Блиски исток
- Guest
- Post n°376
Re: Блиски исток
- Post n°377
AZ-5 wrote:trampara i isis ko vucic i milo
amerika i isis.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Guest
- Post n°378
- Guest
- Post n°380
Authorities in Tripoli release CCTV footage showing the moment of the deadly airstrike by Haftar’s UAE- backed air force on Tripoli Military College that left 30 cadets dead pic.twitter.com/Geqpi38lzk
— The Libya Observer (@Lyobserver) January 5, 2020
- Guest
- Post n°381
- Guest
- Post n°382
Filipenko wrote:Naravno da jeste. Ali ne Taker Karlson.
nemoj padati na Karlsona Filipe ako boga znaš. čovek je 1/1 rasista koji vrlo spretno koristi fejk leve uvide da uvali fašistička kukavičja jaja.
- Post n°383
Gargantua wrote:TEHRAN, Iran (AP) — Iranian state TV reports Iran will no longer abide by any limits of its 2015 nuclear deal.
samo je pitanje vremena kad ce krenuti da im rokaju pojedina postrojenja
- Post n°384
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°385
Неће то бити тако лако.
Битна постројења су им прилично добро укопана и у дубини територије. И да им приђу, па и да направе неку штету није уопште лако.
Ако и крену да их гађају, Иран увек може да узврати и да настане хаос у региону.
- Guest
- Post n°386
- Post n°387
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Filipenko wrote:Naravno da jeste. Ali ne Taker Karlson.
nemoj padati na Karlsona Filipe ako boga znaš. čovek je 1/1 rasista koji vrlo spretno koristi fejk leve uvide da uvali fašistička kukavičja jaja.
Bravo
Hoce da te prevare -II-nko*, nemoj biti naivan.
*necu da me optuze za PI
- Guest
- Post n°388
These Media Posts will serve as notification to the United States Congress that should Iran strike any U.S. person or target, the United States will quickly & fully strike back, & perhaps in a disproportionate manner. Such legal notice is not required, but is given nevertheless!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 5, 2020
- Post n°389
Sotir wrote:Киндер,
Неће то бити тако лако.
Битна постројења су им прилично добро укопана и у дубини територије. И да им приђу, па и да направе неку штету није уопште лако.
Ако и крену да их гађају, Иран увек може да узврати и да настане хаос у региону.
Sve mi je jasno, ali US prosto nece dozvoliti da Iran dodje do nuklearne bombe. Ne odredjujem se vrednosno, samo analiziram. I ne mislim da gresim.
- Post n°390
da se baci nuklearna bomba?Papa Lazarou wrote:Postoji lak i zastrašujući način da se sravne Fordov i Natanc ali ne znam da li smo stigli dotle. Možda će taj tabu biti oboren baš u Iranu.
- Post n°392
edit: nema tolko precero sam
- Post n°393
"Ako traže da odemo, ako to ne učinimo na vrlo prijateljskoj bazi, mi ćemo im uvesti sankcije kakve nikada ranije nisu videli", rekao je Tramp novinarima u nedelju uveče, nakon što je u irački parlament zatražio proterivanje američkih vojnika.
- Guest
- Post n°394
Trump doubles down on going after Iran cultural sites: “They’re
— Manu Raju (@mkraju) January 6, 2020
allowed to kill our people. They’re allowed to torture and maim our people. They’re allowed to use roadside bombs and blow up our people. And we’re not allowed to touch their cultural site? It doesn’t work that way.”
Trump added: “If they do ask us to leave, if we don’t do it in a very friendly basis. We will charge them sanctions like they’ve never seen before ever. It’ll make Iranian sanctions look somewhat tame.”
— Manu Raju (@mkraju) January 6, 2020
- Guest
- Post n°395
oce tako traziti i za bondstil kad budu napustali kosovo?
- Post n°396
KinderLad wrote:Sotir wrote:Киндер,
Неће то бити тако лако.
Sve mi je jasno, ali US prosto nece dozvoliti da Iran dodje do nuklearne bombe. Ne odredjujem se vrednosno, samo analiziram. I ne mislim da gresim.
Аналогија са домаћим искуствима, 99-е су Амери могли да лете скоро без проблема над СРЈ (над Ираном неће моћи), и гађали су чиме су и шта хтели.
При томе су то углавном гађали старије објекте, о којима су могли да добију и неке информације изнутра.
Стражевицу су гађали више пута, нису је ни загребали. Укљ. и најтеже пробојне бомбе које су тек развили.
Тунел у Приштини - погођен улаз, али авиони су били неоштећени и без проблема су изашли.
Тунел у Подгорици - такође погођен улаз, али је дошло до пожара, више људском грешком.
Радио релеј Бутовачки брег - погођена надземна зграда, подземни део радио без проблема, иако је гађан са око 100 пројектила великог калибра (неки су правили кратер од 15м у стени).
Радио релеј Мокра гора, новије конструкције - гађан више пута, потпуно неоштећен.
-----
Ја претпостављам да Иранци врло лако могу да поставе центрифуге у један од наменски прављених објеката (тунел у некој стенчини), и да ће ту бити прилично безбедни од било каквог напада (укљ. и атомски, што би рекао Васа). Могу да оштете улаз, или водове струје у тој целој регији. Али то су све краткотрајна ометања. Да би на дужи период онеспособили такво постројење, морали би да константно изводе нападе, и да нападају далеко ширу регију. А то све неће бити тако лако.
- Post n°397
Трошкови конструкције су мали у свему томе. Гомила бетона и монтажних објеката. Ако хоће да им се плати изградња искешираће их без проблема.
- Guest
- Post n°398
Sotir wrote:KinderLad wrote:
Аналогија са домаћим искуствима, 99-е су Амери могли да лете скоро без проблема над СРЈ (над Ираном неће моћи), и гађали су чиме су и шта хтели.
При томе су то углавном гађали старије објекте, о којима су могли да добију и неке информације изнутра.
Стражевицу су гађали више пута, нису је ни загребали. Укљ. и најтеже пробојне бомбе које су тек развили.
Тунел у Приштини - погођен улаз, али авиони су били неоштећени и без проблема су изашли.
Тунел у Подгорици - такође погођен улаз, али је дошло до пожара, више људском грешком.
Радио релеј Бутовачки брег - погођена надземна зграда, подземни део радио без проблема, иако је гађан са око 100 пројектила великог калибра (неки су правили кратер од 15м у стени).
Радио релеј Мокра гора, новије конструкције - гађан више пута, потпуно неоштећен.
-----
Ја претпостављам да Иранци врло лако могу да поставе центрифуге у један од наменски прављених објеката (тунел у некој стенчини), и да ће ту бити прилично безбедни од било каквог напада (укљ. и атомски, што би рекао Васа). Могу да оштете улаз, или водове струје у тој целој регији. Али то су све краткотрајна ометања. Да би на дужи период онеспособили такво постројење, морали би да константно изводе нападе, и да нападају далеко ширу регију. А то све неће бити тако лако.
velika je korist od neostecenih nekoliko objekata po vukojebinama, i tri sacuvana aviona nema sta. ko onaj vic kad je mujo vezo pojas a haso nije pa haso sav rascerecen, a mujo osto u komadu pa kazu vidi ga ko ziv.
- Post n°400
Можда би мало помогло да разумеш о чему се пише, пре но што кренеш да гнојиш?AZ-5 wrote:Sotir wrote:
-----
velika je korist od neostecenih nekoliko objekata po vukojebinama, i tri sacuvana aviona nema sta. ko onaj vic kad je mujo vezo pojas a haso nije pa haso sav rascerecen, a mujo osto u komadu pa kazu vidi ga ko ziv.