Kragujevac: Optužili ženu da je veštica, pa je kamenovali!
Za ovaj problem niko nema rešenja. Ni posle 12 prijava, dvadesetak napada, dve prekršajne osude, prebijanja i suđenja Vera Nikolić (67), bivša radnica „Zastave“, ne sme da se vrati u svoju kuću. A i da hoće – nema gde.
Kuća je demolirana, sekirom su razvaljeni vrata i prozori a jelke ispred kuće iščupane. Od 2013. traje nešto što je ovovremenim rečima teško opisati i dočarati.
– Sve je počelo kad je bivši komšija zbog imovinskog spora s mojim ocem ubedio druge komšije s kojima me deli ograda da sam vračara. Onda su umislili da pokušavam da im omađijam zeta. I od tada sam imala dvadesetak napada. Kamenovali su mi kuću dok sam bila u njoj, posle je uništili skroz. Krenulo je s pozivima, koje imam snimljene, a posle je bio napad za napadom. Obolela sam, tukli su me na pijaci, ubili su mi pse. Nema ko da me zaštiti. Pa ja da sam veštica i vračara, valjda bih vračala za nekog doktora nauka, ovaj čovek jedva hoda – priča u dahu Vera, pokušavajući da u nekoliko rečenica objasni koliko je stvar daleko otišla, da je sistem zakazao… Uistinu, komšijska ujdurma predaleko je otišla. U pozivima koje smo preslušali, a za koje Vera tvrdi da potiču od B. R. iz sela Čumić, čiji je zet D. M. inicirao sumnju u vračanje – jezive pretnje – „da će da je nataknu na ražanj, da će njene unuke ubiti, srušiti kuću, kamenovati je…“
O svemu su obavešteni policija i tužilaštvo.
Garijeva septička jama
- Post n°201
Re: Garijeva septička jama
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°202
- Post n°203
Last edited by William Murderface on Tue Nov 19, 2019 7:52 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°204
Papa Lazarou wrote:čekaj prvo da vidimo šta ćemo sa trans ljudima, otimaju klozete i poslove pravim ženama
Ček, ko je to rekao?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°205
William Murderface wrote:Auh, pa mi se vracamo u Sredni vek....
Mi ga nikad nismo ni napustili.
Ti si im tamo bliži, kažu da je istok Srbije posebno naložen na to.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°206
Летећи Полип wrote:Papa Lazarou wrote:čekaj prvo da vidimo šta ćemo sa trans ljudima, otimaju klozete i poslove pravim ženama
Ček, ko je to rekao?
vanderlast iz sakula i grupa debila oko nje
- Guest
- Post n°207
William Murderface wrote:Pa odbrana moze da trazi svakojake kerefeke, to joj je posao. Iz ovoga ja mogu da zakljucim jedino da ima loseg advokata.
ma to je sin siledzija nekog bahatog lokalnog biznismena burzuja. verovatno pokusavaju i da kupe sud i sl.
- Guest
- Post n°208
Летећи Полип wrote:Papa Lazarou wrote:čekaj prvo da vidimo šta ćemo sa trans ljudima, otimaju klozete i poslove pravim ženama
Ček, ko je to rekao?
Niko nego referiram na to koliko mi je groteskno i diskonektovano da se feministkinje u današnjoj Srbiji bave tim temama.
- Guest
- Post n°209
- Post n°210
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°211
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°213
Nedavno je u Novom Sadu na ulici fizički napadnut naš prodavac dok je prodavao magazin. Bez ikakvog povoda, napali su ga ljudi kojima je ponudio magazin.U prethodnim danima, pružili smo mu svu potrebnu podršku i jako nam je važno da je on sad dobro (...) pic.twitter.com/KGAditKvSD
— liceulice (@liceulice) November 21, 2019
- Guest
- Post n°214
Javni izvršitelj Miloš Mitrović iz Beograda na javnoj aukciji prodao je invalidska kolica izvršnog dužnika Petra Petrovića, iako se invalidska pomagala po Zakonu o izvršenju i obezbeđenju ne mogu pleniti.
— ma ‘ajte, molim vas (@AjteMa) November 22, 2019
- Post n°215
- Guest
- Post n°216
- Guest
- Post n°217
BATINASI STIZU SA PRIPADNICIMA POLICIJE DA ISELE JEDNU PORODICU IZ STANA U MAKSIMA GORKOG 95!
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) 22 November 2019
Batinasi stavljaju kapuljace!
Policija im pruza asistenciju! pic.twitter.com/wHSZ1b6YO2
- Post n°218
KIK BOKSER JE DOSAO SA OSTALOM EKIPOM BATINASA DA ISELI PORODICU IZ STANA U MAKSIMA GORKOG 95!
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) November 22, 2019
Danas je u Maksima Gorkog pokusano nasilno iseljenje jedne porodice!
U tom pokusaju nasilnog iseljenja dosli su batinasi medju kojima je kik bokser koji je i student medicine! pic.twitter.com/Yv4W2FWCb7
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°219
Begunci i prvaci
Za braćom Vidović je raspisana poternica, a budući da imaju dvojno državljanstvo Srbije i BiH njihovo hapšenje, kao i eventualna ekstradicija su pod velikim znakom pitanja.
Odbegla braća Vidović svojevremeno su se bavila kik-boksom i važe za uspešne sportiste. Miljan je 2013. godine u Sao Paolu osvojio titulu šampiona sveta u disciplini K1 poluteške kategorije do 81 kilogram, boreći se pod zastavom Srbije.
Godinu ranije osvojio je i titulu šampiona Evrope u kategoriji do 75 kg, a na evropskom tronu ga je zamenio mlađi brat Ljuban.
https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/zrtva-otmice-amnestirao-optuzenog-a-on-jos-u-pritvoru/y7flbws
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°220
Papa Lazarou wrote:sad video ovo i zgrozio se. lica koja prekrivaju lice dolaze da iseljavaju ljude. ovo je situacija u kojoj je odbrana doma oružjem apsolutno opravdana i ne postoji u ovoj zemlji zakon koji omogućava da ti neidentifikovano lice sa fantomkom na licu oduzima imovinu.BATINASI STIZU SA PRIPADNICIMA POLICIJE DA ISELE JEDNU PORODICU IZ STANA U MAKSIMA GORKOG 95!
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) 22 November 2019
Batinasi stavljaju kapuljace!
Policija im pruza asistenciju! pic.twitter.com/wHSZ1b6YO2
pa izvrsitelji kada su poceli da rade, bukvalno su tako nastupali, posalju ekipu od 10-15 siledzija koji su na silu i prepad upadali u firme/privatne posede i otimali.
- Guest
- Post n°221
Ove likove je verovatno angažovao poverilac. Nema ni teorijske šanse da ih je angažovao sud, izvršitelj, ili policija.
Prilikom iseljenja poverilac je dužan da obezbedi radnu snagu i prevoz stvari. E sad, kad se ocekuje nasilno sprecavanje izvršenja poverilac nije lud da dodje licno, ili da posalje nekog svog, već angažuje one kojima nije problem da učestvuju u združenoj (protiv)akciji. Opet kažem, da nema agresivnih retarda koji nasilno sprečavaju izvršenje, ne bi bilo ni ovih likova (uz to, ovi likovi ništa ne obezbeđuju, niti imaju bilo kakav zadatak da se suprotstavljaju akcijašima).
- Post n°223
Pet puta sam krenuo da pisem o tome, al reko necu, pravnici i radisa su to, popicu bar tri krivicnePapa Lazarou wrote:cekaj rodjace, pa zale se na PPP da mediji pisu samo ruzne stvari o izvrsiteljima, i da poverilac zaista nema drugog izbora nego da angazuje kriminalce
Ove likove je verovatno angažovao poverilac. Nema ni teorijske šanse da ih je angažovao sud, izvršitelj, ili policija.
Prilikom iseljenja poverilac je dužan da obezbedi radnu snagu i prevoz stvari. E sad, kad se ocekuje nasilno sprecavanje izvršenja poverilac nije lud da dodje licno, ili da posalje nekog svog, već angažuje one kojima nije problem da učestvuju u združenoj (protiv)akciji. Opet kažem, da nema agresivnih retarda koji nasilno sprečavaju izvršenje, ne bi bilo ni ovih likova (uz to, ovi likovi ništa ne obezbeđuju, niti imaju bilo kakav zadatak da se suprotstavljaju akcijašima).
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°224
- Guest
- Post n°225
izvrsenje i ne moze da sprovodi poverilac, vec ovlasceni izvrsitelj, sudski ili privatni. jebem ti govnare tupave.