš
cica nosi bolero u istom dezenu kao i haljina, da onaj užas pojača umesto da ga smiri.
mnogo je gadna.
cica nosi bolero u istom dezenu kao i haljina, da onaj užas pojača umesto da ga smiri.
mnogo je gadna.
Last edited by plachkica on Sun Dec 27, 2020 1:37 am; edited 1 time in total
- Post n°928
posle imunizacije i zatvora, mislim da moze da se rehabilituje i vrati u drustvo, AKO ME RAZUMES.
_____
????
- Post n°929
Erős Pista wrote:plachkica wrote:šta joj je sa sisom, našom desnom?
Ništa, to na šta misliš je neko jeleče.
Da zakopčam jeleče ne treba mi naaaanoooooo
Znaš da momci vole kad je raskopčaaaanooooo
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°931
Pre 20h, kažeš?
— NemanjaS (@_nemanjas_) December 27, 2020
Kafana malo posle 9 ujutru ili lažeš kao pas? So, what is the truth? pic.twitter.com/6VfXP1DjjH
- Guest
- Post n°932
ova žuta je N1, malo sam guglao
ja tu televiziju doživljavam isto kao i đilas šolaka, ajde neko nas kao napada da imamo od koga da se branimo
svi su ista udruga
ja tu televiziju doživljavam isto kao i đilas šolaka, ajde neko nas kao napada da imamo od koga da se branimo
svi su ista udruga
- Guest
- Post n°933
a jedan je dr, doduše botoks medicine.
ima i biser za paćeta: "... kad sam bila kuce".
kovid elitaši.
kovid elitaši.
- Post n°934
Talason wrote:ova žuta je N1, malo sam guglao
svi su ista udruga
nije bas, generalizujes, ali ako je ovo minja miletic a lici onda me ne cudi zena je debilka nafurana na svoj prepickizam. zanima me kako ce n1 da reaguje, pritom je ona valjda na nekom porodiljskom.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°936
buffalo bill wrote:a jedan je dr, doduše botoks medicine.
Они то мало керећим стилом, а?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°937
Talason wrote:kako misliš da će da reaguju?
dace joj da vodi vreme
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°938
fikret hadžiabdić wrote:Erős Pista wrote:
Ništa, to na šta misliš je neko jeleče.
Da zakopčam jeleče ne treba mi naaaanoooooo
Znaš da momci vole kad je raskopčaaaanooooo
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°939
Otvorila sam oči i opet ste se obrušili na neku ženu a ipak ne na stranačkog funkcionera koji otvara hotel/restoran i čak i pravno snosi odgovornost za okupljanje. Opet ubijate mesindžera.
— Die Patriotin (@MarijaRatkovic) December 27, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°940
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°941
pazi pa svi znamo da se te zurke desavaju non-stop u neprekinutom kontinuitetu lockdown-a i vanrednih stanja. i bukvalno je samo njen neizdrz da to objavi instagramu doveo pravolinijski do 'ostrakizacije'.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°942
kad bude doveo pravolinijski do batina i zatvora, zovite me.
_____
????
- Guest
- Post n°943
@dai djakman
Da ali ona nije mesindžer već prestupnik. To što je lepa žena svakako je bonus za hajku (kurvaćetina se provodi po bircuzima i širi kugu) ali niko je nije tukao po ušima da se ponaša kao privilegovani ološ i da to još i reklamira. Fuck her.
Da ali ona nije mesindžer već prestupnik. To što je lepa žena svakako je bonus za hajku (kurvaćetina se provodi po bircuzima i širi kugu) ali niko je nije tukao po ušima da se ponaša kao privilegovani ološ i da to još i reklamira. Fuck her.
- Post n°944
Ma da, ovde iritira misplaced feminizam (opet na ženu!), a i ta zamena teza (mesindžer vs prestupnica) mada sad na Faretovo urgiranje moram da priznam da i nije tako besmislena reakcija kad se to izbaci. U principu, da, kad "popuštaju mere" i "otvaraju restorane i hotele", onda je normalno da će u tim restoranima i hotelima neko da radi ovo što radi. Slike tu ništa ne menjaju na stvari.
_____
- Post n°945
pa to rekoh nije mesindzer nego hvaliscavac. da to sto radi nije prestupnog karaktera ne bi imala bukvalno oko cega da se hvali. jer cemu prestup ako ne moze odmaa da se lajvstrimuje ?
Last edited by Daï Djakman Faré on Sun Dec 27, 2020 1:48 pm; edited 1 time in total
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°946
ona radi ono što bi radilo i 96% gradžana, a to se ne dešava u mnogo većem obimu zato što 92% to ne može sebi da priušti
- Post n°947
nisam urgirao uopste, kako vi to citate taj post !?Erős Pista wrote:Ma da, ovde iritira misplaced feminizam (opet na ženu!), a i ta zamena teza (mesindžer vs prestupnica) mada sad na Faretovo urgiranje moram da priznam da i nije tako besmislena reakcija kad se to izbaci. U principu, da, kad "popuštaju mere" i "otvaraju restorane i hotele", onda je normalno da će u tim restoranima i hotelima neko da radi ovo što radi. Slike tu ništa ne menjaju na stvari.
_____
- Post n°949
aha okej razumem o cemu se radi: meni je gori prestup objavljivanje slika o ovakvom dogadjaju nego samo pravljenje ovakvog dogadjaja i to je implikacija u onom gore postu koja promice svima u citanju posta.
nisam popio kafu jos !
nisam popio kafu jos !
Last edited by Daï Djakman Faré on Sun Dec 27, 2020 1:52 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°950
На лето ће бити лудница, кад прогласе победу и загазимо озбиљно у луде двадесете. Биће журакаРЖ на све стране. Музиканти већ сад могу да почну да спремају репертоар за лумперај пролетаријат.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...