Garijeva septička jama
- Post n°576
Re: Garijeva septička jama
Pa ima: https://www.osiguranik.com/osiguranje/osiguranje-kucnih-ljubimaca/
- Post n°577
Ako se ne varam, ovo nije prvi ovakav slucaj
Bivša učesnica "Parova" tvrdi da je maltretirana, roditelji podneli prijavu
http://rs.n1info.com/Vesti/a553919/Bivsa-ucesnica-Parova-tvrdi-da-je-maltretirana-roditelji-podneli-prijavu.html
Roditelji bivše učesnice rialitija Parovi, Anđeline Nikolić, podneli su krivičnu prijavu protiv produkcije koja stoji iza te emisije. Anđelina je, kako tvrdi, držana u nehumanim uslovima i nije joj bilo dozvoljeno da napusti objekat u kom se snimaju Parovi. Izašla je tako što je pobegla. Kaže da je prevarena i maltretirana, a iz televizije Happy na kojoj se Parovi prikazuju nema reakcije na ove optužbe.
Obećanje da će dobiti posao voditeljke bilo je mamac za Anđelinu Nikolić da se prijavi za rijaliti Novajlije. Iz njega je izašla kao pobednica, ali je kao nagradu dobila učešće i u Parovima. U specijalnoj emisiji Televizije Šabac ispričala je da je želela posao i novac, a ne da život nastavi u drugom rialitiju.
Već kroz tri dana htela je iz rialitija da izađe, ali to nije bilo moguće. Namerno je, kaže, pravila probleme, kako bi je izbacili.
"Sednem dole, uzmem limenku ili ukosnicu ili bilo šta što je oštrije i jednostavno - sečem se. Oni su dozvoljavali, kako kamera stoji gore, oni samo spuste dole kameru i oni gledaju to. I onda kada vide da sam se ja skroz isekla, da je krv, tek posle deset minuta, onda dođe obezbeđenje, uzmu mi to, odvedu me u izolaciju", ispričala je Nikolićeva.
Popila je čak i sredstvo za čišćenje, ali lekarsku pomoć, tvrdi - nije dobila.
"Dosta sam popila tog sredstva. Ja sam očekivala da će oni mene odvesti na ispiranje i da ću ja, nakon toga, pobeći. Oni mene nisu odveli na ispiranje, nego su me jednostavno naterali da povraćam", tvrdi Nikolićeva.
Anđelina priča da je molila organizatore za pomoć, ali i tvrdi da nikada niko iz produkcije nije došao, kao ni psihijatar.
"Oni meni donesu lek za smirenje tako što me pozovu u tajnu sobu, ja dođem i na belom papiriću stoji lek. Ja ne znam koji je to lek, šta su mi dali. Mnogi učesnici govore da oni nama daju drogu... Ja sam imala razne reakcije kada to popijem, da jednostavno plačem, da vrištim, da se ponašam kao da to nisam ja... Da se samopovređujem, a nekad je bilo da samo sednem i gledam u jednu tačku", navela je Nikolićeva.
Njeno ponašanje i iznošenje detalja o tome kako rijaliti zapravo funkcioniše, kažnjavano je odvođenjem u sobu za izolaciju ili joj nije bilo, kako kaže, dozvoljeno da spava, jede, pije i po 24 sata. Obezbeđenje je, navodi, prema njoj bilo grubo, a neke od radnika optužuje i za seksualno uznemiravanje.
"Kada sam otišla u izolaciju on je počeo da mi se nabacuje, da me pipka po stomaku, po vratu, bukvalno da mi se nabacuje, što je meni bilo neprijatno. Isključio mi je bubicu da ne može da se čuje... Ja smatram da je to namešteno od strane produkcije, oni su želeli tu da me drže, da me muče, njima to podiže gledanost", navodi Nikolićeva.
Uprkos stalnom nadzoru i obezbeđenju, Anđelina je krajem septembra, preko krova, uspela da pobegne.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°578
Mr. Moonlight wrote:najvažnije je da ti to nije potrebno
То. Мени још ради републиканско из тамоа: "буди здрав". Строго се придржавам тог режима.
Оно, имао сам крајем фебруара 1 омању кризу, накупила ми се нека шлајмара па сам учио да дишем у другом режиму. Научио, прошло. Трошио сируп од љубичице и белог слеза. Понека ракија... и то је то.
То кад одеш код лекара то ти је као да зовеш финансијског инспектора. Он зна да се од њега очекује да нешто нађе, па тражи. Ко тражи, нађе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Korisnik
- Post n°579
znam za slučaj u svetom vidu da su čoveku sjebali operaciju skidanja dioptrije, vid mu se sveo na 30 posto mogućnosti
- Guest
- Post n°580
Indy wrote:Pa ima: https://www.osiguranik.com/osiguranje/osiguranje-kucnih-ljubimaca/
da da, do 8 godina starosti, a tada pocinju vece potrebe za lecenjem bas
- Post n°582
Што јес јес, осим што је неколико тачака писано аутошовинистички, наиме
- јебеш језик у коме не постоји реч зинути као ни зажмурити, па чак ни повратне присвојне заменице, па се "зини" каже "затвори твоја уста", а "зажмури" се скраћено каже "затвори твоје очи" (мора тако, да не би неко затворио туђе очи)
- оно за оловке, оне престану да раде кад их не користиш; кад нађеш неку која не ради не идеш право до канте за отпатке него пробаш неку другу; кад нађеш неку која ради кренеш да је користиш, а не да инвентаришеш пикслу. Нема везе са земљом, виђао сам исто свуда.
- оно за рецикловану амбалажу, нисмо гадљиви на то, умемо да оперемо. Не качимо фотке свуда по мрежи кад на кутији пише Бетмен а унутра Супермен.
- за оно "где си" се подразумева "где си досад, откад те нисам видео". За оне којима то није јасно, постоји израз о потреби да се нацрта.
- наравно да ћу да одврћем музику, нећу ваљда да "окрећем запремину на".
- јебеш језик у коме не постоји реч зинути као ни зажмурити, па чак ни повратне присвојне заменице, па се "зини" каже "затвори твоја уста", а "зажмури" се скраћено каже "затвори твоје очи" (мора тако, да не би неко затворио туђе очи)
- оно за оловке, оне престану да раде кад их не користиш; кад нађеш неку која не ради не идеш право до канте за отпатке него пробаш неку другу; кад нађеш неку која ради кренеш да је користиш, а не да инвентаришеш пикслу. Нема везе са земљом, виђао сам исто свуда.
- оно за рецикловану амбалажу, нисмо гадљиви на то, умемо да оперемо. Не качимо фотке свуда по мрежи кад на кутији пише Бетмен а унутра Супермен.
- за оно "где си" се подразумева "где си досад, откад те нисам видео". За оне којима то није јасно, постоји израз о потреби да се нацрта.
- наравно да ћу да одврћем музику, нећу ваљда да "окрећем запремину на".
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°583
Gargantua wrote:its funny coz its true
"Naoružaj" se strpljenjem
- Post n°584
PS. To se, manje-više, sve isto ili slično kaže i u BiH, CG i Hrvatskoj. A inače je lista negde iz dana Serbian Cafea (ovi mlađi ne znaju šta je to - nisu ništa propustili.)
- Korisnik
- Post n°585
za lepog dečka se kaže dobar frajer, bukvalno nikad nisam čuo da je neko ni žensko ni muško reko vid pederčine
- Post n°587
ako je metro i lepuskast kaze se vidi ovog pederka.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°588
indy, za pominjanje te rupe dijasporsko-cetnicke, poslao bih te na par dana u bajbok da razmislis o svemu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°589
Mr.Pink wrote:indy, za pominjanje te rupe dijasporsko-cetnicke, poslao bih te na par dana u bajbok da razmislis o svemu
OK
- Post n°590
To ono srpski poslovni recnik
- Post n°591
Da ne budem sad dezurni staljinista
Mislim da ta normalizacija gluposti i tog jezika retardiranog koji gledamo svakodnevno na tviteru pa i tv, da se to desilo sa dabome proliforacijom interneta u srba, i generalno u masama
Ja volim da govorim ljudima sa je internet postojao pre cirilice na internetu
Mislim da ta normalizacija gluposti i tog jezika retardiranog koji gledamo svakodnevno na tviteru pa i tv, da se to desilo sa dabome proliforacijom interneta u srba, i generalno u masama
Ja volim da govorim ljudima sa je internet postojao pre cirilice na internetu
- Post n°592
Није пролифорација него проливорација.
_____
- Post n°593
krene naivno ono ko stomacni grip. ha ha, hi hi
zato ja jebiga vrlo lako danas eskaliram
zato ja jebiga vrlo lako danas eskaliram
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°594
U Srbiji podržavala neonaci grupu koja zagovara istrebljenje migranata. Eto obrta. https://t.co/Cxg0bMeyaJ
— Vladan Đukanović (@VladanBa) December 22, 2019
- Guest
- Post n°595
eksperti za hvatanje pedofila
Ko bi rekao da toliko ubijanje srna i zečeva uopšte ne izgrađuje veštine potrebne da se uhvati serijski silovatelj kidnaper! pic.twitter.com/GQuCj7bfvU
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) December 29, 2019
- Guest
- Post n°596
jebes mi sve ako nije uhvacen jos pre tri dana nego su usli u reality show mod.
- Post n°597
Mislim da ipak nismo dotle dosli.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°598
^^ Daj boze, ovo vec pocinje da lici na slucaj pevacice, samo fali zli cika, duh koji seta Borcom i pet crnaca
_____
★
Uprava napolje!