beatakeshi wrote:Bugarskoj TV gradska beogradska frekvencija
Kondo umetnički direktor.
Može!
beatakeshi wrote:Bugarskoj TV gradska beogradska frekvencija
Kondo umetnički direktor.
KinderLad wrote:Dnevnik opozicije bi bio spektakl. Da ga vode Danica Vučenić i Teša. Prvo ide Danica sa pitanjem "Da li ove odluke Evropskog saveta ukazuju na neku promenu stava kada je u pitanju Zapadni Balkan, a Teša dodaje "i zašto oni toliko mrze Srbe?"
Djamolidine Abdoujaparov wrote:jel tzv. Samoodbrana spada u opoziciju?
evo lepo ne znam...Izborni uslovi:
— Dusan Teodorovic (@duteodor1) October 10, 2019
1.Televizija N1 je dostupna na čitavoj teritoriji Srbije, najmanje 9 meseci pre održavanja izbora.
2.Programska šema RTS-a:
19:30 - 20:00 Dnevnik
20:00 - 20:30 Dnevnik opozicije (vode i uredjuju novinari predloženi od strane opozicije)
1088 wrote:kulturni da uređuju kauboj i bruno.
Kondo wrote:gde stanuje ta elvira kovač?
Djamolidine Abdoujaparov wrote:jel tzv. Samoodbrana spada u opoziciju?
evo lepo ne znam...Izborni uslovi:
— Dusan Teodorovic (@duteodor1) October 10, 2019
1.Televizija N1 je dostupna na čitavoj teritoriji Srbije, najmanje 9 meseci pre održavanja izbora.
2.Programska šema RTS-a:
19:30 - 20:00 Dnevnik
20:00 - 20:30 Dnevnik opozicije (vode i uredjuju novinari predloženi od strane opozicije)
Mr. Moonlight wrote:30 godina kasnije i dalje smo na četkama i metlama
i tužnoj priči
edit - pardon - priči sa tužnim krajem
...
Наши захтеви који су странцима одавно познати су веома једноставни – дакле, 42 препоруке стручног тима се технички спроводе кроз свега три конкретна захтева. Први је смена свих чланова РЕМ-а, не једног, не пет, већ свих, и именовање људи око којих постоји политички консензус у Србији да су високостручни и да су се доказали као заштитници слободе говора. Други захтев је да и у Републичкој изборној комисији такође седе високостручни професионалци јер је РИК судија свих избора. Трећи је захтев смена директора Агенције за борбу против корупције и именовање новог. Ако ми успемо да кроз те три ствари вратимо снагу институцијама ове државе, то су услови после којих треба да прође девет месеци, да те институције почну да раде, примењују законе и да управљају ресурсима државе у областима слободе изражавања и слободе медија, да бисмо могли да идемо на изборе.
...
Сад смо то успели да објаснимо свим страним представницима, људима из ОЕБС-а, Европског парламента или амбасадорима. Сви они знају да је ово сада циркус у коме нико озбиљан неће учествовати и да смо дошли до тачке која мора да се реши. Ако се не реши, нас Вучић гура у један тако лош период који ће се, како се сад ствари развијају, завршити драматично. То нико не жели. Ми то не желимо и зовемо на дијалог од самог почетка протеста.
...
Дошли смо у фазу да власт са Вучићем и оваквим парламентом не може ништа значајно и важно за Србију да одлучи. Они, једноставно, немају више тај капацитет.
...
Све је потпуно јасно: овакви избори, без учешћа опозиције и без учешћа милион и по бирача неће сутра моћи да доведу легитимне представнике грађана који ће моћи о било чему озбиљном да одлуче. Па ни о Косову. А то је тема над темама која највише заокупља представнике Европске уније и Сједињених Америчких Држава.
...
Тај систем ће омогућити да се решимо овога што се сад зове 230.000 робова које држи СНС у јавном сектору и не да им да се осећају и понашају као људи јер је, поред њих самих, заробила и њихове породице у најбескруполознијем систему притиска да гласају за њих. Мени људи по Шапцу причају да морају да гласају за СНС због детета које ради као медицинска сестра у болници. Ако ту остане без посла отићи ће у Немачку, ако оде у Немачку њему ће се распасти цела кућа. То нико није заслужио.
...
Сигуран сам у то јер смо ми сад на једној тако драматично важној тачки у којој ко зна шта може да се деси. Да ли ће то бити кад неко поново, као у оном Топлом Долу, зацеви планинске реке или се неко с неким закачи због неправде на пијаци, или да дочекамо 4. новембар да видимо да ли је Синиша Мали плагијатор или није. Све може да буде искра која ће да запали ватру. Мислим да је то свима јасно.
...
без учешћа опозиције и без учешћа милион и по бирача
No Country wrote:И Вучић је скоро изјавио да ће гласати "близу 50% уписаних", чиме је ваљда хтео да докаже да ће бојкот бити неуспешан, а заправо је податак који апсолутно све изборе чини нелегитимним, јер ако ти више од половине гласача не учествује у демократском процесу, онда си у страховитом проблему, без обзира на то шта прича и ради опозиција.