opozicija
- Post n°51
Re: opozicija
Сад би за сређивање бирачких спискова могла да се уради апликација ал' онако баш, ама нема ко да прикупља податке и проверава, јер јебига, нестају људи, нестају куће. Може да буде да је број стварно присутних и способних да изађу на гласање тек 70% од оног што има у списковима.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°52
lolol pao Bastać
...da je to prekršaj. Novac sam nosio prijatelju koji ima životni problem. Ponovo bih to uradio.
— Bastać Marko (@bastacbastac) October 20, 2019
Tabloidi juriš!!!
Kurir je zvao 7 minuta nakon što sam izašao sa carinske kontrole...
- Guest
- Post n°53
bio samo tetki lek da odnese?
koliko je ljigavo i sugavo sto tamjanasi i iskopavaci cetnika iz ds se upinju da cestitaju oslobodjenje beograda, pa sve seva smrt fasizmu i ostala koreografija
koliko je ljigavo i sugavo sto tamjanasi i iskopavaci cetnika iz ds se upinju da cestitaju oslobodjenje beograda, pa sve seva smrt fasizmu i ostala koreografija
- Post n°54
ko bre čestita? eno krcko (član glavnog odbora, ili bivši član go) reče kako nas jašu
oni koji su nas zajahali na današnji dan 1944.
oni koji su nas zajahali na današnji dan 1944.
- Post n°56
Djamolidine Abdoujaparov wrote:lolol pao Bastać
Doneo pare za rusenje Vucica
- Prilikom carinskog pregleda, kod Marka Bastaća je pronađeno 12.750 evra i 81.000 dinara. Zakonom je dozvoljeno da osoba može da unese u zemlju 10.000 evra. To znači da je Bastać kod sebe imao oko 3.440 evra više nego što je zakonom propisano - kaže izvor Kurira.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°57
Onako, ocekivao sam vise
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°58
ja mogu nedeljno da prenesem 10-20 hiljada, marko javi se da se dogovorimo
godišnje, potpuno legalno oko 300 hiljada bez problema
ne tražim deo za sebe, sve što je profit od tako nečega da ide u dobroTvorne svrhe
ja sam mnogo dobar čovek, nisam kao onaj gari ili paće
godišnje, potpuno legalno oko 300 hiljada bez problema
ne tražim deo za sebe, sve što je profit od tako nečega da ide u dobroTvorne svrhe
ja sam mnogo dobar čovek, nisam kao onaj gari ili paće
- Post n°59
Чегбре, зар се нисмо договорили да вас све волим иако сам купио само 1 телефон?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°60
Добро, осим злог пчелара, то и мајци тешко пада.
_____
- Post n°61
Kako je konstruktivna Macura na HitTvitu, sve puca od medjusobnog uvazavanja i postovanja...
Opozicija ne gostuje na Pinku. https://t.co/VJ3URzHAAT
— Goran Radojev (@RadojevGoran) October 27, 2019
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°62
Ma nosite se na Pink, uzivajte tamo gde pristojan svet i politicar ne idu. Isto je i sa Cirilicom, i sa Informerom...ako za to nemate osecaj, tu pomoci nema.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) October 27, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°63
Sta dodati.
Evo Marija Obradovic joj upravo odala priznanje na konstruktivnosti. Veli, vidite kako se lepo slazemo Tanja i ja, vlasti je neophodna konstruktivna opozicija...
Evo Marija Obradovic joj upravo odala priznanje na konstruktivnosti. Veli, vidite kako se lepo slazemo Tanja i ja, vlasti je neophodna konstruktivna opozicija...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°64
Onaj glumac Lepomir upravo izjavio da je Vucic najveci vladar koji je ikada vladao Srbijom i da bi mu se divili i car Lazar i ne znam ko jos bese, dal Karadjordje.
Macuru pitaju sta misli o nekom Teodorovicevom tvitu gde je opljunuo ove rezimske umetnike. Kaze carica - nije lepo, pa kako bi bilo da clanovi SNS tako prave spiskove umetnika koji podrzavaju opoziciju, ali to se nije desilo...
Macuru pitaju sta misli o nekom Teodorovicevom tvitu gde je opljunuo ove rezimske umetnike. Kaze carica - nije lepo, pa kako bi bilo da clanovi SNS tako prave spiskove umetnika koji podrzavaju opoziciju, ali to se nije desilo...
Last edited by William Murderface on Sun Oct 27, 2019 9:41 pm; edited 1 time in total
_____
- Guest
- Post n°65
ta macura je neka tzv preduzetnica koja bi mnogo gore stvari radila samo da bi se nakacila na neki budzet drzavni, od gostovanja po pink emisijama. provalio sam je jos kad sam video da saradjuje sa nekim istim takvim parazitcinama iz ns.
- Post n°66
A kad ovaj Lepomir pricao ono za Vucica i Lazara, Marija Obradovic grize donju usnu, tacno i ona provalila da je preterao.
_____
- Post n°68
Evo sad se Macura jada sto nema vise opozicionih poslanika u parlamentu, toliko bi se toga moglo postici kroz konstruktivnu diskusiju po odborima...
_____
- Post n°69
Mr. Moonlight wrote:pa ne može da pretera, šta je sa tobom viljeme?
Nisi cuo ovo, zvucalo je kao totalna sprdnja.
_____
- Post n°70
AZ-5 wrote:ta macura je neka tzv preduzetnica koja bi mnogo gore stvari radila samo da bi se nakacila na neki budzet drzavni, od gostovanja po pink emisijama. provalio sam je jos kad sam video da saradjuje sa nekim istim takvim parazitcinama iz ns.
- Post n°71
William Murderface wrote:Mr. Moonlight wrote:pa ne može da pretera, šta je sa tobom viljeme?
Vilijame je l si podelio ekran ili si izdao UN?
- Post n°72
Svaka cast za stomak. Gledao sam tu Obradovicku 20 sekundi u predlozima u UN i to je bilo dovoljno da se iznerviram
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°73
Vilijam je na postu UN-a zbog hriscanskog karaktera.
- Guest
- Post n°74
William Murderface wrote:Mr. Moonlight wrote:pa ne može da pretera, šta je sa tobom viljeme?
Tačno je da nisam čuo - ali kako ja shvatam - cilj je da pokaže što poniznije šlihtanje, ma kako ono izgledalo nekome ko nije baš totalno idiot.
- Post n°75
utisak je negledljiv, popovi promovišu pravo na drugost i drugačijost, lalićeva svaka
rečenica je transfer blama, olja je sva prepodobna.
rečenica je transfer blama, olja je sva prepodobna.