Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Garijeva septička jama

ficfiric

Garijeva septička jama - Page 9 Empty Re: Garijeva septička jama

Post by ficfiric Tue Nov 19, 2019 7:42 pm

Kragujevac: Optužili ženu da je veštica, pa je kamenovali!

Za ovaj problem niko nema rešenja. Ni posle 12 prijava, dvadesetak napada, dve prekršajne osude, prebijanja i suđenja Vera Nikolić (67), bivša radnica „Zastave“, ne sme da se vrati u svoju kuću. A i da hoće – nema gde.

Kuća je demolirana, sekirom su razvaljeni vrata i prozori a jelke ispred kuće iščupane. Od 2013. traje nešto što je ovovremenim rečima teško opisati i dočarati.

– Sve je počelo kad je bivši komšija zbog imovinskog spora s mojim ocem ubedio druge komšije s kojima me deli ograda da sam vračara. Onda su umislili da pokušavam da im omađijam zeta. I od tada sam imala dvadesetak napada. Kamenovali su mi kuću dok sam bila u njoj, posle je uništili skroz. Krenulo je s pozivima, koje imam snimljene, a posle je bio napad za napadom. Obolela sam, tukli su me na pijaci, ubili su mi pse. Nema ko da me zaštiti. Pa ja da sam veštica i vračara, valjda bih vračala za nekog doktora nauka, ovaj čovek jedva hoda – priča u dahu Vera, pokušavajući da u nekoliko rečenica objasni koliko je stvar daleko otišla, da je sistem zakazao… Uistinu, komšijska ujdurma predaleko je otišla. U pozivima koje smo preslušali, a za koje Vera tvrdi da potiču od B. R. iz sela Čumić, čiji je zet D. M. inicirao sumnju u vračanje – jezive pretnje – „da će da je nataknu na ražanj, da će njene unuke ubiti, srušiti kuću, kamenovati je…“

O svemu su obavešteni policija i tužilaštvo.

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 19, 2019 7:44 pm

čekaj prvo da vidimo šta ćemo sa trans ljudima, otimaju klozete i poslove pravim ženama
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Nov 19, 2019 7:47 pm

Auh, pa mi se vracamo u Sredni vek....

Last edited by William Murderface on Tue Nov 19, 2019 7:52 pm; edited 1 time in total

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Tue Nov 19, 2019 7:51 pm

Papa Lazarou wrote:čekaj prvo da vidimo šta ćemo sa trans ljudima, otimaju klozete i poslove pravim ženama

Ček, ko je to rekao?

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Tue Nov 19, 2019 7:58 pm

William Murderface wrote:Auh, pa mi se vracamo u Sredni vek....

Mi ga nikad nismo ni napustili.

Ti si im tamo bliži, kažu da je istok Srbije posebno naložen na to.

_____

~~~~~

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 19, 2019 8:04 pm

Летећи Полип wrote:
    Papa Lazarou wrote:čekaj prvo da vidimo šta ćemo sa trans ljudima, otimaju klozete i poslove pravim ženama

Ček, ko je to rekao?

vanderlast iz sakula i grupa debila oko nje
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 19, 2019 8:05 pm

William Murderface wrote:Pa odbrana moze da trazi svakojake kerefeke, to joj je posao. Iz ovoga ja mogu da zakljucim jedino da ima loseg advokata.

ma to je sin siledzija nekog bahatog lokalnog biznismena burzuja. verovatno pokusavaju i da kupe sud i sl.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 19, 2019 8:12 pm

Летећи Полип wrote:

Ček, ko je to rekao?

Niko nego referiram na to koliko mi je groteskno i diskonektovano da se feministkinje u današnjoj Srbiji bave tim temama.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 19, 2019 8:20 pm

crna kuca u ns jedan je od simbola borbre za prava svih ugrozenih i proganjanih ljudi, i bukvalno od osnivanja ima aktivne trans klince koji tamo rade, saradjuju i sl, i oduvek postoji unisex wc. isto je oduvek i u kultnom baru kaz'te. to je tesko proseravanje i tupljenje seljane koja se okupila iz raznih vukojebina u centar bg pa su sebi dodelili uloge nekih mesija.
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Tue Nov 19, 2019 9:47 pm

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Tue Nov 19, 2019 9:54 pm

Auuu...

_____

~~~~~

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Nov 19, 2019 10:32 pm

Solus_Rex wrote:

Garijeva septička jama - Page 9 2Q==
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Nov 21, 2019 3:58 pm

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 22, 2019 7:56 pm

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Nov 22, 2019 8:42 pm

Takav smo, topao narod, a ne ko neki Svedjani, Holandjani...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Nov 22, 2019 8:44 pm

pa svi ti izvrsitelji su tipicna srbija. svi koji sam upoznao, a upoznao sam sticajem okolnosti i posla skoro sve u ns, su tamjan, brojanice, ikone i ta klasika.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Nov 23, 2019 3:29 am

sad video ovo i zgrozio se. lica koja prekrivaju lice dolaze da iseljavaju ljude. ovo je situacija u kojoj je odbrana doma oružjem apsolutno opravdana i ne postoji u ovoj zemlji zakon koji omogućava da ti neidentifikovano lice sa fantomkom na licu oduzima imovinu. 

ficfiric

Post by ficfiric Sat Nov 23, 2019 9:17 am

Ne bi me cudilo da se ispostavi da svi oni imaju znacke

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Sun Nov 24, 2019 12:25 am

Ovaj kik bokser je na poternici. Traze ga u RS zbog otmice

Begunci i prvaci
    Za braćom Vidović je raspisana poternica, a budući da imaju dvojno državljanstvo Srbije i BiH njihovo hapšenje, kao i eventualna ekstradicija su pod velikim znakom pitanja.

Odbegla braća Vidović svojevremeno su se bavila kik-boksom i važe za uspešne sportiste. Miljan je 2013. godine u Sao Paolu osvojio titulu šampiona sveta u disciplini K1 poluteške kategorije do 81 kilogram, boreći se pod zastavom Srbije.

Godinu ranije osvojio je i titulu šampiona Evrope u kategoriji do 75 kg, a na evropskom tronu ga je zamenio mlađi brat Ljuban.

https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/zrtva-otmice-amnestirao-optuzenog-a-on-jos-u-pritvoru/y7flbws

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Nov 24, 2019 1:41 am

Papa Lazarou wrote:sad video ovo i zgrozio se. lica koja prekrivaju lice dolaze da iseljavaju ljude. ovo je situacija u kojoj je odbrana doma oružjem apsolutno opravdana i ne postoji u ovoj zemlji zakon koji omogućava da ti neidentifikovano lice sa fantomkom na licu oduzima imovinu. 

pa izvrsitelji kada su poceli da rade, bukvalno su tako nastupali, posalju ekipu od 10-15 siledzija koji su na silu i prepad upadali u firme/privatne posede i otimali.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Nov 24, 2019 1:43 am

cekaj rodjace, pa zale se na PPP da mediji pisu samo ruzne stvari o izvrsiteljima, i da poverilac zaista nema drugog izbora nego da angazuje kriminalce 

Ove likove je verovatno angažovao poverilac. Nema ni teorijske šanse da ih je angažovao sud, izvršitelj, ili policija.
    Prilikom iseljenja poverilac je dužan da obezbedi radnu snagu i prevoz stvari. E sad, kad se ocekuje nasilno sprecavanje izvršenja poverilac nije lud da dodje licno, ili da posalje nekog svog, već angažuje one kojima nije problem da učestvuju u združenoj (protiv)akciji. Opet kažem, da nema agresivnih retarda koji nasilno sprečavaju izvršenje, ne bi bilo ni ovih likova (uz to, ovi likovi ništa ne obezbeđuju, niti imaju bilo kakav zadatak da se suprotstavljaju akcijašima).
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Nov 24, 2019 1:48 am

kurva je nosila minic jbg, sta ce momci nego da siluju
    disident

Post by disident Sun Nov 24, 2019 1:50 am

Papa Lazarou wrote:cekaj rodjace, pa zale se na PPP da mediji pisu samo ruzne stvari o izvrsiteljima, i da poverilac zaista nema drugog izbora nego da angazuje kriminalce 

Ove likove je verovatno angažovao poverilac. Nema ni teorijske šanse da ih je angažovao sud, izvršitelj, ili policija.
    Prilikom iseljenja poverilac je dužan da obezbedi radnu snagu i prevoz stvari. E sad, kad se ocekuje nasilno sprecavanje izvršenja poverilac nije lud da dodje licno, ili da posalje nekog svog, već angažuje one kojima nije problem da učestvuju u združenoj (protiv)akciji. Opet kažem, da nema agresivnih retarda koji nasilno sprečavaju izvršenje, ne bi bilo ni ovih likova (uz to, ovi likovi ništa ne obezbeđuju, niti imaju bilo kakav zadatak da se suprotstavljaju akcijašima).
    Pet puta sam krenuo da pisem o tome, al reko necu, pravnici i radisa su to, popicu bar tri krivicne  Garijeva septička jama - Page 9 1012898122

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Nov 24, 2019 1:50 am

jedino pravo resenje je promena zakonodavstva.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Nov 24, 2019 1:52 am

nista i nikoga poverilac ne angazuje od momenta kada je angazovao izvrsitelja, ko lupeta te gluposti jako je tupav ili debilan. pa izvrsitelji se u svom reklamiranju upravo hvale posedovanjem opreme za obijanje, magacina i skladista za oduzetu imovinu, vozila koja mogu da prevezu sve, i naravno fizickom silom.

izvrsenje i ne moze da sprovodi poverilac, vec ovlasceni izvrsitelj, sudski ili privatni. jebem ti govnare tupave.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 6:47 pm