Vučićević posle više godina skinuo sliku sa Putinom sa svoje "kolumne". Hahaha, ne postoji dno beščašća za tu kongenitalno-sifilističnu bagru, đe ti je Putin, pičko raspala??
— RIP Legenda (@VoBodas) October 16, 2020
Где Путин, ты гребаная пизда?pic.twitter.com/v7QMDzYDmi
Informer
- Post n°351
Re: Informer
Oho, i DJV napravio zaokret
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°352
Najjaci je prevod na ruski
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°358
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°359
Па добро каже, и некако верујем да није баш сваког дана лепа.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°361
Skoro identičan naslov i u Politici.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°362
Pa to, utvrđuje se da li je tragedija ili tako im i treba majku im ustašku
- Post n°363
_____
- Post n°364
Mór Thököly wrote:Pa to, utvrđuje se da li je tragedija ili tako im i treba majku im ustašku
Bukvalno. Daju se smernice komentatorima.
_____
- Post n°365
blejala sam na tviteru tokom i posle zemljotresa, nijedan tvit radovanja nisam videla,
bukvalno nijedan, a onda je kao po komandi par sati kasnije krenula ekipa 1244,
posle pojačana ovim naslovima. ne znam da li su to budale oslobođenje svih kočnica,
ili je ta mržnja dirigovana od državnih naci struktura, da se slučajno ne desi da nesreća
približi ljude.
(sličan utisak sam imala sa novim pazarom, posle sranja sa kovidom tamo i pomoći od ostatke srbije
i njihove pomoći koju su organizovali za par gradova u ovom poslednjem talasu, svi tabloidi
su preko noći bili puni naslova o nekom zlu kriminalnom/verskom tamo, sa narativom ipak je to tamo
neki divlji zapad, a ne samo jedan od običnih gradova u srbiji sa dobrim ljudima kojima se dešava isto što i nama)
posle pojačana ovim naslovima. ne znam da li su to budale oslobođenje svih kočnica,
ili je ta mržnja dirigovana od državnih naci struktura, da se slučajno ne desi da nesreća
približi ljude.
(sličan utisak sam imala sa novim pazarom, posle sranja sa kovidom tamo i pomoći od ostatke srbije
i njihove pomoći koju su organizovali za par gradova u ovom poslednjem talasu, svi tabloidi
su preko noći bili puni naslova o nekom zlu kriminalnom/verskom tamo, sa narativom ipak je to tamo
neki divlji zapad, a ne samo jedan od običnih gradova u srbiji sa dobrim ljudima kojima se dešava isto što i nama)
- Post n°366
daj šta ti je, to je ekipa službinih botova koja reaguje po komandi. ja sam danas imao situaciju da su mi se odjednom na priči o bogovađi nakačili 1244 degenerici sa repertoarom bukvalno bljuvotina. uspeo sam da blokiram nekoliko naloga ali to je sve pirova pobeda, retardi će ujutro dobiti nove naloge ali svejedno. služba daje gas.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°368
plachkica wrote:blejala sam na tviteru tokom i posle zemljotresa, nijedan tvit radovanja nisam videla,
približi ljude.
Dirigovana u smislu da Mediji i pojedini profili potpale vatru po zadatku, teletabisi se aktiviraju i krecu da ludujuMarius Lăcătuș wrote:daj šta ti je, to je ekipa službinih botova koja reaguje po komandi. ja sam danas imao situaciju da su mi se odjednom na priči o bogovađi nakačili 1244 degenerici sa repertoarom bukvalno bljuvotina. uspeo sam da blokiram nekoliko naloga ali to je sve pirova pobeda, retardi će ujutro dobiti nove naloge ali svejedno. služba daje gas.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°369
Jeste, ali ovde je od znacaja ko to radi i zasto. Da li je u pitanju odgajanje stalne napetosti koja je "conditio sine qua non" svake SRN vlasti ili je u pitanju nesto jos gore.
- Post n°370
SRBI, GLASAJTE! Neprijatelji BRANE da se čuje o GENOCIDU u Jasenovcu! POMOZIMO NAŠEM FILMU "Dara iz Jasenovca"!
Film "Dara iz Jasenovca" srpski film koji je kandidat za Oskara, a koji govori o hrvatskom genocidu nad Srbima u NDH, na udaru je neprijatelja Srbije
Oni organizovano obaraju ocenu filma koja je do sada iznosila 9,8, a posle uspešnih napada srpskih neprijatelja ona je pala na 9,2.
Ovo je najnoviji način udara na film "Dara iz Jasenovca", pošto su već pokušavali u prljavoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića da prikriju zločin koji su počinili nad srpskim narodom.
Kako bi stvari postavili na mesto, i vratili najvišu ocenu koju ovaj film zaslužuje pozivamo vas da glasate za "Daru iz Jasenovca" sa najvišom ocenom OVDE.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°371
pošto su već pokušavali u prljavoj kampanji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića da prikriju zločin koji su počinili nad srpskim narodom.
Kad se glupavo ofiraš
- Post n°372
Jesi li ti bogat?
— Doc_Holliday (@zastavnik_) March 17, 2021
- Jesam.
JESI?
- Nisam, nisam...
NISI?
- Nisam pošten, ovaj, bogat... #profin_poligraf pic.twitter.com/4uTgeI7nB8
_____
- Post n°374
Jbt
_____
- Post n°375
Pakleni plan - Salija umesto Vesica
_____
★
Uprava napolje!
» Informer